Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Bu Sistemi Topladı İyimi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyat performans piyasası sen bilirsin hayırlı olsun ben sadece bilgilendirmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 11 Ağustos 2015; 18:08:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlar size mi özel ? Ben bakıyorum fiyatlar aynı değil de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rami 4gb indirirsen 100 lira daha ucuzlar.
     Vatan Bilgisayar Bu Sistemi Topladı İyimi?
  • R7 240yap ekran kartını

• quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Peki o ekran kartına aldığınız 400 w psu yetermi ileride uprage yaparsan bari 550_600 w bronz gerçek güç kaynağı al o kasaya sığarsa tabi.
    Herkes yazmışta yazmış neyin neyle hangi sorunla karşılaşacağını bilmeden kaç makina topladılarsa usta olmuşlar, bu iş acemilik götürmez takarsın 400 w yazan tahminim 380 w dır ölçüm yapmadan güç kaynağını tak yanar düşük fazdan e.kartı serviste kullanıcı hatası garanti dışıdır.

kafa karıştırmadan düzgünce yazabilirsin

güzel kardeşim o ekran kartına everestin 400w power ı da gyet yeterli gelir hiçbir sıkıntı olmaz.

yukarıda dovahkin nickli arkadaşın da dediği gibi farklı yerlerden alma imkanını kullan derim. 1000 tl ye çok daha iyi bir sistem toplamış bence

illa vatan olacaksa da

İşlemciyi pentium g3258 değil 3240 alın

ekran kartını
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP
    bununla değiştirin

dvd-rw yi atın

kasayı
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-cmp-350-500w-midt-atx-siyah-kasa.html?srt=UP
    bununla değiştirin.

Bu şekilde sistem tam oturur. Fiyat dengesi kurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gelmisbulundum

Bu fiyatlar size mi özel ? Ben bakıyorum fiyatlar aynı değil de

Hehe keşke bana özel olsa.
    Sepet bölümünde ürünlerin KDV hariç fiyatını gösteriyor, fark o yüzden.
  • 2gb r7 240 öneririm.
    kasayı biraz daha iyi birşey almanı tavsiye ederim.

Vatan Bilgisayar Bu Sistemi Topladı İyimi? Vatan Bilgisayar Bu Sistemi Topladı İyimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcevq -- 12 Ağustos 2015; 21:17:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

quote:

Peki o ekran kartına aldığınız 400 w psu yetermi ileride uprage yaparsan bari 550_600 w bronz gerçek güç kaynağı al o kasaya sığarsa tabi.
    Herkes yazmışta yazmış neyin neyle hangi sorunla karşılaşacağını bilmeden kaç makina topladılarsa usta olmuşlar, bu iş acemilik götürmez takarsın 400 w yazan tahminim 380 w dır ölçüm yapmadan güç kaynağını tak yanar düşük fazdan e.kartı serviste kullanıcı hatası garanti dışıdır.

güzel kardeşim o ekran kartına everestin 400w power ı da gyet yeterli gelir hiçbir sıkıntı olmaz.

yukarıda dovahkin nickli arkadaşın da dediği gibi farklı yerlerden alma imkanını kullan derim. 1000 tl ye çok daha iyi bir sistem toplamış bence

illa vatan olacaksa da

ekran kartını
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP
    bununla değiştirin

dvd-rw yi atın

kasayı
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-cmp-350-500w-midt-atx-siyah-kasa.html?srt=UP
    bununla değiştirin.

sizin ekran kartı yerine bu daha iyi bi tercih olmaz mı?

Powercolor R7 240 O.C. GDDR3 4GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

• frdbyrm F kullanıcısına yanıt
    Sevgili kardeşim bence DVD yazıcıyı sistemden çıkar. O parayı kasa+psuya ekle. Ayrıca r7 240 4 gb olsa da onu işleyemeyecek zaten 2 gb yeterli.

İstersen bir iki parçayı başka siteden alabilirsin webdenal.com dan ram alırısın hepsiburadadan hdd alırsın gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 12 Ağustos 2015; 11:10:51 >
  • Yahu ben 1100 tl ye r9 280 x asus kartli fx6300 islemci sistem topladim cpu ya sogutucu bile aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frdbyrm

quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

quote:

illa vatan olacaksa da

ekran kartını
    bununla değiştirin

dvd-rw yi atın

kasayı
    bununla değiştirin.

sizin ekran kartı yerine bu daha iyi bi tercih olmaz mı?

Powercolor R7 240 O.C. GDDR3 4GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

hayır aradaki fiyat farkına değmez.

r7 240 4gb vram harcayacak bir oyunu zaten kaldıramaz. Oyun için en gereksiz kartlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

Yahu ben 1100 tl ye r9 280 x asus kartli fx6300 islemci sistem topladim cpu ya sogutucu bile aldim.

Nasıl aldınız o kadar ucuza :) diğer sistem parçaları nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.