Şimdi Ara

Vallahi fıttıracağım. (Artık fıttırmıyorum. Navking I-66 aldım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
28.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son iki aydır müthiş bir navigasyon arayışına girdim. Kafamda tasarladığım ve olmazsa olmaz şeklinde belirlediğim özellikleri yazıyım.

1. Bluetooth
    2. FM Transmitter.
    3. Video, müzik ve resim çalıştırabilmeli.
    4. Gideceğim yerin adresini bilmediğim zaman ekrandaki harita üzerinden parmak ile nokta belirleyip yol güzergahı yapabilmeli.
    5 Uydu bağlantısı iyi olmalı. Uzun bir tünele girince uyduyu kaybetmesini anlayabilirim. Ama tünelden çıkınca en kısa sürede bağlanabilmeli.
    6. En az 4,3 inc olmalı. 5 inc olursa daha iyi tabi.
    7. Menüler kolay ve anlaşılabilir olmalı.
    8. Harita grafikleri kolay ve anlaşılır olmalı. Ömür boyu güncelleme olmazsa olmaz değil benim için.
    9. Navigasyon özelliği çalışırken arka planda aynı anda MP3 çalabilmeli. (Mutlaka. Olmazsa olmaz)

Araştırdıklarımın hemen hepsi bunları yapabiliyor. Piranha ve Navitech arasında kalmıştım. Renault ve Fiat araçlarında Tomtom kullanıyor. Acaba iyi olduğu için mi? Bilmiyorum.Şimdi aklımı bir başka marka daha karıştırdı.

Next YE-G 545

Kolay dolduruşa gelen biriyim. Belki de bu yüzden bu kadar uzun zamandır ne alacağıma karar veremedim. Belirlediğim kriterler karşısında bana ne önerebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 24 Ekim 2011; 14:35:02 >

• Next YE-G 545 kullanıyorum memnunun dediklerinizin hepsi mevcut.Satış sonrası hizmetleride güzel tavsiye edebilirim.Dediğiniz gibi saydıklarınızı piranha ve navitech de yapabiliyor.Forumda arama yaparsanız bir çok cihaz tavsiye konuları da var onlardan da yardım alabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Next YE-G 545 kullanıyorum memnunun dediklerinizin hepsi mevcut.Satış sonrası hizmetleride güzel tavsiye edebilirim.Forumda arama yaparsanız bir çok cihaz tavsiye konuları da var onlardan da yardım alabilirsiniz.

Kafam Next'e doğru kaydı zaten biraz. Uydu Receiver ve diğer cihazları çok iyi. navigasyon da uydu ile ilgili bir konu. Sanırım iyidir.

Bir de unutmadan. Hafızası 16 GB'a kadar genişleyebiliyor mu kart ile? Yoksa 8 GB ile mi sınırlı? Gerçi 8 GB da az sayılmaz ama.......
  • quote:

Bir de unutmadan. Hafızası 16 GB'a kadar genişleyebiliyor mu kart ile? Yoksa 8 GB ile mi sınırlı?

Evet artırılabiliyor,ben 16 gb kart kullanıyorum.Zaten cihazın özelliklerin de MicroSD yuvası maksimum kapasite 16 GB diye yazıyor.
  • quote:

quote:

Bir de unutmadan. Hafızası 16 GB'a kadar genişleyebiliyor mu kart ile? Yoksa 8 GB ile mi sınırlı?

Evet artırılabiliyor,ben 16 gb kart kullanıyorum.Zaten cihazın özelliklerin de MicroSD yuvası maksimum kapasite 16 GB diye yazıyor.

Teşekkür ederim bilgiler için. Şirinevlerde bir yerde buldum. Tek çekim 245 TL. 10 ay taksitle 280 TL. Fiyat sizce nasıl. Hesaplı mı. Yoksa dün açılan Tüyap fuarında daha ucuza bulabilir miyim bu modeli.
  • quote:

İsterseniz birde bimeks'e bakın
    http://www.bimeks.com.tr/search.aspx?s=1&arama=navigasyon&mid=857

Bu fiyatlar internet fiyatları sanırım. Mağazaya gidince daha pahalı. Ben yine pazar günkü fuara bir gidip araştırayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renault ve Fiatın tercihi doğru bence. Ben zikrettiğiniz markalardan birini kullandım, İgo ve haritadan memnun olduğumu söylemeliyim. Ancak kullandığım ürünün malzeme kalitesinden, ekranından hiç memnun değildim. Tomtom via 120 kullanıyorum çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hada

Renault ve Fiatın tercihi doğru bence. Ben zikrettiğiniz markalardan birini kullandım, İgo ve haritadan memnun olduğumu söylemeliyim. Ancak kullandığım ürünün malzeme kalitesinden, ekranından hiç memnun değildim. Tomtom via 120 kullanıyorum çok memnunum.

