Şimdi Ara

VANGUARD SAGA OF HEROES (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu gün itbari ile tekrar vanguard saga heroes teyim oyunda bir cok bugun düzeltildigi haberini aldim ve yeni human ranger char acarak oyuna girdim simdi ilk göruntulerimi veriyorum
     VANGUARD SAGA OF HEROES

simdilik bu daha sonra daha iyleri gelicek inşaallah yalniz sunu soyliyeyim lineage2 ve wow da gordugum offical den bahsediyorum lagı bunda gormedim
     VANGUARD SAGA OF HEROES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 21 Haziran 2007; 15:11:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tresurehunter

herkse tekrar merhaba planladığım saatte ve oyuna giremedim sebebi indirdigimzip dosyası bozuk cikti bu oyununda us versiyonu ve eu versiyonu var ben us yi indirdim fakat data.3 zip dosyasi bozuk cikti yüklerken CRC cok hasarlı hata mesajını aldim ne yaptim biliyormusunuz bunu görünce cok sinirlendim ve maile attim firmaya bu gibi zip hatalarini düzelten yeni bir zip dosyasi yapilmiş onu indirdim sorun fiyasko tabiki baştan dedigim gibi oyunun yüklenişi guildwarsa cok benziyor launcher exe çaliştirıyorsunuz ve oyunu hardiske firma kuruyor bilgisayarim tam 1 haftadir acik nerdeyse 4 gün boyunca flashget ile download sürdü şimdide bu download var yani exe ile kuruyorum size tavsşyem data3 zip dosyasinida indirin ve kura girin zaten data 4 e gelmeden yükleme kesiliyor crc kurtarılamaz hata veriyor sonra kurdugunuz yerde olan launcher exe yi çaliştirin sizden firma account bilgilerini isteyecek (pre order) bu bilgileri girince ufak bir taramadan sonra lineage2 oynayanlar bilirler c4 den c5 e geçiş gibi bu işlemden sonra harddiske kurmaya başlayacak bunda hata orani sifir gibi birşey inşaallah hata çikmaz ne oyunmuş be yüklemesi bir dert oldu oynamasi bir dert oldu neyse gülüseven ikenine katlanır ama neyse su an 14,7gb da hala iniyor eğer yazılanlar dogru ise ve herhangi bir güncelelme yamasi cikmadi ise inşaallah cuma günü download bitecek ve engec inşaallah cumartesi veya pazar ben bu oyun hakkındaki izlenimlerimi buradan sizlerle paylaşicam kardeslerim o zaman daha detaylı larak bilgi verebilirim inşaallah neyse hafta sonu göüşmek üzere inşaallah

ben de bunu diyecektim tam 17 gb indiririm o sorun deil de, indirince sorun çıkar mı ayrıca indirdikten sonra üyelik ücretli, mi onu merak ediyorum ? , most wanted ı 12 kere indirmiş adamım zamanında :D

• aylık değilmiş 49dolara order oluyorsun ömür boyu yani
    oyunun ömrü diyelim biz buna :D
    bence ucuz, ama cd si sağlam bir siteden satılırsa ancak girebilirim.
    bu arada artık sistemim de kaldıracak gibi bu oyunu
    imzamda... :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.