Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar MacBook Air Kampanyasi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
6.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Macbook air aldigimda wird ve excell olayini nasil hallediyoruz? Yani orginalini mi kurmak gerekiyor?? Sanirim 200-300 tl sadece orginal word excell tutar..
    Bilgi verirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn~

bu tarz birşey düşünüyorsanız birde buna bakın derim
    http://www.pcdepo.com/lg-xnote-z330-intros-thinnest-ultrabook-urun7195.html

Bu modelin yurtdışı çıkış fiyatı 1863 dolar olarak geçiyor ve henüz aralıkta çıkmış piyasaya sanırım. Nasıl bu fiyattan satabiliyorlar ki, bir yanlışlık olmalı. Ya da fiyat birden düştü belki de ama bu kadar düşeceğine ve ülkemiz fiyatının da bu kadar düşeceğine pek ihtimal vermiyorum malum pahalıya alıyoruz herşeyi.
    Ekleme: Zaten pcdepo sayfasında da ürünün temin edilemediği bilgisi verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 6 Şubat 2012; 3:17:56 >

• Kimse yanıtlamayınca tekrar soruyorum..

1- Macbook air aldığımda microsoft office programlarını lisanslı almam gerekiyor mu?
    2- office kurmam için illa lisanslı windowsu kurmam lazım mı?
    3- bu arada appleda lisansız program kullanılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Bu modelin yurtdışı çıkış fiyatı 1863 dolar olarak geçiyor ve henüz aralıkta çıkmış piyasaya sanırım. Nasıl bu fiyattan satabiliyorlar ki, bir yanlışlık olmalı. Ya da fiyat birden düştü belki de ama bu kadar düşeceğine ve ülkemiz fiyatının da bu kadar düşeceğine pek ihtimal vermiyorum malum pahalıya alıyoruz herşeyi.

bu model şuanda stokta gözüküyor, fiyatta bir yanlışlık varmıdır acep.

• quote:

Orijinalden alıntı: dayoff1980

Kimse yanıtlamayınca tekrar soruyorum..

1- Macbook air aldığımda microsoft office programlarını lisanslı almam gerekiyor mu?
    2- office kurmam için illa lisanslı windowsu kurmam lazım mı?
    3- bu arada appleda lisansız program kullanılıyor mu?

1.evet
    2.hayir,mac e office kurabilirsiniz
  • Tesekkurler..
    Yani macbook aldigimda 2200 tl arti 300 tl office icin verirsem 2500 tl geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisanslı kurulum iyi olur malum hak hukuk... ancak zorunlu değil, internette bulursunuz.

macbook airi performans bekleyenlere asla tavsiye etmem. sadece netbook gibi internet işleri için iyidir.. iki arkadaşım kullanıyor onlardan biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayoff1980

Tesekkurler..
    Yani macbook aldigimda 2200 tl arti 300 tl office icin verirsem 2500 tl geliyor.

300 tl office e verilir mi allah aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

lisanslı kurulum iyi olur malum hak hukuk... ancak zorunlu değil, internette bulursunuz.

macbook airi performans bekleyenlere asla tavsiye etmem. sadece netbook gibi internet işleri için iyidir.. iki arkadaşım kullanıyor onlardan biliyorum..

Yani internetten bulabilir miyim?? O zaman iyi.. 300 tl cok para..
  • bulunur, kurmasıda basit. ben arkadaşlara bulup kurmuştum. cihaz çok şık ve incecik ama dediğim gibi performans önemliyse macbook prolara bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

bulunur, kurmasıda basit. ben arkadaşlara bulup kurmuştum. cihaz çok şık ve incecik ama dediğim gibi performans önemliyse macbook prolara bakın...

Hocam pronun hakkini veremem.. Ben sadece internet ve office kullanicisiyim.. İslerimi takip edip rapor falan yazicam..
    Bunun disinda bir kullanimim yok.. office ve windowsu bulabilecegim yer var mi?? Ve iphone gibi lisansiz kullanima izin vermiyosa sikinti olur.. İphone usada aldim geveyli.. Ve itunesa baglamiyorum mesela.. Macbook air da da bu tip sikintilar olmasindan korkuyorum..
  • quote:

Apple ile aynı tatmini vermez
  • Sadece Mac olduğu için bu derece yüksek fiyata satılması saçma.
  • Benim MacBook Air dun geldi.
    Jelatininde ve 1809 liraya almistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercankaf

Benim MacBook Air dun geldi.

iyi fiyata almışsın hayırlı olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldplay

quote:

quote:

stok yok . düşünülebilecek bir model .

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: goldplay

quote:

quote:

Düşünülecek değil eğer fiyat doğruysa kesinlikle kaçırılmayacak bir bilgisayar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Düşünülecek değil eğer fiyat doğruysa kesinlikle kaçırılmayacak bir bilgisayar bence.

pcdepo istanbul bilişimin yolunda... olmayan ürüne iyi fiyat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBiLiSiM -- 8 Şubat 2012; 11:13:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Evet fiyat hatalı kesinlikle . 1500$ yurt dışı fiyatı var . PC depo bi güzellik yapsa da alsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 8 Şubat 2012; 11:24:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: sercankaf

Benim MacBook Air dun geldi.

iyi fiyata almışsın hayırlı olsun .

Tesekkur ederim.
    Iyice bir kurcalamam lazim :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.