Sayin Hada,

Talep su sekilde:

1. Bluetooth
    2. FM Transmitter.
    4. Gideceğim yerin adresini bilmediğim zaman ekrandaki harita üzerinden parmak ile nokta belirleyip yol güzergahı yapabilmeli.
    5 Uydu bağlantısı iyi olmalı. Uzun bir tünele girince uyduyu kaybetmesini anlayabilirim. Ama tünelden çıkınca en kısa sürede bağlanabilmeli.
    8. Harita grafikleri kolay ve anlaşılır olmalı. Ömür boyu güncelleme olmazsa olmaz değil benim için.
    9. Navigasyon özelliği çalışırken arka planda aynı anda MP3 çalabilmeli. (Mutlaka. Olmazsa olmaz)

sanirim biraz daha dikkatli okumakta fayda var...

saygilar

Alim k.

• istenilen özelliklerin hiçbiri tomtomda yok!
  • "2. FM Transmitter."
    Bu özelliği sağlıklı çalıştıran gps görmedim .Navi'den tut Piranhadan çık.
    Ben radyomu ayarlamayı bilmiyom galiba .

Ebayada bir göz at arkadaşım .1 yıl garanti ile uygun cihazlar bulabilirsin .
    oradada karasal tv yayınlarını alan cihazlarda gırla gidiyo..

ama FM Transmitter olayında alayı çuvallıyo ..

haaa @semih37 arkadaşım bu FM transmitter olayına teknik servisler ne diyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfselektronik -- 7 Ekim 2011; 23:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fauconni

"2. FM Transmitter."

haaa @semih37 arkadaşım bu FM transmitter olayına teknik servisler ne diyecekler

Next YE-G 545'in FM Transmitter konusunda da, Bluetooth konusunda da çok başarılı olduğu söyleniyor. Bluetooth sayesinde telefonun tüm arama özelliklerini cihaz üzerinden kullanabiliyorsunuz. Ayrıca adam çok mükemmel bir incelemesini yapmış. Linkini verecektim ama site bakımda görünüyor. Yine de vereyim. Açıldığında bakarsınız.

http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=641164

• quote:

Orijinalden alıntı: fauconni

"2. FM Transmitter."

http://www.dailymotion.com/semihnural#videoId=xklhwh
    nasıl anlamadım sayın fauconni teknik servistekiler burada benim yaptığım deneme ilk video
    transmitter için şunu söylüyorum ben belirli bir yerde kullanıyorsanız olur şehirler arası veya semtler arası beğenmiyorum
    öncedende dediğim gibi devlet sabit bir frekansı bu transmitterler için ayırmalı tr de aux da kullanıyorum bazen oda kablo kalabalığı kendi sesinin daha iyi olduğuna karar verdim songünlerde dahili ses i kullanıyorum yetiyor şimdi o iyi bu iyi denilebilir
    videodaki cihaz bile şehirler arasında parazit yapıyor

• FM transmitter .Olayı ciddi bir iştir .( Yüzlerce Radyo istasyonu kurmuş biri olarak söylüyorum)
    Bu güçlerde yayın için dünyanın hiçbir ülkesinde lisans gerekmez .
    Olay ne biliyormusun .Hani bir merdiven altı masalımız var ya aha işte tamda o
  • quote:

Forumdada bir video var fm verici ile alakalı..

http://forum.donanimhaber.com/m_52218003/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52218003

Hocam bu sesler dinlenebilir seviyede sesler değil.
    Değil FM Radyo ..182 khz den yayın yapan Uzun Dalga Ankara Radyosunun dahi kalitesi yok.

Pazardan pay kapmak için 20$ FM çipi yerine 10 centlik çip kullanırsanız sonuç en fazla bu olur.
  • konudaki ilgisiz mesajlar silinmiştir ve konu başlıkla alakalıdır..
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

quote:

Orijinalden alıntı: hada

Renault ve Fiatın tercihi doğru bence. Ben zikrettiğiniz markalardan birini kullandım, İgo ve haritadan memnun olduğumu söylemeliyim. Ancak kullandığım ürünün malzeme kalitesinden, ekranından hiç memnun değildim. Tomtom via 120 kullanıyorum çok memnunum.

Sayin Hada,

Talep su sekilde:

1. Bluetooth
    2. FM Transmitter.

sanirim biraz daha dikkatli okumakta fayda var...

saygilar

Alim k.

Zaten marka ve model tarif edilmiş :)

• Arkadaşlar. Herkese teşekkür ederim. Karar verilmiştir. Next YE-G 545.
  • zaten verilmiş bir karar olarak görünüyordu 1. mesajda
    hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Arkadaşlar. Herkese teşekkür ederim. Karar verilmiştir. Next YE-G 545.

hayırlı olsun keyifli navigasyonlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.