Şimdi Ara

Valeyim sorulari alayim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
1
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bindiğin araçlardan en beğendin hangisi oldu hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Çalıştığın işletme sistemli mi ? İşlerde herhangi bir aksaklık oluyor mu ?

Sistemli,Allaha sukur oyle bir sorunumuz tok tik tik hallediyoruz

• 1679fbhju kullanıcısına yanıt
    Hocam soyle soyliyeyim araclari hemen park edip geri donuyoruz yani hic incelemiyorum bu iyi bu kotu diye ama en begendigim marka mercedes tir araclar cok rahat cok rahat ya o kadar guzel manevra kabiliyeti varki araclarin tik tik park ediyorsun araci en guzelide s500 dur fena cayir cayir yaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yupiii

Bu arada dun az kalsin bmw 5.20 vuruyordum ALLAH korudu,bu arada adam tek basina geliyor gece cikarken yaninda 5hatun var hepside tay

Sanada bir kac tay dusuyor mu dostum?

Ayrica hangi sehir?

• gereksizzz111 G kullanıcısına yanıt
    Ah ah
    Kardeş geçen gun bir hatuna parayi uzattim.kiz parayi alirken elimi tuttu ALLAH dedim kiz tesekkur ederim dedi aldi parayi gitti gecen gun yine geldi bana sanki imali imali bakiyor hoslaniyormu bu kiz benden lan yoksa,h angi sehir soylemeyecegim hocam soylersem forum ahalisi akin eder

• quote:

Ah ah
    Kardeş geçen gun bir hatuna parayi uzattim.kiz parayi alirken elimi tuttu ALLAH dedim kiz tesekkur ederim dedi aldi parayi gitti gecen gun yine geldi bana sanki imali imali bakiyor hoslaniyormu bu kiz benden lan yoksa,h angi sehir soylemeyecegim hocam soylersem forum ahalisi akin eder

Dedigin kadar luks biyerse musterilerden sana is cikmaz kardesim mekanda calisanlara yazil.

Sehride merak ettim yav pm den atsana

• Aylık net ne kadar kazanıyorsun ?
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    2400tl

Fakat bu valeden valeye degisiyor ben hem terminal yaziyorum hem valelik yapiyorum hemde onemli noktada valelik yapiyorum

• quote:

Fakat bu valeden valeye degisiyor ben hem terminal yaziyorum hem valelik yapiyorum hemde onemli noktada valelik yapiyorum

Tesekkur ederım, bırde gunde kaç saat calısıyorsunuz ?
    Gunden gune degisiyor, en yogun gun cumartesi oluyor sabaha dogru 5 gibi araclari teslim ediyoruz ve evimize gidiyoruz yani gunde yaklasik 14saat calismis oluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yupiii -- 8 Mayıs 2016; 14:42:46 >
  • Bu arada beyler zenginlerin hepsi ayni parfumu kullaniyor herhalde hepsinde ayni koku var.

• quote:

Gunden gune degisiyor, en yogun gun cumartesi oluyor sabaha dogru 5 gibi araclari teslim ediyoruz ve evimize gidiyoruz yani gunde yaklasik 14saat calismis oluyoruz

sagol cevaplar ıcın zor iş bence, kolay gelsın sana.
    Eyvallah

• Bende valelik yapiyorumda tabi sizin baya luks elit bir yer ben is merkezinde vale olarak calisiyorum bahsiste cikmiyor haliyle.Benim bindigim en harika araba mercedes sls di 6.3 motor gazi verince araba durmuyordu yerinde.2

• Hocam zengin olmadığım için bilmiyorum. arabayla mekana gelince, sen arabayı park edip anahtarı sahibine mi veriyorsun? Peki mekandan ayrılırken müşteri kendi mi diyor arabamı getirin diye?

• Bende sineğim anladınızmı hani o iskambil kartlarındaki vale ya, bende ordaki sineğim
  • bahşişlerle beraber nekadar para giriyo cebine aylık ?
  • Hasret62 H kullanıcısına yanıt
    usta mercedes sls geldi bize ama ben park etmedim,merak ettim şimdi köpek gibi gider o gelirse ben park edeyim.
  • şöyle müşteri arabayı getiriyor fiş kesiyoruz müşteri gidiyor anahtar bizde duruyor müşteri gelince fişi veriyor sıra numaısına göre anahtarını buluyoruz gidip aracı getiriyoruz,farklı bir uygulamamız daha avr ama onu burada ifşa edemem
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.