Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞ SIFIR LOGITECH F710 WIRELESS GAMEPAD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Merhabalar.Ürün VatanBilgisyardan hediye alınmıştır ps4 'e geçtiğim için kutusunu bile açmadım.

-Fiyatı : 100 TL

-Aynı gamepad i yaklaşık 3 yıl kullandım hala duruyor edindiğim birkaç deneymi paylaşıcağım zaten gamepad ile ilgili yeterince bilgi forumlarda mevcut.

-LOGITECH'in piyasadaki en iyi gamepad i ve pc için tasarlanmış en iyi gamepad diyebilirim.

-Andorid tv,telefon,tablet hepsine bağlanabilmekte ve oyunlarınızı bu şekilde uynayabilirsiniz.

-Oyunlarda dikkat ettiğim ve sevdiğim özelliklerinden bahsedeyim ; FIFA 14-15-16 da top direğe çarpınca ve foul yapılınca kol titrmektedir. Özellikle FPS oyunlarında ateş ederken ve vurulurken bu titreşim çok daha keyifli olmakta aynı titreşim özellikleri NFS,WRC gibi yarış oyunları içinde geçerli.

-Gamepadi tanımayan oyun yok ben şimdiye kadar tanımayan oyun görmedim.Renkli tuşları oyunda hemen sekronize olup menüleri o şekilde düzenlenmektedir.

-Ergonomik yapısı inanılmaz rahat asla terleme yapmaz alt kısmı terleme yapmamak için tasarlanmış ve kol elinizden kaymaz.

-Şarjı günlük ortalama 3 saat oynayarak en az 3 ay gider.Zaten çok enerji harcayacak bir cihaz değil.Ben şarjlı pil kullanıyordum ve şimdiye kadar max 4 kez şarj etmişimdir.Şarj konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

-Kutu içeriği ; Duracell pil, nano alıcı , uzaktan oynamak için uzatıcı kablo

-İstanbul içi elden teslim yada kargolayada bilirim mesajla ulaşabilirsiniz.

VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞ SIFIR LOGITECH F710 WIRELESS GAMEPAD VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞ SIFIR LOGITECH F710 WIRELESS GAMEPAD VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞ SIFIR LOGITECH F710 WIRELESS GAMEPAD VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞ SIFIR LOGITECH F710 WIRELESS GAMEPAD VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞ SIFIR LOGITECH F710 WIRELESS GAMEPAD VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞ SIFIR LOGITECH F710 WIRELESS GAMEPAD VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞ SIFIR LOGITECH F710 WIRELESS GAMEPAD

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhyprk -- 28 Ekim 2015; 20:47:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat son mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH G29 SIFIR KAPALI KUTU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.