Şimdi Ara

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
324
Cevap
15
Favori
15.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

ign türkiye
    Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2'nin iki klanı, iş dünyası yüzünden ücretli olacakmış
    https://tr.ign.com/vampire-the-masquerade-bloodlines-2/130520/news/vampire-the-masquerade-bloodlines-2nin-iki-klani-is-dunyasi-yuzunden-ucretli-olacakmis

Muhtemelen geliştirme süreci çok maliyetli olduğundan bu şekilde ekstra gelir elde etmek istiyolar. Kaç kez el değiştirdi oyun yapım aşamasında belli değil. Bunun sorumlusu/suçlusu elbette oyuncular değil. Ancak hem ilk oyunun hatrına hem Türkçe dil desteğinin hatrına destek olunmalı diye düşünüyorum. 🙂

Oyunun herhalde bir ismi değişmedi sadece. Full paket olarak aldığımız Blood Moon Edition'ın ismi Premium olmuş. Anladığım kadarıyla yılan hikayesine dönen çıkış tarihini daha erkene çekebilmek için içeriklerden kısmışlar. Umarım fazlası ile hissetmeyiz bu durumu oyunda. Zaten haddinden fazla bekledik, bu kez de yarım oyun ile karşılaşmayalım. 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Hocam çıkış tarihini erkene çekmekten ziyade daha fazla gelir elde etmek için yapıldı galiba. Süreç çok uzadı maliyeti bile karşılanmayacak bu şekilde satmazsak diye düşünmüş olabilirler. 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Umarım Dead Island 2 gibi uzun ve sancılı süreçten sonra başarılı bir yapım olarak çıkar. Biz de uygun fiyat deneyimlemiş oluruz.Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] Bu arada Türk karakterimiz Elif de kayboldu herhalde.Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] 

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 will be released on October 21, 2025. The action-RPG video game is the sequel to the cult classic Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2 lets players step into its story through two distinct, alternating perspectives: Elder vampire Phyre and Malkavian detective Fabien. Today we bring you a new glimpse into the Clan of Kings, the Ventrue clan! Meet the Ventrue characters of Seattle and see Phyre's powers in action. Ventrue starts with "Dominate" and "Presence" as clan affinities, and "Flesh of Marble" as the passive ability. Then as the game progresses you'll be able to unlock the following Ventrue disciplines: "Terminal Decree": Command a mortal to kill themselves. "Possession": See through enemy's eyes and control them for a period. "Cloud Memory": Cause a target to forget you were there. "Mass Manipulation": Apply Ventrue and Affect abilities to all enemies within view. "Resilience" - Clan Perk: Increases the amount of health restored by feeding. ----------------------------------------------------------------------------------- Join the vamily: Official Site – https://www.paradoxinteractive.com/ga... Discord – https://discord.gg/NpfG6m6DgM Paradox Forum – https://forum.paradoxplaza.com/forum/... Facebook – https://www.facebook.com/VampireBloodlines/ X – https://x.com/VtM_Bloodlines Instagram – https://www.instagram.com/vtmbloodlines/
    https://www.youtube.com/watch?v=vYMJYOXECwo

Beni de yaz hocam. Umarım dediğin gibi iyi bir oyun çıkar da oynarız. Ben duyurulduğu günden beri istek listemdeydi. Vampir temaya bayılıyorum. Vampyr'ı bile sevmiştim bu ondan cok cok daha iyi görünüyor.

CPU: AMD Ryzen 7 9700X | Motherboard: MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI | RAM: GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB 6400MHz CL32 | GPU: ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition | SSD: SAMSUNG 1TB 990 EVO Plus | CASE: NZXT H5 Flow RGB Edition | PSU: NZXT C1200W 80+ Gold ATX 3.1 Gen 5 Full Modüler | CPU Cooler: NZXT Kraken 240 RGB | Mouse: SteelSeries 3 Rival Gen 2 | Keyboard: Logitech G213 | Headset: SteelSeries Arctis Nova 7 | Monitör: ASUS ROG Strix XG27ACG 27" 180Hz OC 1ms GtG HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR10 QHD Fast IPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

Hocam bu oyunu bizden başka bekleyen yok gibi sanki. Nedense ilk oyun aklıma geldikçe acaip yükseliyorum ben bu oyuna. 🙂 Umarim üzmez.

Duyurulduğundan beri takipteyim ben de hocam, özellikle başlarda yayımladıkları videoları çok beğenmiştim. Birde tabii Elif Parmak vardı. Gift olarak Mart 2019'da oyunu temin etmiştim, bekliyoruz öyle.  Ben ilk oyunu Animus yamasını çıkardığında biraz oynamıştım fakat hem oyunun unofficial pack sorunları, hem de mekaniklerin eskimesi bir yere kadar tutabildi beni. Oyundaki mobilite biraz Dishonored'i andırıyor bana, o yüzden önce Dying Light Beast ardından da Bloodlines 2 bayağı FPS açlığımızı giderecek gibi. İçerik eksik olmasın, güzel de port olsun yeterli. Zaten Türkçe geliyorlar. 

