Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR TIRAŞ MAKİNESİ - 89 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PHILIPS AT610/14 AQUATOUCH TIRAŞ MAKİNESİ + PHILIPS MG3720/15 ERKEK BAKIM KİTİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-at610-14-aquatouch-tiras-makinesi-philips-mg3720-15-erkek-bakim-kiti.html

www.vatanbilgisayar.com
    PHILIPS AT610/14 AQUATOUCH ISLAK/KURU TIRAŞ MAKİNESİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-at610-14-aquatouch-islak-kuru-tiras-makinesi.html?OM.zn=category_top_sellers-w21&OM.zpc=AT610/14

http://www.vatanbilgisayar.com/tras-makineleri/

Fiyat fena değil sanki. 9.90 TL kargo ücreti çıkmasa daha iyi olurmuş.

Babalar günü öncesi hediye arayanlara alternatif olabilir düşüncesiyle paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 11 Haziran 2018; 11:43:2 >

• Tıraşı yanlış yazmış bir tıraş konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

89.01 TL cihaz. Piyasa fiyatından uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aksi belirtilmedikçe yazdıklarım hayal ürünüdür.
  • Philips başlıkları garanti kapsamında tutmadığı için alınmaz. Garanti belgesinde yazıyor. Bozulunca kullanıcı hatası deyip geçiyorlar.

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Philips başlıkları garanti kapsamında tutmadığı için alınmaz. Garanti belgesinde yazıyor. Bozulunca kullanıcı hatası deyip geçiyorlar.
    Tüm markalar böyle yapmıyor mu? Ben bir tane marka görmedim yan ürünlerini garanti kapsamına sokan.

favoridüzeltici olduğundan bu modelimi alsammı diyorum.

Bateri bitmeye/ölmeye başlayınca çöp olur.

Tıraş yarım kalır.

Yıllar önce Philips Williams F1 modelini almıştım.

Bateri öldü ama fişte yıllardır kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hassas ciltler için işe yarar mı? Tıraş bıçakları tahriş ediyor. Fiyatta piyasanın altında. Deneyim eden varsa alalım mı? Ne dersiniz?

THE X FILES
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakGetiren

Hassas ciltler için işe yarar mı? Tıraş bıçakları tahriş ediyor. Fiyatta piyasanın altında. Deneyim eden varsa alalım mı? Ne dersiniz?
    bu fiyatli urunler ise yaramaz hasas ciltler icin Panasonic marka 14 bin devirli modellerini al o kesim icin

Orijinalden alıntı: Mogolo

bu fiyatli urunler ise yaramaz hasas ciltler icin Panasonic marka 14 bin devirli modellerini al o kesim icin

Alıntıları Göster
    Dediğiniz ürünler ile arasında 5 kat fiyat farkı var. O kadar paraya bi zahmet olması gerek. Siz kullandınız mı bu ürünü? Beğenmediğiniz tarafı ne idi?

THE X FILES
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakGetiren

Dediğiniz ürünler ile arasında 5 kat fiyat farkı var. O kadar paraya bi zahmet olması gerek. Siz kullandınız mı bu ürünü? Beğenmediğiniz tarafı ne idi?

Alıntıları Göster
    piyasadaki çoğu ucuz pahali tras makinelerini kullandim su an xoimi nin mijia ürünü sipariş verdim onu bekliyorum bu urun hasas ciltler icin para vermeye değmez boyun bölgesinde ki kılları almaz tahriş eder bunula tras olmaya uğraşacağına bicakla tras ol daha hızlı olursun sakallarin tuy seklinde ince telli az çıkıyorsa alabilirsin onun haricinde sert gür sakallarin varsa tavsiye etmem

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirmeniz için

THE X FILES
  • Babans kullanıcısına yanıt
    Braun aldım, öyle bir şey yok. Makinenin başlığı (foil olanlardan bahsetmiyorum) yan ürün olamaz, çünkü piyasada yedeği satılmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dememin 18-19 yıl önce hacdan getirdiği bu tarz bi philips var hala çalışıyor bu yüzden hep iyi bir imajı var bende.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.