Şimdi Ara

Valencia CF Taraftar Köşesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
2
Favori
18.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: equando

Eyvallah hocam.Kusura bakmayın artık,bu sefer geçen seneki gibi amaçsız bir maça çıkmadık.

Dünkü mücadelenin en güzel hareketi olarak komple bir atağımızı seçmişiz.İzledim de gerçekten bundan daha iyisini düşünemiyorum.Hele ki Real Madrid'e karşı.
    Barragan'ın son vuruşuna laf ederdim de adam ayda yılda bir gol attı,onu da Madrid'e attı.

Buyrun pozisyon ;

Ayrıca şahsi fikrim bu sene La Liga'nın hava toplarında en etkili takımı olduğumuzu düşünüyorum.Attığımız gollerin çoğu duran toplardan orta-kafa-gol şeklinde gelişiyor.
    Dün Otamendi mükemmel bir kafa golü atmış.Üstünden kafa vurduğu adamda öyle sen ben değil,Sergio Ramos.

Atletico da çok atıyor. Geçen maçta 3 gol de kafa ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Reacher

quote:

Eyvallah hocam.Kusura bakmayın artık,bu sefer geçen seneki gibi amaçsız bir maça çıkmadık.

Dünkü mücadelenin en güzel hareketi olarak komple bir atağımızı seçmişiz.İzledim de gerçekten bundan daha iyisini düşünemiyorum.Hele ki Real Madrid'e karşı.
    Barragan'ın son vuruşuna laf ederdim de adam ayda yılda bir gol attı,onu da Madrid'e attı.

Buyrun pozisyon ;

Ayrıca şahsi fikrim bu sene La Liga'nın hava toplarında en etkili takımı olduğumuzu düşünüyorum.Attığımız gollerin çoğu duran toplardan orta-kafa-gol şeklinde gelişiyor.
    Dün Otamendi mükemmel bir kafa golü atmış.Üstünden kafa vurduğu adamda öyle sen ben değil,Sergio Ramos.

Atletico da çok atıyor. Geçen maçta 3 gol de kafa ile

Hocam biz 20 gol attıysak 18'i kafayla.Abartmıyorum ciddi ciddi maçlarımızda korner olsun diye bekler oldum.Atletico'da atıyordur da bizimkisi cidden anormal.
    Bende bu durumdan pek memnun değilim.Oyun kurarak çok az gol atıyoruz.Her zaman da kornerden atarak olmaz bu iş.

• equando kullanıcısına yanıt
    oyununuzu beğeniyorum sahsen.doğru paslar ve akıcı bir futbol...

valencia tekrar yükseliste, siz 3. de olursunuz şimdi.

• quote:

Buyrun pozisyon ;

Negredo şahane savunmuş topu.

• Dün Copa Del Rey'de Espanyol'u 2-1 mağlup ettik ve Negredo ilk golünü attı.Giderek takıma alışıyor Negredo başgan.Gol penaltıdan da olsa takım oyununa uyumu ve iyi oyunu dikkat çekiyor.

Goller :http://footyroom.com/valencia-2-1-espanyol-4-2015-01/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equando -- 8 Ocak 2015; 15:18:55 >
  • İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Valencia'nın Portekizli teknik direktörü Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi 2018 yılına kadar uzatıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 40 yaşındaki Santo'nun sezon sonunda sona erecek sözleşmesinin, 30 Haziran 2018'e kadar uzatıldığı bildirildi.

Teknik adamlık kariyerine 2012'de ülkesinin Rio Ave takımında başlayan Santo, sezon başında Valencia'nın başına geçmişti.

Nuno Santo yönetimindeki Valencia, La Liga'da 18 haftada topladığı 35 puanla 5. sırada bulunuyor.
  • tek macla yattti kupon .. ulan valencia kendi evinde Almeriya yi yenemiyorsun
  • admin başlığı güncelle.

• Negredo nun son dakilarda attigi golle 3-2 kazandilar... takimda ciddi bir dusus var
  • Valla uzak kaldım son anlarda.Hala Madrid maçı konu başlığı kalmış.

quote:

Çok ilginç takımız.Bugün karşımızda Real Madrid değil de Real Valladolid olsa mağlup durumdaydık.

Madrid maçı esnasında bunu yazmıştım.Arkadaş haklı çıktığıma üzülüyorum.
    Ya kapalı defansı aşamıyoruz ya da gerçekten acayip maç seçiyoruz.
  • Valencia, Arjantinli savunma oyuncusu Nicolas Otamendi için Manchester United'ın yaptığı 35 milyon euroluk teklifi reddetti.

Kaynak: Fichajes.net
  • Spanish giants Valencia join Liverpool in chase for Manchester City midfielder James Milner. (Mirror)

• Valencia 3-1 Sevilla

Goller : Dani Parejo (2),Javi Fuego / Carlos Bacca

Bu takımın büyük maçlarını izleyeceksin,küçük maçlarına bakmayacaksın.

Özet :http://footyroom.com/valencia-3-1-sevilla-3-2015-01/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equando -- 26 Ocak 2015; 0:47:24 >
  • Valencia'nın İspanyol forveti Paco Alcacer, kulübüyle olan kontratını 2020 yazına kadar uzattı. Alcacer'in serbest kalma bedeli ise 80 milyon € olarak belirlendi.
  • Her hafta Valencia maçlarını kaçırmayan birisi olarak bu haftada ki maçıda izledik. Güzel maç oldu.

• Gayet iyi gidiyorlar şu Sevilla ile olan puan farkı biraz açılsada Şampiyonlar Ligi için çok iyi olur.

• Bende maç kaçırmamaya çalışıyorum ama ne Fenerbahçe konularına yazar oldum,ne de buraya.
    3. kez YGS'ye giriyor olmanın verdiği yoğunluktan diyeyim.
  • equando kullanıcısına yanıt
    Başarılar dostum boşver zaten Valenciayi falan üniversite de de rahat rahat takip edersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Başarılar dostum boşver zaten Valenciayi falan üniversite de de rahat rahat takip edersin

Teşekkür ettim.
    Yazılı sınavlar sıkıntı değil,3 sene oldu alıştım artık.Yetenek sınavlarına giriyorum asıl onlar problem.

• Güzel bir galibiyet daha. Barcelona ve Real Madrid ile deplasman maçları daha erken oynanabilse 2.olmaması için hiç bir neden yok Valencia'nın.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.