ben de o zamanlar aynı yöntemle almıştım oyunu hocam. şimdi baktım da o 100 küsur liraya cs'den glove case alsaymışım (o aralar aylık cs kasası alıp kenara atıyordum) 10k dolardan fazla getirirmiş. biraz buruk oynayacağım oyunu yani :)

oOo Keşke ve pişmanlıklar, en sevdiğim. Eskiden maaş aldığımda 10-20 kasa açar, çıkanları da satarak mütevazi envanter yapardım. Mayıs 2019'da CSGO bırakınca envanterdeki değersiz eşyaları satmıştım. Ardından hiç bir ihtiyacım yokken Kasım ayında Karambit Vanilla ve Butterfly Vanilla bıçaklarımı satmıştım. Şimdi bakıyorum piyasası 1500-2500 $ arası değişiyor ve Steam pazarında bile yok sanırım bu bıçaklar.  O biriken 5-10 kuruş fiyatlı kasaları ise haybeye elden çıkarmışız. En büyük gol oradan geldi dediğiniz gibi. 

keşke veya pişmanlık yaşıyor olsam bu ufacık meblağ listeye bile giremez hocam.

2014 yılında konu açmıştım burada katowice sticker'larından alıp kenara atsam mantıklı bir yatırım olur mu diye de bir arkadaş demişti ki kimse sticker'lara 300-500 lira vermez. ben de es geçmiştim o sticker'ları. şimdi o sticker'lar 100k dolardan fazla nakite satılıyor. o arkadaşı dinlemeyip 20 tane titan holo 2014 alsam şimdi dolar milyoneriydim. bakın işte bu bir keşke ve pişmanlıktır :)

oyuna gelirsek, üstünden yıllar geçince hype'ım ister istemez azaldı, o yüzden olaya oyun açısından değil de para açısından yaklaştım önceki mesajda. yoksa ilki kadar olmasa da keyifli bir tecrübe sunacağına eminim.

Titan holo stickerlarını biliyorum fakat ben bir tık geç kalmıştım onlara. Benim diğer pişmanlığım ise Major'larda düşen Cobblestone Souvenir paketlerini satmak olmuştu. O kadar yayın izleyip 110-120 TL için sattık zamanında kutuları. Gözümü karartıp Dragonlore için açasım da geldi ama işte onun yerine 15-20 tane normal kutu açmak daha iyi geliyordu. Konuyu çok dağıttık.

Benim oyun ile ilgili hype'ım yok çünkü bu ilk gördüğümüz oyun ile alakası yok.  Farkettiğim kadarıyla oyunda sadece harita aynı kalmış gibi. Birde ismi. Daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi Full paket olarak satılan paketin ismini bile değiştirdi adamlar. Tepki görmeyeceklerini bilseler bence ismini Vampire: The Masquerade 2-Way falan yaparlardı.

bizi ancak bitcoin ile pizza alan adam anlar desenize hocam :)

oyunun yapımı yılan hikayesine dönüp geliştiricisinden motoruna, türünden mekaniğine her şeyi değişince ilk haliyle alakası kalmaması normal fakat düşük beklentiyle ben hala ortalama üstü bir şey bekliyorum. umalım da üzmesin.

Ventrue Yetenekleri

Terminal Decree › Düşman kendi hayatına son verir.
    Possession › Düşmanın gözlerinden bakıp onu başka birine saldırması için yönlendirir.
    Mass Manipulation › Bir grup düşmanı tamamen durdurarak savaşı bitirir.
    Cloud Memory › Düşmanın sizi gördüğünü unutturur.
    Flesh of Marble › Fiziksel hasarı azaltır.
    Resilience › Kan içildiğinde daha fazla can yeniler.

Fragmanda Terminal Decree adlı güçle düşmanların kendi hayatlarına son vermesi sağlanıyor. Possession yeteneğiyle bir düşmanın gözlerinden bakıp onu başka birine saldırması için yönlendirmek mümkün. Mass Manipulation ise kalabalık bir düşman grubunu tamamen durdurarak savaşın seyrini değiştirebiliyor.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Çoğu haber sitesi clickbait gibi Elif Parmak'ı kullandı bu haberin başlığında. Bir heves videoyu tekrar tekrar izledim fakat bir iz yok.Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] 

https://x.com/VtM_Bloodlines/status/1964016313958838399?t=_mNVWEMYRw90VV662bTpQg&s=19

Neden iade ediyorlar önsiparişi acaba,paralı olan klanları normal sürüme ekleyecekler bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CPU: AMD Ryzen 7 9700X | Motherboard: MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI | RAM: GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB 6400MHz CL32 | GPU: ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition | SSD: SAMSUNG 1TB 990 EVO Plus | CASE: NZXT H5 Flow RGB Edition | PSU: NZXT C1200W 80+ Gold ATX 3.1 Gen 5 Full Modüler | CPU Cooler: NZXT Kraken 240 RGB | Mouse: SteelSeries 3 Rival Gen 2 | Keyboard: Logitech G213 | Headset: SteelSeries Arctis Nova 7 | Monitör: ASUS ROG Strix XG27ACG 27" 180Hz OC 1ms GtG HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR10 QHD Fast IPS
  • Itadakimasu kullanıcısına yanıt
    Umarım bununla sınırlı kalır. Erteleme yerse kaldıramayız bir daha. Ertelenmeyecek bu kez kesin çıkacak demişlerdi çünkü. İnşallah dlc ile gelen 2 klanı standart sürüme eklerler ve konu kapanır.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.