Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR İNDİRİM VE KAMPANYALAR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
43.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: visceroid

Maxtor hdd için bir şeyler konuşuluyor. Bilgisi olan ?

1TB 32MB CACHE HARİCİ DİSK MAXTOR 194$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletci -- 20 Mayıs 2008; 15:39:56 >
  • Ben aldım 285 ytl /5 taksite güzel bir ürün topkapı vatanda bir sürü var almayı düşünürseniz uğrayabilirsiniz.
  • bu nasıl %25 indirim anlamadım

Sitelerinde TX1350ET fiyatı 1.596 YTL /12 iken kampanyada sözde %25 indirimli 1.473 YTL / 5
    lira yani % 8 indirim nasıl iş anlamadım bu.... sormak için mağazayı arayıp sitede fiyatınız bu indirimde bu nsaıl olucak bu iş deyince suratıma kapattılar birde saygısızlar

VATAN BİLGİSAYAR İNDİRİM VE KAMPANYALAR

• sanırım model farkı var birinin sonu ETAma emin değilim iyice araştırmak lazım
  • Sanmıyorum ama olabilirde tabii, yalnız vatanda satışta olan tek HP tabletpc TX1350ET modeli sitede başka model görünmüyor, aynı ürün hızlı al da Hp TX1350ET GT899EA diye geçiyor zaten.

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1347.0178
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiletci

quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Maxtor hdd için bir şeyler konuşuluyor. Bilgisi olan ?

1TB 32MB CACHE HARİCİ DİSK MAXTOR 194$

Bende yeni gördüm. Fiyat iyi gibi 287 Ytl hemde 5 taksit yapıyorlar. Nasıl acaba? çokmu ısınıyor? seslimidir? çıtkırıldımmıdır? Alan / Kullanan yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SETTLER -- 21 Mayıs 2008; 23:13:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertuyn

bu nasıl %25 indirim anlamadım

Sitelerinde TX1350ET fiyatı 1.596 YTL /12 iken kampanyada sözde %25 indirimli 1.473 YTL / 5
    lira yani % 8 indirim nasıl iş anlamadım bu.... sormak için mağazayı arayıp sitede fiyatınız bu indirimde bu nsaıl olucak bu iş deyince suratıma kapattılar birde saygısızlar

vatan ilk defa yapmıyor herzaman aynı şey %25 indirim diyorlar lakin icraatta bişey yok

• Ürünü bir süre kullandım. Kalibrasyon olayı pek bir sorunlu bence. Öncelikle ekran çok kalın. Yani istediğiniz bir hareketi ekranda kalemle biraz bastırarak yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bu açıdan bence iyi değil. Birkaç tablet denedim , ancak bu ürünü bu yüzden sevmedim. Deneyin anlayacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.