Şimdi Ara

Vampire Knight Tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımdan duydum çok güzel dedi sizinde yorumlarınızı almak istedim ona göre izliycem 2.ci sezonuda varda bi açıklama göremedim sitede animede aksiyon yok

Karlı bir kış gecesi, 5 yaşındaki Yuuki bir vampirin saldırısına uğrar. O’nu safkan bir vampir olan Kaname kurtarır. Kaname küçük Yuuki’yi kurtarmakla kalmaz, O’nu özel bir yatılı okul olan Cross akademisine ve okulun müdürüne emanet eder. Müdür Cross, hakkında hiç bir şey bilmediği Yuuki’yi evlat edinir. Yuuki daha öncesinde sahip olduğu geçmişini hatırlamamaktadır.

Aradan 10 yıl geçmiştir. Yuuki artık genç bir kız olmuş ve Müdür Cross’un özel okulunda çocukluk arkadaşı Zero ile birlikte muhafızlık yapmaktadır. Zero’nun ailesi küçüklüğünde safkan bir vampir tarafından öldürülmüş ve O da Yuuki ile birlikte Müdür Cross tarafından büyütülmüştür. Ayrıca vampirlerden ölesiye nefret etmektedir.

Okul gündüzleri insan olan öğrencilere, akşamlarıysa gece sınıfındaki vampirlere hizmet etmektedir. Yuuki ve Zero’nun da görevleri gündüz öğrencilerini, gececilerden korumaktır. Lord Kaname de gece sınıfındadır ve aynı zamanda diğer vampirlere başkanlık etmektedir. Yıllar önce kurtardığı Yuuki’ye karşı ise garip bir ilgi duymaktadır.

Vampire Knight Tanıtım

Bölüm Listesi:

01. Night of the Vampire (Knight)
    02. Memories of Blood (Memory)
    03. Fang of Repentance (Fang)
    04. Trigger of Conviction (Trigger)
    05. Feast in the Moonlight (Sabbath)
    06. Their Choice (Crime)
    07. Scarlet Labyrinth (Labyrinth)
    08. Gunshot of Grief (Blast)
    09. Crimson Eyes (Eyes)
    10. Princess of Darkness (Prisoner)
    11. Compensation of Desire (Deal)
    12. Pure-Blood Oath (Pride)
    13. Deep Crimson Chain (Ring)

duyduğuma göre animesinin çizimi çok iyiymiş fakat anlatımı birazcık kötüymüş mangadada çizim kötü fakat anlatım iyiymiş

kaynak:Anime.gen.tr

edit:Karakterler!

Cross Yuuki:
     Vampire Knight Tanıtım

yuuki cross kaien (chairman yani müdür) tarafından evlat edilmiş 5 yaşındayken (10 yıl önce) vampirler tarafından saldırıya uğramış son anda kuran kaname tarafından kurtarılmıştır. zeroya bi anlamda anime boyunca yardım eder çok saf bi kızımızdır yani aldatılsa bile karşısındakini düşünür bişey yapamadığı için hüzünlenir okulumuzda gardiyandır gündüz öğrencilerinin zarar görmemesini sağlar ben pek bi yetenek göremedim genelde birileri hep yardım ediyo o kadar güçlü gelmedi 2.ci sezonda yuuki bir süprizle karşılaşıyor Artemis diye bir silah kullanıyor bu kızımız sadece vampirlere acı verebiliyo ( öldürebildiğini görmedim). insandır

Cross kaien:
     Vampire Knight Tanıtım

animeye renk katan komik karakterlerden biridir bi gün vampirlerin ve insanların barış içinde yaşamasını istemektedir bunun için bu okulu kurmuştur animede epey komik sahnelere imza atar ben çoğu animede gülmezken bunda sırıtmışımdır bununla ilgili süprizlerde çıkıyo İnsandır

kiryuu zero:
     Vampire Knight Tanıtım

nerdeyse animenin etrafında döndüğü karakterimizdir sürekli mutsuzdur yuuki nin neden ona bu kadar iyi davrandığına bi türlü anlam verememektedir sürekli öldürün beni tavırlarındadır 4 yıl önce ailesi vampirler tarafından öldürülmüştür ondan sonra cross kaien e bırakılmıştır (evlat edinmemiş belkide zero istememiştir )
    epey güçlü bi karakterdir sadece vampirlere zarar verebilen bi silah kullanmaktadır. ????? bilinmiyor

