Bildirim
Van Araç Alıpta Cam Koltuk Taktırmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
artik sıfır van araç alıpta, arkaya koltuk + cam taktirmak yasak diye biliyorum -
daha öncede bir sürü konusu açıldı muhabbeti geçti.. Van araçlardan uzak dur kardeşim... yasağını geçtim hadi
konfor
süspansiyon
yalıtım
her sene muayene
bol bol yıllık vergi
kullanım zorluğu (tek kapı araçlar için)
bütün yollarda max. 88 km hız sınırı
ticari yük taşırsan K1 belgesi bulundurma zorunluluğu
ve bu kadar dezavantaja rağmen birde cam koltuğa para verceeksin +ruhsata işletilmiyor artık . her an tırsarak gezeceksin
vs vs daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.... bulaşma kardeşim
bak bu ilanda ki araç benimdi. van halinde 10 milyara aldım nerden baksan 6 milyar masraf ettim. ama sattığım para 12 milyar
benim ağzım yandı seninki yanmasın. ha araba 10 numara arabaydı. bir kere dert açmadı başıma keyfi masraflar hariç 1 kuruş masraf çıkartmadı o ayrı
ama ülkemiz vergi sisteminde maalesef para etmiyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-palio-2007-model-tek-kapi-beyaz-inci-multijet-29704812/detay
illada alıcaksan aynı paraya 3 yaş eski ama 4 kapılısını bul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam74 -- 14 Ekim 2010; 16:39:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: husam74
daha öncede bir sürü konusu açıldı muhabbeti geçti.. Van araçlardan uzak dur kardeşim... yasağını geçtim hadi
konfor
süspansiyon
yalıtım
her sene muayene
bol bol yıllık vergi
kullanım zorluğu (tek kapı araçlar için)
bütün yollarda max. 88 km hız sınırı
ticari yük taşırsan K1 belgesi bulundurma zorunluluğu
ve bu kadar dezavantaja rağmen birde cam koltuğa para verceeksin +ruhsata işletilmiyor artık . her an tırsarak gezeceksin
vs vs daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.... bulaşma kardeşim
illada alıcaksan aynı paraya 3 yaş eski ama 4 kapılısını bul
kesinlikle caydırıcı oldu.sağolasın kardeşim
-
Trafikte yasak olmaz mı böyle birşey ?
edit ;
@husam74
Yeni gördüm pardon (: ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyktKsv -- 14 Ekim 2010; 16:23:01 > -
Burada, artık van'dan binek araca dönenlerin ruhsata işlenemediği konusu çok dönmüştü. Bence de vazgeç. -
ucuz van arac alıp cam ile koltuk takmaya verecegine aynı paraya alabilecegin normal araçları almanı tavsiye ederim -
Tek kapılı olup ta arka tarafında da koltuk olan arabalara accayip uyuz oluyorum. Ne kadar gereksiz bir teknoloji müsveddesi. Ve çok iğreti. Tek kapılı ise arkada koltuk olmaması lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X