Şimdi Ara

Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
16
Favori
18.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skorlar ve sıralaması EXTREME HD baz alınarak güncellendi. Yanlış olduğunu düşündüğünüz Skorlarda uyarmanız yeterli.
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    Bu ekran kartının normal şartlarda alması gereken skor hakkında bilginiz var mı? GTA 5, CS GO, LOL gibi oyunlar oynuyorum düşük ayarlardada oynasam yüksek ayarlardada oynasam akıcılıkta sorun yaşamıyorum ama fps değerlerim 100 ün üstüne çıkmıyor.

3DMark 11 testide yaptım aynı kart 10.000 puan alırken ben 9.000 puana yakın alabiliyorum ama fps değerlerine baktığımda bu sonuç bana yanıltıcı gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hk17 -- 18 Mayıs 2015; 18:44:08 >
  • Malesef yok, çünkü burada veya başka yerde kullanıcı testine hiç rastlamadım ama senin kartın performance'ını anlaman bakımından bu test belki yanıltıcı olabilir, nette gtx 960 unigine valley şeklindeki aramayı görseller'de yaparsan, çeşitli sitelere ait çeşitli çözünürlükte görsel skorlar çıkıyo.
    Yada forum'da başka 1 960 kullanıcısı, bu testi yapar ve burada paylaşırsa, karşılaştırma açısından istediğin cevabı almış olucaksındır, şimdilik sadece onlardan bu konuyu görmelerini ummaktan başka 1 şey yok herhal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 18 Mayıs 2015; 19:26:48 >
  • er36po kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını harici bir sistemle notebook'a bağladım, benim puanı notebook ta alınmıştır diye not edersen iyi olur. Benim skorları görüp milletin kafası karışabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Skorlar ve sıralaması EXTREME HD baz alınarak güncellendi. Yanlış olduğunu düşündüğünüz Skorlarda uyarmanız yeterli.

Sadece EXTREME HD benchmark yaptığım halde, GTX-760 ve GTX-780 SLI düzeneklerimin skorları ilk sayfada yanlış veyahut hi eklenmemiş görünüyor.

Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !

• O kadar yüksek bi skor almışsınız ki GTX 760 olduğunu fark edemedim. 760'ın aldığı skor manyakmış... Bi yanlışlık filan yok değil mi?
  • quote:

O kadar yüksek bi skor almışsınız ki GTX 760 olduğunu fark edemedim. 760'ın aldığı skor manyakmış... Bi yanlışlık filan yok değil mi?

hafif oc li 780 Ti ayarına gelmiş 760 SLI
  • gtx 960 slı testleri de olmalı bence olmuşken 4 gb :) gerçi tek 980 geçiyor o kartları her halde.
  • B.M.W kullanıcısına yanıt
    Harbiden öyle... Şahsen şok olmuş vaziyetteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nysarac

gtx 960 slı testleri de olmalı bence olmuşken 4 gb :) gerçi tek 980 geçiyor o kartları her halde.

valley testinde 960 SLI da olsa 980 i geçebilir ama kepler karşısında şansı yok , o mimaride pek iyi skorlar vermiyor bu test, en iyi ihtimalle 760 SLI seviyesinde kalır.
  • nysarac kullanıcısına yanıt
    GTX 960 SLI yapmış arkadaşlar da çıkar diye tahmin ediyorum. Evet, 2X 960 980'i geçiyor gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

valley testinde 960 SLI da olsa 980 i geçebilir ama kepler karşısında şansı yok , o mimaride pek iyi skorlar vermiyor bu test, en iyi ihtimalle 760 SLI seviyesinde kalır.

Forumlarda bilen bilmeyen konuşuyor, ''Şu kart falanca karttan Üstündür'' gibi... Kimisi yalnızca mimari üzerine yorum yapıyor... (Yeni mimari olunca sanki işler değişiyor) Ancak performanstan hiç haberleri yok.

Üst düzey kartları almanın 1. sebebi oyunlardır, bunu hepimiz biliyoruz. Hal böyle olunca, yapılacak tek şey: Mesela, bu konu gibi ''Tüm Ekran Kartlar Oyun Testleri'' adı altında yeni bir konu açıp 3-4 güncel oyun ile kartları normal kullanıcılar tarafından test etmek gerek. Bu belki biraz uğraştıracak ancak çok güzel sonuçlar elde edilir düşüncesindeyim. Ha bu gibi oyun testleri hali hazırda birileri tarafından yapılmış. Tabi bu testler daha çok yabancılar tarafından yapılmış, ki ben o testleri hiç güvenmiyorum. Bilirsiniz işin içine firmalar tarafından sunulan rüşvetler girince her şey mümkün.

• Babanın kartı düşük puan aldı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanrısal varlık -- 20 Mayıs 2015; 18:17:46 >
  • quote:

GTX 960 SLI yapmış arkadaşlar da çıkar diye tahmin ediyorum. Evet, 2X 960 980'i geçiyor gibi görünüyor.

en yüksek puan alan gtx 760 lı arkadaşın kartı sli galiba o kadar yüksek puan nereye alıyo :D

• Sapphire R9 290 (Referans tasarım)
    Custom sıvı soğutma ile desteklenmiştir.
    O/C değerlerini kontrol edebilirsiniz.

Sistemi merak edenler incelesin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_105983206/f_//tm.htm

Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test ! Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test ! Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetSonkaya -- 21 Mayıs 2015; 1:23:37 >

• galax gtx970 ex oc black edition gpu@1525mhz, mem@8ghz

Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test ! Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !

• İşlemcimi güncelledim ve daha iyi bir Gpu overclock yaptım sonuçlarımın güncellenmesini istiyorum :) bu skorlar nasıl ?
     Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test ! Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !

Nick değişimi yaptım eski nick uogihandı kayıtta değiştirirseniz svinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatchway -- 31 Mayıs 2015; 20:53:34 >

• 2600K@5000Mhz
    2xASUS 290X 1150x1400mhz.
  • YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt
    gayet güzel değerler. işlemci voltajı ve soğutma nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nysarac

gayet güzel değerler. işlemci voltajı ve soğutma nedir ?

Kendimce düşük skorlar.
    Ram timinglerini gevşek.Ekran kartı limitlerinde değil işlemcinin gideri var vsss.
    İşlemci voltajı 1,45 işlemci ve ekran kartları customwater.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.