Şimdi Ara

VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Drlaw38 , retired95 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
2.039
Cevap
272
Favori
297.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Giriş
  • Cepte kazan konusunu da aidat muhabbetine döndürmeyin be arkadaş. aidat muhabbetleriniz bitmek bilmiyor, aidatsız kartlar var onlara yönelin olsun bitsin. Aidat konusuna gidin, bu sayfayı rahat bırakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben yapmadım muhabbetini ama aidat i kurtarmakta bir kampanyadır aslında, öyle ki ilkinde hayır cevabı aldıktan sonra bile yazışma ile yada başka temsilci ile iade alanları biliyor olmak forum ve paylaşımlar sayesinde.

aynı. kendi kendine 1 ay falan yatmıştır şimdiye kadar gerisi hepsinde uğraşmaca.

KINGSTON 8GB HX316C10FBK2 1600Mhz CL10 DIMM 1.5V Ram x 2
    ASUS RADEON RX560 2GB OC EDITION
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
    LG E2381VR-BN 23" FULL HD MONITOR
  • Aidat konusu gerçekten çok soruluyor. Cevap belli telefonla iste.
    Yazışarak iste.
    Kapatma ile tehdit et.
    Şikayetvara yaz.
    Yazışma ile aldığın cevabı müşteri hakem heyetine edevlet üzerinden ileterek iade iste. Dilersen 5 gün içinde iptalden vazgeçebilirsin.
    Karttan memnunsan bunları da yapma. Yeri geldimi aidata da razı ol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt

canlı destek nerde yazabılecegımız ben goremedım

• Mayıs ayında kart aidat iptali ile ilgili yaptığım, müşteri hizmeterini aradım sesli yanıt sistemine "kredi akrtı aidat iptali" dedim. Sesli yanıt sistemi kendisi temsilciye bağlamadan yönlendirerek aidatımı iptal etti. 2 gün sonra aidat bedeli kartıma geri yüklenmişti.

Vakıf kampanyalarda geçmişte de kampanya çıkmıyor.

Bana sesli yanıt sistemi mil plus kartlarda iade mümkün değil dedi. Müşteri temsilcisi saçma sapan şeyler geveledi. En sonunda da ücret iadesi yaparsan yap yoksa kapatacağım dedim, 6 ay 15k harcama sözü istedi, vermem dedim, en sonunda kapattırdım. Restoran kampanyalarını bir türlü saymıyorlardı, itiraz kaydı açsam da reddediyorlardı. World kart sistemine gıcoğım, yapıkrediden dolayı. Vakıf da bunun laciverdi.

lcw 7'si idi yatmış hocam. genelde akşam 9-10dan sonra yatıyor puanlar.

nfc de yarın yatacak.

VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar
    VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar

kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008

• Temmuz e ticaret 10bine 500 worldpuan , toplam 1000 kampanyasında sayaciniz işliyor mu?

• VakıfBank emekli maaşı alan biri için Sky Limit tanımlıyor mu? (Birkaç gündür incelemede) Ortalama kaç gün sürüyor? Ve işlemin tamamlanması için şubeye gitmek gerekiyor mu? Ayrıca sadece kendi geliri mi yoksa hane geliri sayılıyor mu? KKB puanı iyi olduğunda, borçluluk yüzdesi vs. düşük olduğunda limitlerde esneme oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 17 Temmuz 2026; 22:39:17 >
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • Avrasya Kurdu kullanıcısına yanıt

Ben 3-4 sene önce Vakıfbank a emekli maaşımı taşımıştım. Ondan önce sadece bir adliye işlemi için hesap açmış ve sadece bankomat almıştım. Atık bir hesap idi.

Emekli maaşım endüşük maaş civarı olmasına rağmen bana 1milyon TL skylimit tanımlamışlar hiç bir haberim başvurum vs olmadan. Sonra emekli maaşı birkaç sene sonra taşıdığımda kredi kartı limiti 99bin TL ye düşürüp tüm diğer ek hesap vs leri kapatmıştım. Hatta gişede özellikle sordum kredi kartına maaş taşısanız da aidat yansımaz dediler diye kapatmadım. Skylimit konusunda bonkördüler. Hatta arayıp 1milyonu 1.5milyın yapalım o demişledi

kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

• Vakıfbank benim 10bin limiti yeni hatrı sayılır artırdı su sıralar eli bol

VakıfBank'a geçeli bir buçuk sene oldu, geçerken İş bankasının limitini tamamen düşürmüştüm ve bu limitin yarısını bile vermeyip 1.5 yıldır sabit tutuyor. Normalde LKS boşluğu kadar, düşürülen limit kadar, maaş müşterisi olduğu için vs. VakıfBank verir dedim ama asla otomatik limit artışı talebi gelmiyor.

