Şimdi Ara

vakıfbank world kart ile internet alışverişine 5 tl hediye(en az 50 tl) ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
5.603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: evvela

2 gün önce 250 tl lik alkışveriş yapmışdım . Şimdi mesaj yollasam onun için 5 tl puan alınabilirmi ? Bilgisi olan varmı arkadaşlar?

geçen 10 alışverişten birinde olmuştu bunda da olur tahminim

hepsiburadadan 11 aralıkta 350 tl alışverişe 12 taksit alışveriş yapmıştım.dün katılım sms gönderdim

acaba 5 tl worldpuan taksitli 50 tl üzeri alışverişlerden gelirmi acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: evvela

2 gün önce 250 tl lik alkışveriş yapmışdım . Şimdi mesaj yollasam onun için 5 tl puan alınabilirmi ? Bilgisi olan varmı arkadaşlar?

geçen 10 alışverişten birinde olmuştu bunda da olur tahminim

hepsiburadadan 11 aralıkta 350 tl alışverişe 12 taksit alışveriş yapmıştım.dün katılım sms gönderdim

acaba 5 tl worldpuan taksitli 50 tl üzeri alışverişlerden gelirmi acaba??

peşin alışverişler diye bir şart koşmamış gördüğüm kadarıyla

• MH bana her alışverişden sonra sms atmanız lazım dedi bunu soran varmı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

MH bana her alışverişden sonra sms atmanız lazım dedi bunu soran varmı.?

bu yüzyılda hala bu cevapları veren MH'ler var malesef
  • şu KAZAN kampanyası ile mi karıştırıd diyeceğim ama 15 dk. bu kampanya konuşuldu
  • şimdi hepsiburadan veya hızlıaldan 5 defa 50 tl can limiti ile alsam aynı günde puanlar yüklenir mi?Farklı gün demiyor çünkü.
  • bunu mh ile teyit ettik farklı gün demediği için aynı gün 5*50 250 = 25 tl puan yüklenecek.Ama benim düşündüğüm şu her alışverişden sonra sms atma olayı
  • Her alışverişten sonra sms olacağını sanmıyorum da attığımız mesaja kaydınız alınmıştır diye geri dönüş olmadı...
  • arkadaşlar 2 gün önce gg den alışveriş yaptım bu kampanya %10 ile birleşirir mi katılsam birleşmez ise hangisini kabul etmezlik yapar. Bir de 2 gün önceki alışverişte daha onay vermedim. Acaba mesaj göndersem kabul ederler mi?
  • Kazanılan Worldpuan'lar 26 Aralık 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir.

diyor. kontrol ettim herhangi bir puan yatmamış, yatan var mı acaba?
  • bende de yatan puan yok. ah vakıf ah. ben sana ne diyim. ne senle ne de sensiz...
  • bana da yatan bir şey yok.şu uçak bileti olmasa 1 saniye beklersem vakıfı kapattırmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil -- 26 Aralık 2012; 10:50:13 >
  • Vakıf için her zaman +2 gün düşünün arkadaşlar. Böylece stres olmazsınız ömrünüz uzar

Slogan buldum: "Vakıfword; hızlı yaşa genç öl..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

bende de yatan puan yok. ah vakıf ah. ben sana ne diyim. ne senle ne de sensiz...

Bana puan yatmışşşşş.......... dersem yalan olur tabiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Vakıf için her zaman +2 gün düşünün arkadaşlar. Böylece stres olmazsınız ömrünüz uzar

Üstad bu slogan tutar bence
  • Banka hiç bir zaman düzgün çalışmadığı için puanlar 1-2 gün sonra yatıyor.
    Benimde makromarket puanları 1 gün sonra yattı.
    Ekstre kesildiği gün web şubemden hesap ekstresine bakamıyorsunuz 1 gün geçmesi gerekiyor.
    Yarın umarım yatar, puan yatacağı zaman stres yapıyor bu banka bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloves -- 26 Aralık 2012; 11:46:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Vakıf için her zaman +2 gün düşünün arkadaşlar. Böylece stres olmazsınız ömrünüz uzar

"Vakıfbank: Telaşa mahal yok.."

Tipik devlet kurumu, mutlaka olur ama ne zaman olacağı belirsiz..
  • Ben de Vakıf ile ilgili birkaç ek yapayım..

Kredi kartınıza ödeme yaparsınız, ne bekleyen provizyonda ne de güncel dönemde gözükür. 1 gün beklemeniz gerekir.
    Alışveriş yaparsınız, diğer bankada 1 gün sonra Güncel Dönem işlemlerine yansımışken, Vakıf'ta 2 gün sonra yansır.
    Dönem içinde hesap kesim tarihini değiştirirsiniz, internet sitesinde bu değişiklik gözükmez.
    Geçen gün dikkat ettiğim, bir günlük tüm harcamalarım ve geri ödemelerim kayboldu. Ne provizyonda gözüküyor ne de güncel işlemlerde. Kendimden emin olmak için slipleri kontrol ettim. Tabii "Vakıfbank: Telaşa mahal yok.." deyip, 1 gün bekleyince ortaya çıktı..

Bu yüzden puan için de 1-2 gün daha beklemek lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jordi

Ben de Vakıf ile ilgili birkaç ek yapayım..

Kredi kartınıza ödeme yaparsınız, ne bekleyen provizyonda ne de güncel dönemde gözükür. 1 gün beklemeniz gerekir.
    Alışveriş yaparsınız, diğer bankada 1 gün sonra Güncel Dönem işlemlerine yansımışken, Vakıf'ta 2 gün sonra yansır.
    Dönem içinde hesap kesim tarihini değiştirirsiniz, internet sitesinde bu değişiklik gözükmez.
    Geçen gün dikkat ettiğim, bir günlük tüm harcamalarım ve geri ödemelerim kayboldu. Ne provizyonda gözüküyor ne de güncel işlemlerde. Kendimden emin olmak için slipleri kontrol ettim. Tabii "Vakıfbank: Telaşa mahal yok.." deyip, 1 gün bekleyince ortaya çıktı..

Bu yüzden puan için de 1-2 gün daha beklemek lazım :)

Kesinlikle katılıyorum.Herşeyi +1 gün sonrası ile değerlendirin.Milplus olmasa at çöpe

• Arkadaslar bugun deneyen oldu mu? puani yatan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.