Şimdi Ara

Vakıfbank Worldcard 4 adet e-ticaret alışverişinize 50 TL worldpuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
12
Favori
5.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben geri almak amacıyla yüklemiyorum, File market hemen evimin karşısı. zaten hergün ekmek ıvır zıvır alıyorum, orada kullanıyorum.

@wiru5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 17 Eylül 2021; 9:22:4 >
  • Puani yuklenen var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • clloyd kullanıcısına yanıt

4x150 e ticaretten 50 lira puan yüklenmedi hala

3000 üstü e ticaretten 75 lira da yüklenmedi hala

sadece 4x150 den 50 lira akaryakıt geldi.

Sözde ayın 7sinde yükleniyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlar gelmiş bana.

• clloyd kullanıcısına yanıt
    benim e ticaretten 50 TL yüklendi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elektronik eşya 5000 e 100 hala yüklenmedi. Size yüklendimi?

• yakamo843 kullanıcısına yanıt

Benim yuklendi harcadim bile hocam. 2 gun oldu

• bu ayki eticaret kampanya sayacı çalışıyor mu, bende sayaç işlememiş hiç

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Aynen bendede işlememiş, vakıfa bu ay ne olsuysa sms katılımdada problemli

• Gökko kullanıcısına yanıt

Bana da akaryakıt geldi e-ticaret gelmedi. Son gün Amazon'dan 151 TL sipariş vermiştim. Amazon provizyonda tutup Ekim ayında mı çekti ne yaptı dedim baktım bankacılığa ama yok 30 Eylül'de çekmiş iyzico-amazon. 4x150'nin sonuncusuydu ama saymadılar mı ne yaptılar anlamadım son gün diye. kendileri sms atmıştı bu gece 23.59'a kadar 150 TL daha alışveriş yapın diye. Kelek attılar resmen

• vakıfbank için yeni bişiy değil ki bu,

kaç kere yatmayan puanlar için arayıp kayıt açtırdım, ve hep aldım ama uğraşılmaz 3-5 kuruş için.

zaten takibi kampanyayı yakalamsı ve sonra puan ucmaması için takibi derken cok zaman gidiyor,

bi de üstüne bankanın pelinden kosturamam,

neyseki garanti bonus ve axess ve paraf var.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Bende de sayac islememis, ilginc.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geçen ay sayacım ilerlememişti , dün yatmış 50tl

• Geçen aydan gıda ve e-ticaret gelmiş. İkisi de işlemişti sayaçta. Bu ayın e-ticareti işlememiş görünüyor.

Amazon hiç otomatik gelmiyor zaten en azından bana o şekilde, illa arayıp kayıt bırakıyorum, sonra yüklüyorlar.

Bir de Vakıf'ta kampanyanın bitmesine son birkaç gün yapmayın işlemleri, provizyon süresi çok uzun, diğer aya sarkıyor.

• E ticaret 4x150 icin puan yuklenmedi.Aradim kayit actilar.

Edit: Bir islemi sonradan taksitlendirmisim, taksitli islemler dahil olmadigi icin puan yuklenmemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clloyd -- 12 Ekim 2021; 8:48:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakıf son gün işlemleri bazen sisteme aktarmıyor. siparişiniz kısmi iptal ve iade içeriyorsa onu da saymaz.

• Yav arkadaşlar bu vakıf world’un nasıl bir sistemi, sayacı var böyle. Bu kadar ilkel bir uygulama görmedim ben.
    Aidatsız platinum plus göndermişler kullanayım dedim. 5000/50 elektronik kampanyasında iptal olan bir işlemim halen sayaçta gözüküyor. Sonrasında bir işlemim daha oldu ama iptal olan gözüküyor halen. Ne zaman güncellenir bu

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

Daha once siparis iade olup puan yattigi oldu. Sanirim takip edilmiyor

Market kampanyasında A101'den bir şey almıştım 170 liralık. 150 üstü alışverişlerde geçerliydi. Sonra sipariş 103 lira olarak geldi ve kartımdan 103 çekildi ama Vakıf'taki sayaç değişmedi. Puan da yattı. Suistimale açık bir konu umarım düzeltirler bu durumu.

Platinum kartın aidatsız olduğuna emin misiniz. Bana da göndermişlerdi, ben daha yolda iken iptal ettirdim. Çünkü müşteri hizmetleri ücretli olduğunu doğruladı. Eski kartttaki harcamaları ve sözünle kazan kampanyasınıda taşımışlar. kart iptal edince sözünle kazan cayma cezası 75 TL. yansıtmışlar. Benim haberim olmadan yapmışsınız, eski kartım halen aktif ona tekrar taşıyın diyorum ama anlamıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.