Şimdi Ara

Vampir Dizisi Tavsiyeleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bir kaç ay önceye kadar true blood'ı bitirdim,yeni sezon ise bir daha ki yaza o vakite kadar izleyeceğim başka vampir yapımlarına ihtiyacım var.Aklıma Teen Wolf geldi ama okulda sordum 9.sınıflar çok beğendiklerini söylüyorlar,Twilight gibi ergenlere yönelik bir yapım olabileceği takılıyor aklıma Sizlerden izlenebilecek vampir dizilerini önermenizi istiyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 29 Eylül 2013; 18:31:06 >

• Teen Wolf adı üstünde ergen dizisi.
  • Yapmayın hocam. Ergen dizisi değil ismi nedeniyle gelişen bir ön yargı o. Spartacus, Game of Thrones gibi aşırı olgun değil ama ergen dizisi de değil.

Ayrıca Teen Wolf'ta vampir yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castamere -- 29 Eylül 2013; 19:26:36 >
  • eğer izlemediysen supernaturel var. hepsinin karma olduğu.
  • Vampirleri boş ver, gündüz ortada yoklar sadece gece ortaya çıkıyorlar. Zombiden daha iyi bir şey var mı şu dizi dünyasında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Vampirleri boş ver, gündüz ortada yoklar sadece gece ortaya çıkıyorlar. Zombiden daha iyi bir şey var mı şu dizi dünyasında?

aynen , zombi öldürmenin zevki bi başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 30 Eylül 2013; 13:42:13 >
  • the vampire diaries var nasıl bilmiyorum ama iyi diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Banshee gibi dizi önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Ezel tadında bir dizi arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • True Blood'dan daha iyi bir vampir dizisi sadece Buffy the Vampire Slayer olabilir. Eski bir yapımdır. TVD falan da filan da hiç vakit kaybetme o dizilerle Supernatural'mış falan salla onları. Buffy'ye başlamanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

Yapmayın hocam. Ergen dizisi değil ismi nedeniyle gelişen bir ön yargı o. Spartacus, Game of Thrones gibi aşırı olgun değil ama ergen dizisi de değil.

Ayrıca Teen Wolf'ta vampir yok

O zaman hiç bulaşmayayım bak iyi oldu bunu bildiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KisstheCook

True Blood'dan daha iyi bir vampir dizisi sadece Buffy the Vampire Slayer olabilir. Eski bir yapımdır. TVD falan da filan da hiç vakit kaybetme o dizilerle Supernatural'mış falan salla onları. Buffy'ye başlamanı öneririm.

Listeme aldım.Ayrıca görsellerden baktım pek vampir falan gözükmüyor ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Vampirleri boş ver, gündüz ortada yoklar sadece gece ortaya çıkıyorlar. Zombiden daha iyi bir şey var mı şu dizi dünyasında?

Zombi yapımlarınada bayılıyorum hocam.Neredeyse bütün zombi filmlerini izlemişimdir,dizi olarak da The walking dead'ı izledim acayip dehşet güzeldi onunda yeni sezonunu bekliyorum
  • Death valley var komedi vampir dizisi 20 dakikalik ama maalesef sadece 1 sezon oynadi iptal bos zamanin varsa izle cokta kotu degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok vampir temalı film/dizi izledim. Bana göre açık ara en iyisi True Blood.
  • Katılıyorum hocam o da bitiyor bu sezon.
  • Angel dizisini öneririm. Cidden güzel bir vampir dizisiydi. Güzel de final yaptı.
  • TWD izle. Ağır ergen dizisi ama bende bağımlılık yaptı.
  • quote:

True Blood'dan daha iyi bir vampir dizisi sadece Buffy the Vampire Slayer olabilir. Eski bir yapımdır. TVD falan da filan da hiç vakit kaybetme o dizilerle Supernatural'mış falan salla onları. Buffy'ye başlamanı öneririm.

Listeye aldım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Listeye aldım bakalım

Supernatural sallamı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Listeye aldım bakalım

Supernatural sallamı

Yok hocam hiç olurmu zaten bahsettiği iki diziyi izledim vampir dizilerine hastayım arkadaş "Buffy the Vampire Slayer" baya iyi demiş bakalım.Hem Winchester lar izlenmezmi hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 2 Ekim 2013; 11:27:37 >

• True Blood'dan gerisi boş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.