Sadece vatanda değil tüm bilişim firmalarında hdd fiyatları yaklaşık 2 kat arttı. Tayland'da yaşanan sel felaketi sonrası Western Digital fabrikasını su basıp, üretime ara verilince, kalanlara gün doğdu, fırsatçılığın da bu kadarı
yaklaşık 10 gündür samsung51d550 tv yi takip ediyorum vatanda. en azından bu üründe vatanın indirim uygulaması aynen şöyle, bu ürünün 2500 gibi bir en yüksek fiyatı var.bi gün sabah 2500 den 2000 tl oluyor ertesi sabah 2500 olup bu sefer 1900 tl ouyor. bir önceki indirimde 1900 dü bu sefer 1875 olmuş. indirim var gerçekten piyasada en ucuz bu ürünü teknosanın turuncu indiriminde sattılar orada 1800 tl den satıldı. vatanın bu seferki fiyatı çokta kötü değil.
fakat SSG-3300GR gözlüğü almaya çalıştım sepete ekledim stokta var görünüyor ama satın al dediğimde stokta kalmadı diyor anlamadım gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: by_deViLs
quote:
Orijinalden alıntı: JackDaniels
quote:
Orijinalden alıntı: by_deViLs
Arkadaşlar yazıcılardan pek anlamam. Yazıcı ihtiyacım var. Yazıcı tarayıcı fotokopi özelliği olacak. Eve alıcam. Ne tavsiye edersiniz ?
lazer ise samsung 4623 serisi alabilirsin
mürekep püskürtmeli ise epson bx305 i tavsiye ederim
Evde lazer yazıcıya pek gerek yok diye düşünüyorum.. Epson marka olarak nasıl ? Kartuş dolumu filan ??
kartuş dolumu olan makina kalmadı sanırım
ama sürekli dolum cihazları var
pek kullanıulmıyorsa onada gerek yok
kartuşuda 20 lira felan
hatta şuan ikili siyah kartuşu 34 lira
ben alalı 1 seneyi geçti geçen ilkili siyah kartuşunu indirimsiz 41e almıştım renklileri hala dolu sayılır
quote:
Orijinalden alıntı: esenlik
Bu arada bilginiz olsun aldığım duyuma göre yarın ve Pazar mağazalardada %25 indirim olacakmış...
Emin misiniz hocam? Duyumu nereden aldınız?
quote:
Orijinalden alıntı: zarkabul
quote:
Bu arada bilginiz olsun aldığım duyuma göre yarın ve Pazar mağazalardada %25 indirim olacakmış...
Genelde boyle oluyor zaten hocam once internet haftasonu da magaza+internet oluyor...
21,5" i5, 2.5Ghz İMac. 2646tl. En ucuz EW'de 2999TL. İkinci eli 3000TL İhtiyacı olan alabilir piyasadaki en ucuz imac diyebiliriz.
Sadece vatanda değil tüm bilişim firmalarında hdd fiyatları yaklaşık 2 kat arttı. Tayland'da yaşanan sel felaketi sonrası Western Digital fabrikasını su basıp, üretime ara verilince, kalanlara gün doğdu, fırsatçılığın da bu kadarı
Durum aynen bu, fakat bunun adı fırsatçılık değil, direk arz-talep uyuşmazlığı. Basit mantık, harddiski talep edenlerin sayısı sabit veya artıyor, fakat yeni üretilen harddisk sayısı, doğal felaketler yüzünden yok denecek kadar azaldı. bu sebepten fiyatı direk olarak pazar belirliyor, bireysel olarak firmalar değil, fırsatçılık başka birşey.
quote:
quote:
Az önce mağazada çalışan arkadaşımı aradım, bugün yok ama sanırım c.tesi ve pasazr mağazadada olacak dedi... Bu arada indirime laf edenleri anlayamıyorum bence fiyatlar gayet makul seviyeye iniyor, sadece World ve Axcess bile olsa bir çok kişide var bu kartlar, olmayanlarda yakınlarından rica etsinler
quote:
Orijinalden alıntı: Kampec
quote:
quote:
Genelde boyle oluyor zaten hocam once internet haftasonu da magaza+internet oluyor...
Eyvallah hocam. Evet daha önce de öyle oluyordu genelde :)
SSD Fiyatları 50-70 Lira arası düşmüş Ocz Vertex 3 60 GB 321 TL Almıştım 2 hafta önce şimdi 259 TL Ye Düşmüş
quote:
quote:
quote:
Az önce mağazada çalışan arkadaşımı aradım, bugün yok ama sanırım c.tesi ve pasazr mağazadada olacak dedi... Bu arada indirime laf edenleri anlayamıyorum bence fiyatlar gayet makul seviyeye iniyor, sadece World ve Axcess bile olsa bir çok kişide var bu kartlar, olmayanlarda yakınlarından rica etsinler
her üründe değil ama
misal seagate 1tb 2.5. go flex hdd
geçen dartyyuden 240a aldık
normal fiyatı 300 idi
ama şaun vatanda indirimli 308 tl
ama sony mp3 player en ucuz hbde indirimli 75 iken burda 66 tl
indirimli olanda var olmayanda yani
Daha geçen hafta Darty de indirim vardı.
SE Neo V Darty de %20 indirimle 679 TL Vatan %25 indirimde 725 TL
Nokia C6-01 Darty de %20 indirimle 519 TL Vatan %25 indirimde 548 TL
MediaMarkt bi indirim yapıyor i5 laptop 948 tl satıyor. Vatan %25 indiriminde 1100 tl altı i5 yok (o da dandik)
Bende bunlar arasında kaldım araştırıyorum her yolun sonu LG ye çıkıyor şimdi lg siparişi geçiyorum
Gece samsung 40d6000 3d led tv 1799 liraya düşmüştü.Uykum geldiği için sabah alırım diye düşündüm ama hata etmişim.Ürünü satıştan kaldırmış çakallar.Bir de fotoğraf makineleri indirimli haliyle bile piyasanın inanılmaz üstünde.Vatan da artık işi çakallığa vurmuş.Enayi arıyor.Ancak bazı ürünler indirimli olabiliyor nadir de olsa.
Her üründe indirim yok zaten ama avantajlı ürünler var.
3.199 iyi fiyat sanırım ? body olarak satışı varmıdır aceba mağazalarda
quote:
Orijinalden alıntı: ramao
Daha geçen hafta Darty de indirim vardı.
SE Neo V Darty de %20 indirimle 679 TL Vatan %25 indirimde 725 TL
Nokia C6-01 Darty de %20 indirimle 519 TL Vatan %25 indirimde 548 TL
MediaMarkt bi indirim yapıyor i5 laptop 948 tl satıyor. Vatan %25 indiriminde 1100 tl altı i5 yok (o da dandik)
Vatan Teknosa Electroworld
DARTY MEDIAMARKT
Ürün bazlı fiyat araştırmasına girersek işimiz var, her mağazda diğerlerinden ucuz onlarca ürün sayılır.. Bizde nerde ucuzsa oradan alalcağız.. Mesela benim alacağım ürün şuan amazonda bile bu fiyatlarda , bir ara bimekste bu fiyattaydı ama ürün bulamamıştım