Şimdi Ara

Var Sisteminde En Büyük Hata Dün Gerçekleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Var Sisteminde En Büyük Hata Dün Gerçekleşti


    Var 4-5 yıldır falan var.

    Bir çok hata oluyor. İşte potansiyel kırmızı kartlar, penaltılar, elle oynamalar falan bazen saçma sapan veriliyor bazen verilmiyor. Var hakemi bazen çağırıyor bazen çağırmıyor. Bunlar kimine göre hata bazılarına göre gri pozisyonlar.


    Ama dün olanı ben ilk defa gördüm. Bu kadar bariz bir şeyi nasıl iptal ederler hayır ofsayt çizgisi çekmeyi bilmiyormusunuz. Şu sistem çıktığından beridir yaşanan en büyük rezillik yaşandı.


    İtalya'da baya gündem oldu infial çıktı dün akşam. Var hakemi falan araştırılması gerekiyor bu bahis işleri baya işin icine girdi artık futbolda


    Bu isyanın sebebi dün son maçta giden kuponum onuda söyleyeyim agafsjgaajha


    Gül gibi kuponu yedi hakem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arsenal maçında Bukayo Saka topla koşarak rakip ceza sahasına giriyo, rakip defans oyuncusu göstere göstere Saka'nın formasından tutup asılıyo, hem de eşşek gibi asılıyo böyle sırt kısmından, forma uzuyo bildiğin, olay hakemin görüş açısında, normalde VAR'a gerek kalmadan penaltı çalınmalı. ama VAR'a rağen penaltı çalmadılar. bunun adı "sert futbola izin vermek" değil. futbol dışı hareket penaltıdır. bunun yorumu olamaz.

    bu haftaki Bayern maçında bundan çok daha hafif bi formadan asılma eylemi yaşandı (kol kısmından hafif tutup asılmış) hakem bunu görmedi ve görmemesi de normal, ama, masadan uyardılar ve VAR'dan izleyip hemen faul çaldı hakem (kıyas yapmak gerekirse)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 12 Eylül 2022; 11:53:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Özellikle ingiliz hakemler türk hakemleri aratan cinsten .Onlar sadece fazla konuşmuyor.İngiliz hakemler Türkiye'de maç yönetse stad sahaya iner. Acayip kötüler.Maçı oynatacam diye %100 pozisyonda oynatıyor. Saka'nın geçen haftaki pozisyonundan bahsediyorsun sanırım. Adamı kucaklayıp götürüyorlardı.Hakemlerin arsenale bir garezi var anlamadım.
    Dün aksam da juvenin son dk attığı %100 golü iptal oldu.3 kırmızı çıkartı itirazdan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 12 Eylül 2022; 13:7:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • foul pozisyonlarında yorum işin içine girdiği için, hakem ne kadar saçmalarsa saçmalasın, hakemin kasıtlı olarak yanlış karar verdiği gibi bir iddia çoğunlukla destek toplamıyor. ama formadan çekme gibi pozisyonlar artık bardağın taştığı kısım çünkü böyle futbol dışı olan hareketler yoruma kapalı olarak foul sayılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 12 Eylül 2022; 22:35:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtalyan yayıncı kuruluşu Juve'nin pozisyonu şöyle ekrana yansıtıyo:


    Var Sisteminde En Büyük Hata Dün Gerçekleşti


    yukarıdaki görüntüde kökten hatalı bir çizim var çünkü altı-pas içinde durmakta olan defans oyuncusu takımın sondan ikinci adamı değil, sondan üçüncü adamı. ofsayt kuralı sondan ikinci adama göre işler. sondan ikinci oyuncunun da yer alacağı görüntü şu şekilde olmalıydı:


    Var Sisteminde En Büyük Hata Dün Gerçekleşti


    bu görüntü kafa vuruşundan 0.2 saniye kadar öncesini gösteriyor olsa da, sonuç değişmiyo, korner direğinin orda durmakta olan defans oyuncusu gene ofsaytı bozuyo. hakeme VAR ekranında bu tarzda bir görüntü mü gösterildi yoksa yayıncı kuruluşun TV'ye yansıttığı gibi hatalı (sondan üçüncü adamı baz alan) bi çizim mi gösterildi bilmiyorum.


    dahası, eğer ordaki oyuncu ofsaytta olsaydı bile, kendisinin kaleciyi yanıltmak suretiyle gole etki edip etmediği de ayrı bi tartışma konusu olacaktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 12 Eylül 2022; 23:46:5 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.