Şimdi Ara

Van Araç Alıpta Cam Koltuk Taktırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aklımdan böle bişey geçiyor ama size sormadan iş yapmiyim dedim.palioların özellikle cok ucuz rakamlara donanımlı yuksek modellı dızel aracları var acaba tek kapı spor arac gıbı kullansak nasıl olur cam koltuk taktırmak nasıl olur kullanıslı olurmu ? yardımlarınızı beklıyorum

• artik sıfır van araç alıpta, arkaya koltuk + cam taktirmak yasak diye biliyorum
  • daha öncede bir sürü konusu açıldı muhabbeti geçti.. Van araçlardan uzak dur kardeşim... yasağını geçtim hadi

konfor
    süspansiyon
    yalıtım
    her sene muayene
    bol bol yıllık vergi
    kullanım zorluğu (tek kapı araçlar için)
    bütün yollarda max. 88 km hız sınırı
    ticari yük taşırsan K1 belgesi bulundurma zorunluluğu
    ve bu kadar dezavantaja rağmen birde cam koltuğa para verceeksin +ruhsata işletilmiyor artık . her an tırsarak gezeceksin

vs vs daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.... bulaşma kardeşim

bak bu ilanda ki araç benimdi. van halinde 10 milyara aldım nerden baksan 6 milyar masraf ettim. ama sattığım para 12 milyar
    benim ağzım yandı seninki yanmasın. ha araba 10 numara arabaydı. bir kere dert açmadı başıma keyfi masraflar hariç 1 kuruş masraf çıkartmadı o ayrı
    ama ülkemiz vergi sisteminde maalesef para etmiyor
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-palio-2007-model-tek-kapi-beyaz-inci-multijet-29704812/detay

illada alıcaksan aynı paraya 3 yaş eski ama 4 kapılısını bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam74 -- 14 Ekim 2010; 16:39:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: husam74

daha öncede bir sürü konusu açıldı muhabbeti geçti.. Van araçlardan uzak dur kardeşim... yasağını geçtim hadi

konfor
    süspansiyon
    yalıtım
    her sene muayene
    bol bol yıllık vergi
    kullanım zorluğu (tek kapı araçlar için)
    bütün yollarda max. 88 km hız sınırı
    ticari yük taşırsan K1 belgesi bulundurma zorunluluğu
    ve bu kadar dezavantaja rağmen birde cam koltuğa para verceeksin +ruhsata işletilmiyor artık . her an tırsarak gezeceksin

vs vs daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.... bulaşma kardeşim

illada alıcaksan aynı paraya 3 yaş eski ama 4 kapılısını bul

kesinlikle caydırıcı oldu.sağolasın kardeşim

• Trafikte yasak olmaz mı böyle birşey ?

edit ;

@husam74
    Yeni gördüm pardon (: ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyktKsv -- 14 Ekim 2010; 16:23:01 >
  • Burada, artık van'dan binek araca dönenlerin ruhsata işlenemediği konusu çok dönmüştü. Bence de vazgeç.
  • ucuz van arac alıp cam ile koltuk takmaya verecegine aynı paraya alabilecegin normal araçları almanı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    van alıp koltuk ve cam eklemek
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek kapılı olup ta arka tarafında da koltuk olan arabalara accayip uyuz oluyorum. Ne kadar gereksiz bir teknoloji müsveddesi. Ve çok iğreti. Tek kapılı ise arkada koltuk olmaması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.