Şimdi Ara

Vantilatör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Yazın bilgisayar başında kullanmak için vantilatör tavsiyeleri bekliyorum. Biraz araştırma yaptığım da ATEAC-01 ile ATSFI-121 modelleri ile karşılaştım. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: tpkdln

    http://www.koctas.com.tr/blyss-sessiz-vantilator-fs40-12ar/21920-30777/

    Hocam bu önerdiğiniz benim baktıklarıma göre biraz pahalı geldi ve ayrıca soğuk buhar özelliği de yok. Ancak sessiz çalıştığı yazıyor.
  • Soğuk buhar özelliği pek işe yarayan bir şey değil. Havası aşırı kuru yerler için çok az etkisi olur. Bu vantilatörün özelliği az elektrik tüketen DC motoru ve 30'a yakın kademesi olması ve bu sayede düşük kademelerde adamı çarpmadan sessiz çalışması.
  • Hem UFO hem de RAKS ın soğuk buharlı ürünlerini kullandım. Nem oranı çok yoğun bir memlekette yaşamama rağmen ben kesinlikle soğuk buharın işe yaradığını söyleyebilirim.
    Tek hatan UFO da su haznesine olması gerekenden fazla su koydum uyku haliyle, taşınca elektronik kart gümledi tabi. ürünü tek eleştirdiğim nokta, açık hazne yerine RAKS da olduğu gibi kapalı bir hazne yapabilirlermiş.
    UFO bozulunca soğuk buharın KESİNLİKLE işe yaradığını daha iyi anladım. Klimadan ve kuruttuğu havadan rahatsız birisi olarak şahsi görüşümdür. uzman görüşü değildir

    Bir not eklemek isterim: bildiğim kadarıyla UFO üretimi artık yok. sadece kullanıcı deneyimi olarak aktarmak istemiştim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • su buharınlı vantiratör almayın, kesinlikle para etmez ortamdaki nemi dahada arttırıp terlemeyi arttırıyor ve insanı bunaltıyor.

    bende vantiratör arıyorum yeni, bu koçtaşdaki ürün iyi gibi uruyorda cok para.
  • Fakir TVL 90

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raks'ın SF 16 ORX ve ORC modelleri arasında kaldım ama teknik açıdan bir şey söyleyebilecek kimse var mı? ORC daha eski model sanırım, ORX daha yeni, acaba yeni ve daha mı iyi veya yeni ve daha mı uyduruk diye düşünüyor insan..
  • Bim'de satılan Crea sulu vantilatör alınır mı?



    Yoksa ne alalım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    Tek çıkar yol vantilatör ise ne alacağınızın inanın bir önemi yok, gerek enerji sarfiyatları gerek pervane çapları gerekse içerikte kullandıkları elektronik sistem hepsi zaten aynı tezgahtan çıkma ürünlerdir

    Siz bütçenize uygun olanı ve sizin istediğiniz özellikleri barındıranı bulduysanız en güzeli o dur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ado

    Tek çıkar yol vantilatör ise ne alacağınızın inanın bir önemi yok, gerek enerji sarfiyatları gerek pervane çapları gerekse içerikte kullandıkları elektronik sistem hepsi zaten aynı tezgahtan çıkma ürünlerdir

    Siz bütçenize uygun olanı ve sizin istediğiniz özellikleri barındıranı bulduysanız en güzeli o dur.

    100 liraya kadar iyi vantilatör tavsiyen var mı hocam ?
  • güncel diyelim
  • merhaba arkadaşlar,
    yazlık için idarelik 12mt2 odaya koyacağım bir ürün arıyorum. iki ürün arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? farklı ürün önerileriniz varsa onlarıda yazabilirsiniz.
    teşekkürler.

    https://www.delikanli.com.tr/urun/beko-ac-5035-havadar?ref=akakce&v=1.72.3
    https://www.delikanli.com.tr/urun/beko-ac-6030-havadar-uzaktan-kumandali-iyonizer-hava-serinletici?ref=akakce&v=1.61




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.