Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Hediye Çeki/Kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    880 TL değerindeki çeki 780 liraya veriyorum sadece Antalya içi elden satış
    Cep telefonu hariç bütün ürünlerde kullanabilirsiniz geçerliliği 1 sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insatiable -- 17 Mayıs 2016; 14:47:02 >

• ben media mart 587 lik çeki 500 satayım dedim daha alan olmadı valla hocam fırsattı çok forumda
  • Milleti anlamıyorum cayur cuyur alışveriş yapıyorlar hediye çeklerinin havada kapılması lazım banada mesaj atan olmadı ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 880 tl lık cekı 700 e verırsen havada kaparlar. Ama kımse 880 tl lık ıste 80 tl ıcın ugrasmaz.

Umarım ıstedıgın fıyata satabılırsın(f)

• Forunmda hediye çeki kovalayan adam 80 liranında peşinde koşar az bi meblağ değil 700 liraya vercegime yakarım daha iyi

• Yakın o Zaman. Düzgün bi kar etmedikten sonra kimse uğraşmaz Çekle çükle :)

• Almayacaksiniz boş fikirlerinizi kendinize saklayın ki milletin aklını bulandırmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEKNOSA HEDİYE ÇEKİ
    5 yıl önce açıldı
    Mediamarkt hediye çeki
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam haklı hocam, düşünsenize 80 lira için ben niye riske gireyim ki ? 800 ü beren adam 880 veremicekae zaten bşi almasın

• Güzel kardeşim ne riskinden bahsediyorsun burda adam mı dolandırıyoruz? Lütfen seçtiginiz kelimelere dikkat edin ilanı baltalamaktan başka bir işe yaradiginiz yok. Konuda zaten herşeyi açık ve net bir şekilde belirttim. antalya içi elden satış hatta magazaya gider ürünu beraber alırız burda risk nerde ? %10 a yaķin indirim yapiyorum bunu vatan yapsa koşa koşa gider millet. Gayet mantıklı bir indirim risk var diyip milletin kafasını bulandırmayın lütfen. Param bol 80 lira fazla vermek isterim derseniz buyrun verin. Aļıcı olmayan arkadaşlar nacizane fikirlerini kendilerine saklasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insatiable -- 6 Nisan 2016; 2:32:49 >
  • Bencede makul fiyat birazcık daha olabilirdi. 100 tl mesela. Yarın vatana gidip sorucam 2,3 çek birleşirse alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

Bencede makul fiyat birazcık daha olabilirdi. 100 tl mesela. Yarın vatana gidip sorucam 2,3 çek birleşirse alabilirim.

Emin değilim ama bildiğim kadarıyla birleşiyor nakit para gibi düşünün

• Insatiable kullanıcısına yanıt
    Yanlış biliyorsunuz. Çek birleşimi kapalı. .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.