Bende şu sıralar İş bankasından zorla limit alıyorum, orada Platinum karta geçmeme ufak bir boşluk kalacak. İş bankasında yaptığım tüm başvurular şube onayına gidiyor ve en ufak bir esneklik tanımıyorlar. (Maaş + kira gelirini küsuratına kadar yazıp, dörtle çarpıp toplam limiti geçirmiyorlar ve hane geliri falan dahil etmiyorlar.)

Mecburen VakıfBank'tan limit düşürmek zorunda kalacağım gibi görünüyor, İş Bankasında platinum kart alacak kadar limit tanımlandıktan sonrası önem arz etmiyor. Daha sonra yüksek Sky Limit tanımlanırsa, Platinum Plus veya Platinum Metal kart almayı düşünüyorum. Şu an İş bankası sıkıntılı olduğu için VakıfBank üzerinden limit arttıramıyorum ama daha sonra arttırmak istediğimde sonuç çıkacağını sanmıyorum.

NOT: Yaklaşık bir ay içerisinde 5 kredi kartımın limitini toplamda %200 civarı arttırırken bu kadar zorlanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 18 Temmuz 2026; 1:9:49 >
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN

• Avrasya Kurdu kullanıcısına yanıt

Bana genelde cimriler

Akbank 4bin TL limiti vermişti diye kartı yollamayın demiştim. Hatta bu emekli maaşı ile çok açılmıyom diye istemiyorum dahi.

Ama bir ihtiyaç ya limit lazım olunca Denizbank imdada yetişti kendileri arayıp 500bşnTL privet kart sundular. Otomatik olarak şimdi 1milyon da. Ve ben privete iptal edip 2 aidatsız netkart ve emekli tüed Bonus visa ile gene 1milyon limitleyim.

Kısaca getirfinans yani fibans ka 17bin300TL ye düşürdü ve yükseltmesi. Halbuki bes hesapları onlarda.

Çoğu banka garip. BANKAMIZ POLİYİTİKALARI VS deyip bana karşı genelde cimriler. Birçok bankada 100bin TL ve hatta 50bin ve altında kart limitlerim.

Düzenli tamamını ödeyen çok borç yapmayanı sevmiyorlar ben gibi

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Bankaların sevmediği müşteri ve müşteri tipi yoktur ama son cümlede dediğiniz gibi olduğumuz için listenin son sırasındayız. Asgarisi ödeyip faiz işleten, gecikmeye giren, yapılandırma yaptıran, varlığa düşüp zarar gösterip vergiden indirim sağlatan müşteriler kadar sevilmiyoruz.

Bonus programı alabildiğine limit veriyor, kendimde DenizBank ile Garanti ve arkadaşımda da TEB var. Bunlar için 500-750 arası limitler çok çok normal ve kolay veriliyor.

LKS, KKB, borçluluk yüzdesi vs. önemli kavramlar ama ne olursa olsun şu zamanda bile banka isterse istediği limiti LKS dolu olsa bile verir. Bankalar her zaman kendi değerlendirmesine bakar, bunu LKS boşken otomatik limit artışında ilk teklif gelen bankadan anlayabilirsiniz. Ayrıca LKS boşken bir yere kadar onaylayıp, daha sonra diğer bankadan limit aldığınızda da anlayabilirsiniz.

Dediğiniz sorunları kendim pek yaşamadım ama İş Bankası ve Vakıf'ta babamda yaşıyorum. Her ay sadece 22000 TL kira geliri olup farklı geliri olmayan birine, başka bankada 200000 TL limiti kartı olmasına rağmen Garanti hiç sorgulamadan 400000 TL limit verebiliyor. Ama biz kendi deneyimlerinizde böyle bir şey göremeyince banka politikası, LKS, yasalar vs. diye masal anlatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 18 Temmuz 2026; 2:11:49 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.