Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %25 İndirim (Bitti) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
22.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darksnr

arkadaşlar bildiğiniz vatan yine kazık
    http://www.vatanbilgisayar.com/harici-harddisk/seagate-st905004exd101-rk-25-500gb-expansion-usb-20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=38590 100 tl civarı normalde bu

Sayın darksnr,

Sadece vatanda değil tüm bilişim firmalarında hdd fiyatları yaklaşık 2 kat arttı. Tayland'da yaşanan sel felaketi sonrası Western Digital fabrikasını su basıp, üretime ara verilince, kalanlara gün doğdu, fırsatçılığın da bu kadarı

• yaklaşık 10 gündür samsung51d550 tv yi takip ediyorum vatanda. en azından bu üründe vatanın indirim uygulaması aynen şöyle, bu ürünün 2500 gibi bir en yüksek fiyatı var.bi gün sabah 2500 den 2000 tl oluyor ertesi sabah 2500 olup bu sefer 1900 tl ouyor. bir önceki indirimde 1900 dü bu sefer 1875 olmuş. indirim var gerçekten piyasada en ucuz bu ürünü teknosanın turuncu indiriminde sattılar orada 1800 tl den satıldı. vatanın bu seferki fiyatı çokta kötü değil.

fakat SSG-3300GR gözlüğü almaya çalıştım sepete ekledim stokta var görünüyor ama satın al dediğimde stokta kalmadı diyor anlamadım gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Arkadaşlar yazıcılardan pek anlamam. Yazıcı ihtiyacım var. Yazıcı tarayıcı fotokopi özelliği olacak.
    Eve alıcam. Ne tavsiye edersiniz ?

lazer ise samsung 4623 serisi alabilirsin

mürekep püskürtmeli ise epson bx305 i tavsiye ederim

Evde lazer yazıcıya pek gerek yok diye düşünüyorum.. Epson marka olarak nasıl ? Kartuş dolumu filan ??

kartuş dolumu olan makina kalmadı sanırım

ama sürekli dolum cihazları var

pek kullanıulmıyorsa onada gerek yok

kartuşuda 20 lira felan

hatta şuan ikili siyah kartuşu 34 lira

ben alalı 1 seneyi geçti geçen ilkili siyah kartuşunu indirimsiz 41e almıştım renklileri hala dolu sayılır

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Bu arada bilginiz olsun aldığım duyuma göre yarın ve Pazar mağazalardada %25 indirim olacakmış...

Emin misiniz hocam? Duyumu nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

quote:

Bu arada bilginiz olsun aldığım duyuma göre yarın ve Pazar mağazalardada %25 indirim olacakmış...

Genelde boyle oluyor zaten hocam once internet haftasonu da magaza+internet oluyor...
  • 21,5" i5, 2.5Ghz İMac. 2646tl. En ucuz EW'de 2999TL. İkinci eli 3000TL İhtiyacı olan alabilir piyasadaki en ucuz imac diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byted1

quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

arkadaşlar bildiğiniz vatan yine kazık
    http://www.vatanbilgisayar.com/harici-harddisk/seagate-st905004exd101-rk-25-500gb-expansion-usb-20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=38590 100 tl civarı normalde bu

Sayın darksnr,

Sadece vatanda değil tüm bilişim firmalarında hdd fiyatları yaklaşık 2 kat arttı. Tayland'da yaşanan sel felaketi sonrası Western Digital fabrikasını su basıp, üretime ara verilince, kalanlara gün doğdu, fırsatçılığın da bu kadarı

Durum aynen bu, fakat bunun adı fırsatçılık değil, direk arz-talep uyuşmazlığı. Basit mantık, harddiski talep edenlerin sayısı sabit veya artıyor, fakat yeni üretilen harddisk sayısı, doğal felaketler yüzünden yok denecek kadar azaldı. bu sebepten fiyatı direk olarak pazar belirliyor, bireysel olarak firmalar değil, fırsatçılık başka birşey.