Kuran Kaname:
     Vampire Knight Tanıtım

safkan bir vampirdir gece sınıfı bu adam tarafından kontrol edilmektedir kendiside ordadır ve bütün vampirler kaname orda olduğu için bulunmaktadır yuuki hariç kimseyi önemsemez ama kötü davranmaz insanlara zarar veren vampirleri öldürür ailesi intihar etmiştir. Safkan vampirdir

aidou hanabusa:
     Vampire Knight Tanıtım

animeye renk getiren karakterlerden biridir yine kuran kaname tokat manyağı yapar zavallıcağızı bütün gündüz sınıfı kızları peşindedir ama vampir olduğu için pekde bişey olamamaktadır soylu bir vampir ailesinden geliyodur ve kuran kanamenin takipçisidir buz saldırıları yapabilmektedir pek rahat durmaz insan kanı ister sürekli. Vampirdir

akatsuki cain:animenin sessiz zeki karakterlerindendir pek konuşulcak bişeyi yoktur ateş türü saldıralar yapabilmektedir Vampirdir

wakaba sayori: yuukinin oda ve sıra arkadaşıdır yuuki olan biteni anlatmak istesede anlatamamaktadır ama kızımız yinede yuukiyi bırakmaz ve elinden geldiğince yardım eder. insandır
     Vampire Knight Tanıtım

tooya rima:
     Vampire Knight Tanıtım

animede sessiz sakin olmasamda olur diyen karakter tipidir shiki senri ile beraber modellik yapmaktadır birbirlerine hafiftan yanıktırlar elektirik türü saldırılar yapabilmektedir Vampirdir

souen ruka:
     Vampire Knight Tanıtım

cross yuukiyi hiç sevmez küçüklüğünden beri kuran kanameye aşıktır beyin kontrolü yapabilmektedir.
    Vampirdir

Seiren:
     Vampire Knight Tanıtım

kuran kanamenin bodyguardı her işini yapar ve onu sürekli korur tekme tokat gücü vardır öyle ateşe felan güvenmez. Vampirdir

Shiki senri:
     Vampire Knight Tanıtım

yine olmasamda olur diyen karakterlerden biri tooya rima ile beraber modellik yapmaktadır yakışıklıdır sessizdir saldırısı için parmağına bi delik açar dişiyle ve ordan azcık kan çıkarır bunu sertleştirir kırbaç gibi kullanır ama çok sert ve güclü etki yaratır. Vampirdir

ichijo takuma:
     Vampire Knight Tanıtım
    kuran kanameyle küçüklükten beri dostudur kuran kaname başbakansa bu onun baş yardımcısı gibi bişi olur saldırısını göstermediler belkide yoktur zekidir bissürü iş teklifi felan gelir ( tabi böyle durumlarda yerden biraz yükselir) Vampirdir.

animeyi 2 sezonuda bitirip karakterleri ekliycem demiştim ekledim bu arada kendim yazdım noktalama işaretine felan gerek duymadım sorun olcağını sanmam hatam varsa yazarsanız düzeltirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 12 Eylül 2010; 5:35:27 >

• Resimle felan destekleseydin. Karakterleri kısaca tanıtsaydın güzel konu olurdu.
  • dediğim gibi izledim şu anlık izleyince onları koyucam izliyenlerden biraz yorum almak istedim eklemek amaçlı

elimde resim var ama başına ve sonuna konan yazıyı unuttum rica etsem bi yazabilirmisin (forum tarzı şeylere yazı yazmayalı epey olmuş :S)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 4 Eylül 2010; 0:10:40 >
  • [simage]resim linki[/simage]
  • teşekkür ederim şimdi ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 4 Eylül 2010; 17:23:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.