Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 VATAN FATURALI 2 AYLIK IPHONE 7 Satın Al 21 Mart 2017 09:40 1 1 VATAN FATURALI 2 AYLIK IPHONE 7 Telefonum iki ay önce vatandan alınmıştır. Android bir telefon yerine aldım. Alışamadım satıyorum. Nokta çizik hata yok telefonda. 10 üzerinden 10 alır. Çizik bulana hediye edeceğim.Takas sadece samsung a5 2017 modeli (tr garantili çiziksiz) ile olur. Fiyat sondur. Pazarlık yoktur. Tüm kutu içeriği ve faturası ile birlikte teslim edilecektir. Ankara dışına satış yoktur. Sadece yüzyüze satışım vardır.FİYAT 3000 TL SONSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Xiaomi Mi TV Stick Android TV -----SATILIK INTEL SSDPEKKF256G7L Pro 6000p SSD----- ----EKWB & BARROW & BYKSKI CUSTOM SIVI SOĞUTMA PARÇALARI---- -----SATILIK CORSAIR ML120 PRO LED BLUE KASA FANI-----