• quote:

quote:

Az önce mağazada çalışan arkadaşımı aradım, bugün yok ama sanırım c.tesi ve pasazr mağazadada olacak dedi...
    Bu arada indirime laf edenleri anlayamıyorum bence fiyatlar gayet makul seviyeye iniyor, sadece World ve Axcess bile olsa bir çok kişide var bu kartlar, olmayanlarda yakınlarından rica etsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

quote:

quote:

Genelde boyle oluyor zaten hocam once internet haftasonu da magaza+internet oluyor...

Eyvallah hocam. Evet daha önce de öyle oluyordu genelde :)

• SSD Fiyatları 50-70 Lira arası düşmüş Ocz Vertex 3 60 GB 321 TL Almıştım 2 hafta önce şimdi 259 TL Ye Düşmüş
  • quote:

quote:

quote:

Az önce mağazada çalışan arkadaşımı aradım, bugün yok ama sanırım c.tesi ve pasazr mağazadada olacak dedi...
    Bu arada indirime laf edenleri anlayamıyorum bence fiyatlar gayet makul seviyeye iniyor, sadece World ve Axcess bile olsa bir çok kişide var bu kartlar, olmayanlarda yakınlarından rica etsinler

her üründe değil ama

misal seagate 1tb 2.5. go flex hdd

geçen dartyyuden 240a aldık

normal fiyatı 300 idi

ama şaun vatanda indirimli 308 tl

ama sony mp3 player en ucuz hbde indirimli 75 iken burda 66 tl

indirimli olanda var olmayanda yani

• Daha geçen hafta Darty de indirim vardı.

SE Neo V
    Darty de %20 indirimle 679 TL Vatan %25 indirimde 725 TL

Nokia C6-01
    Darty de %20 indirimle 519 TL Vatan %25 indirimde 548 TL

MediaMarkt bi indirim yapıyor i5 laptop 948 tl satıyor. Vatan %25 indiriminde 1100 tl altı i5 yok (o da dandik)

Vatan
    Teknosa
    Electroworld

DARTY
    MEDIAMARKT

• Gidip mağazadan alınca da indirim oluyor mu ?

• Gece samsung 40d6000 3d led tv 1799 liraya düşmüştü.Uykum geldiği için sabah alırım diye düşündüm ama hata etmişim.Ürünü satıştan kaldırmış çakallar.Bir de fotoğraf makineleri indirimli haliyle bile piyasanın inanılmaz üstünde.Vatan da artık işi çakallığa vurmuş.Enayi arıyor.Ancak bazı ürünler indirimli olabiliyor nadir de olsa.
  • Her üründe indirim yok zaten ama avantajlı ürünler var.
  • Acaba mağazada geçerlimi Ankaradayım mağazadan alınabilirmi
  • O ZAMAN KARDESIM oraya hepsinde indiirim vay yazmican,rasgele indirimlerimiz var yaz ki foyani bulup suratina firlatmasinlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramao

Daha geçen hafta Darty de indirim vardı.

SE Neo V
    Darty de %20 indirimle 679 TL Vatan %25 indirimde 725 TL

Nokia C6-01
    Darty de %20 indirimle 519 TL Vatan %25 indirimde 548 TL

MediaMarkt bi indirim yapıyor i5 laptop 948 tl satıyor. Vatan %25 indiriminde 1100 tl altı i5 yok (o da dandik)

Vatan
    Teknosa
    Electroworld

DARTY
    MEDIAMARKT

Ürün bazlı fiyat araştırmasına girersek işimiz var, her mağazda diğerlerinden ucuz onlarca ürün sayılır.. Bizde nerde ucuzsa oradan alalcağız..
    Mesela benim alacağım ürün şuan amazonda bile bu fiyatlarda , bir ara bimekste bu fiyattaydı ama ürün bulamamıştım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.