Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.580
Cevap
627
Favori
1.641.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
59 oy
Giriş
    Kendime platinum Plus metal kart aldım, henüz teslim edilmedi
    Birde eşim ve çoçuğuma platinum Plus ek kart çıkarttım. Yarın şubeden teslim alacağız. Ertesi günde yurtdışına çıkacağız.
    Metal kart teslim alınmadan ek kart ile Lounge den (saw) faydalanabiliyormuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 24 Mayıs 2026; 17:45:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Covannii kullanıcısına yanıt

Ek kart Platinum Plus seviyesinde ise ücretsiz lounge hizmetinden yararlanabilir. Ama platium plus için lounge ekstre şartı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem_Hoca -- 24 Mayıs 2026; 18:4:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam, ek kart platinum Plus asıl kart olan metal kart a bağlı olduğundan (metal kart çıktı, kargo da alamadım henüz) ekstre şartı kart müracaatı ettiğimde yok demişlerdi. Yarın ek kartları şubeden teslim alacağız, metal kart teslim edilmediğinden Lounge den faydalanıyormuyum bilemedim. Mobilden baktığımda bağlı kart metal kart görünüyor

henüz almadım, prosedürü nasıl bilmediğim için sormuştum. iptalli bilet diye ayrı bi seçenek var mı milplusta dikkat etmemiştim hiç.

Metal gözüküyorsa girersin hocam

Orada reserve kart yada paraf premium ile lounge key üzerinden giriş yapılır

İptalli bilet var hocam. Hizmet bedeli kesilip gerisi iade ediliyor.

2010 lu yılların başında bedava denecek rakamlara YKB ve Adios sayesinde üst düzey otellerde tatiller yaptık arkası gelmedi. Eski günlerin hatırına hala limitlerimin %50 ye yakını YKB de ama yavaş yavaş yolları ayıracağız sanırım kendisiyle.

Parafly ilk çıktığında puanlar hepsi silinir şekildeydi ve katsayısı sebebiyle çok tatmin etmiyordu. Zamanla silinmeyen puan gelince iş yapar oldu.

Vakıf milplus plt kartlarla acemice bir iş yaptı silinmeyen puan olmayışı; puan kazanımın düşük olması gibi sebeplerle beklentiyi karşılayamadı. Metalle bazı hatalar giderildi.

Ben paraf premium un bu 400k limit olayını geçici yaptığını düşünüyorum şahsen.

Vakıf hala üst limiti olmaması sebebiyle en avantajlı kart durumunda ama reserve karttan geç haberdar olmam metal karta mahkum etti o iyi olmadı. Bir de puan kazanımını daha diri tutması lazım marketle e ticaret puanıyla uzun vadede tatil uçak işi zor. Ya da katsayıyı arttırmalı. Biz 2010lu yılların başında USD 2₺ Euro 3₺ civarındayken de kartlarda katsayı 2-3x di. USD Euro 50₺ lere gelmişken bu katsayılar üzüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vycl987 -- 24 Mayıs 2026; 21:7:54 >

• SwpnX kullanıcısına yanıt
    Hocam 65bin puan + 7500 avans yazmışsınız ben ona istinaden yazdım. Paraf ile bir senede alacağınız toplam tutar avans dahil zaten 65bin tl oda puanınız varsa tek seferde alırsınız. Puanınız yoksa maksimum 7500 avans kullanıp 22500 TL tutarında otel alırsınız.

Vakıfta hiç puanınız olmasa bile tek seferlik kullanım 20000 puan. 4x’e denk gelirsek 80bin yapar.

Tamam Paraf daha güzel kazandırıyor ama puanı kullanamadıktan sonra ne işe yarar. Ben 65bini doldurdum mesela şimdiden, kartı mecbur nadasa bıraktım.

Aidat konusu ise çoğu kişi için sorun değil bence büyük çoğunluk aidatları geri alıyor.

Parafta gerçekten çok güzel ama çoğu arkadaş aksini düşünsede bütün kartlara göre benim için vakıf metal hala 1 adım önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaWs1903 -- 24 Mayıs 2026; 22:19:49 >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Bayadır bakmıyordum girdim cepte kazana 2000 harcama sonrasındaki 2000 e 100 lira verecek yani bilmiyorum ya sıkıntı gerçekten bu. Bi başka kampanyaya baktım 2500 üstü 150 tl puan. Yani üst limit yok cok güzel ama zaten 100 lira 100 lira kazanacağız diye ne kadar bi ödeme yapmamız gerekiyor bilmemiyorum. Avans Puan veriyor ama nasıl kapatılacak bu avans puan. Birbirlerinin artılarını biraz çalışsalar olacak da işte olmuyor demekki Her şey birarada.

• Suvari11. S kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuna kadar haklısınız puan kazanımı berbat durumda. Danışıklı dövüş gibi 1 tane alternatif sunan kart yok. Paraf aldık ee yıllık limit sene ortası gelmeden doldu bile. İnfinite desen zaten bir avantajı kalmadı. Shop&fly desen zaten otel uçak yapamazsın. Wings desen dünya mevduat istiyor.
    Bir şekilde tutanmaya çalışıyoruz vakıf gittiği yere kadar artık.

Herkes şikayetçi herkes vakıfa sövüyor ama bir kişi şu kart var bu kart alternatif var demiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaWs1903 -- 24 Mayıs 2026; 22:56:34 >
  • Vakıf avans puan verse ne olacak ?. PUAN BORÇLARI KAPATILAMIYOR. Kampanyaların çoğu %2 civarı yani çöp durumda. Harcama başı puan zaten kafasına göre bazen 5 bin tl ye 2 TL falan veriyor, bazen onu da vermiyor :) kart puan konusunda çok kötü durumda. Bu haliyle kullanılmaz üzgünüm …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 24 Mayıs 2026; 22:55:18 >

Alabiliyorsanız Paraf premiumu tek geçerim. Kötü tarafı Halkbank limit konusunda aşırı saçma bir banka. 400 K limit almak bankada hatırlı bir geçmişiniz yoksa çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaWs1903 -- 24 Mayıs 2026; 23:50:3 >
  • hankmoody1 H kullanıcısına yanıt
    20.000 puan kapatmak çok zor değil. Evet kolayda değil bu ayrı. Örneğin şubat ayında 15k eksiye girdiğim kartı bu ay sıfıra çıkardım. Evet uğraştım, kovaladım falan ama imkansız da değil.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.