Şimdi Ara

Vatan 1TB Harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir sorum olucak vatandan 1TB Seagate 7200rpm Harddisk sipariş ettim elime kargoyla ulaştıda bunun kutusu falan yokmu bana direk jelatinli bir şekilde geldi daha önce kargo yoluyla alan arkadaş varsa bir bilgilendirebilirmi şimdiden teşekkğr ederim.

• usemiz kullanıcısına yanıt
    kutusu filan yok hocam, koruma banda varsa aç kullan.. eskiden de kutusu yoktu fakat koruma bandının üzerinde do not remove tarzı yazı vardı .. bende sıfır vatandan disk aldığımda sadece bembeyaz yazısız bir koruma bandı gördüm, acaba dedim fake koruma bandı bastırıp kullanılmış disklere yapıştırıyolarmı düşüncesi uyandı kafamda..

birde hd tune den bakınca 5 kere start/stop verisi görünce sökülüp/takılmış şüphesi uyandı ve iade ettim ( burada sordum kimsede artık koruma bandları yazısız bembeyaz oluyor demedi)

süper hızlı bir hdd di, aynısı başka bir yerden sipariş ettim başka bir firmware sözde yeni versiyon hdd gönderdiler hdd kafa vuruyor şimdi ve aynı model olmasına rağmen vatandan aldığım disk buna göre çok performanslıydı keşke iade etmez olaydım.. ssd gibi diskti..

9ny ile başlayan firmware hdd harika, yani hdd sıfır tak kullan.

• Kutusuz hiçbir şeye güvenmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdd almayacaksın o zaman ssd al :) onlar kutulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcanD

Kutusuz hiçbir şeye güvenmiyorum

HDD'lerin hepsi kutusuz. Sıfır olanları da.
  • Yardımcı Olan herkeze teşekkürler cevabimi aldim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD-SSD
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.