Şimdi Ara

Valilik açıkladı! Sokak düğünleri yasaklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Muğla Bodrum içinde yasak hesapta ama millet belediyeden bedava sandalye alıp yapıyor   . Hiç unutmuyorum bir gün evin kapısını açacağım açılmıyor camdan baktım kapıma halat bağlayıp karşıya ışık asmışlar . Napıyorsunuz diyorum bu saatten sonra çıkmazsınız evden diye düşündük diyor . Ha dedim davulla zurna ile bayılıyordum evde oturmaya diyorum ne olacak komşuyuz diyor .

Komşuyuz madem düğüne katılmıyormuyum nasıl çıkacağım mantıken ? İşte ailecek ama diye cevap geliyor o zaman eziyeti ben niye çekiyorum cevap yok . Hayır düğün aynı sokakta oturan yada oturacak insanın olsa neyse düğün amcasının oğlunun başka yapacak yer yok diye bizim sokağınızda yapıyor . Şikayet ediliyor üst kattan teyze de rahatsız belediye den izinli deniyor ama sokakta düğün yapmak yasal nasıl olacak bu iş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / asus rog astral rtx 5090 white oc edition / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown

• bu kaçıncı yasak kanunu. Hemen her sene İçişleri bakanlığı Asker uğurlama konvoyu yasak diyor ama uyan kim.Otogara giden cadde üzerinde oturuyorum, gece 24:00-01:00 vs bile kornalı konvoylar geçiyor. her sevk dönemi 3-4 gün bu eziyeti çekiyoruz.

Nasıl olacak bu is? Polis önce dağılın diyecek, eğer direnirlerse, kafalarına copu indirip dağılın diyecek.

Benim Antalya, Zeytinköy bölgesinde, kira geliri elde ettiğim evim var, müteahhitten inşaat halinde almıştım, Kızılarık ve Meydan kavağı bölgelerinde de başka evlerim var kendim Zümrütova mahallesinde oturuyorum.

Bir keresinde Zeytinköy muhitinde olan evimdeki kiracı evi boşalttı, ben eve kontrol için gittim, sonra güneş balkona vurmuş, ev güney cephe, güneşin altına oturdum, balkondan karşıya bakıyorum, bir Polis ve "Keko" tıraşlı bir genç tartışıyorlar. "Keko" tıraşlı, kertenkele gencimiz, konuşurken polise el kol hareketi yaptı, böyle elini kaldırdı, "Ne diyon lan sen falan" gibi bir şey söyledi, sonra Polis elini kaldırdı, bunun suratına bir tokat patlattı, "şılaaaaaaaaaak" diye bir ses tüm sokağı inletti..   

Ayağa kalktım, Polise "eline koluna sağlık" diye bağırdım, hem polis hem de "keko" arkadaş kafalarını kaldırıp bana baktılar..

Söylemek istediğim şey, Polis uygulamaları sert olmalı, düğünlerde de bu sertliği bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Mart 2025; 10:39:44 >

• Navi kullanıcısına yanıt

zorundalar demedim veya millet ucuz olsun diye sokakta yapıyorda demedim

bana niye soruyosun ? git yapanlara sor

Senin mesajının teması üzerinden fikrimi belirttim, oğlum sana söylüyorum kızım sen anla misali. Üzerine alınıp savunmaya geçmene gerek yok.

direkt olarak bana hitaben yazdığın şeylere cevap verdim , durup dururken üzerime alındığım bir durum yok

dediğin gibiyse o halde anlatmak istediklerini daha doğru ifadelerle aktarmanı tavsiye ederim

"Herkesi salon tutmaya zorlayan bir karar" cümlesini baz alarak yazdım fikirlerimi. Senin mesajında gördüğüm için seni alıntıladım. Kimliğini gizleyerek sadece o cümleyi alıntı yaparak mesaj yazamıyorum mobilde. Neye alındığını ya da yanlış ifadelerin ne olduğunu anlamadım. Neyse bu konuda çok hassas olabilirsin, not ederim ve bir daha seni alıntılamam ya da cevap yazmam.

• Çok güzel bir karar umarım 81 şehir de ve tüm ilçelerde mahallelerde kısacası türkiyenin her yerinde olur ve uygulanır bu karar. Yıl 2025 olmuş hala havaya tabancayla ateş edip milleti öldüren var, ses gürültüsü trafik kaosu magandaları bir bitmek bilmedi şu ülkede. Sonra ülke neden ortadoğu ülkesi %50 si en azından bunlardan kaynaklanıyor medeniyetin çöküşü bu amiplerden kaynaklı. Umarım dediğim gibi 81 şehirde de olur en yakın sürede.

Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.