Şimdi Ara

VAKIFBANK 50TL Alışverişe OTOMOBİL ve Otomatik Ödeme Talimatına 60TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Akşamdan önce cep telefonuma mesaj olarak da gelmişti. İnternet sitelerinde de yayınlamışlar. Kampanya şöyle:

Vakıfbank worldcard sahiplerine özel 5-31 Aralık tarihleri arasında gıda ve giyim sektöründe yapacakları
    her 100 TL ve üzeri işleme rassal olarak 100 TL'ye varan worldpuan hediye edilecektir.

Gıda, giyim sektörlerindeki tüm işyerlerinde 100 TL ve üzeri peşin ve taksitli işlemlerde işlem bazlı katılım sağlanacaktır.
    Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.
    Kampanyaya katılım için, yapılan her işlem sonrasında müşteri, KAZAN yazıp boşluk bırakıp kartının son 6 hanesi SMS ile 6635’e gönderilmelidir.
    Katılımların, müşterilerimizin sistemimizde yer alan cep telefonları ile yapılması mecburidir.
    Ek kart ile yapılan işlemlerde, ek kartın son 6 hanesinin SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
    SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL'dir.
    Kazanılan Worldpuanlar 7 Ocak 2014 tarihinde yüklenecek olup, Worldpuanların son kullanım tarihi 16 Ocak 2014’tür.
    BusinessCard’lar, nakit çekim işlemleri, internet alışverişleri, mail order işlemleri ve Worldpuan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    1 Ocak 2014’ten itibaren gelen SMS lere kampanyanın sona erdiği şeklinde bilgi verilecek ve
    bu tarihten sonra Worldpuan yüklemesi gerçekleştirilmeyecektir.
    İade edilen işlemler için yansıtılan puanlar karta borç olarak yansıtılacaktır.

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=888

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin123 -- 6 Aralık 2013; 20:20:40 >

• 2 otomatik ödeme verdim ama 10 tl puan yatmış...
  • benim de yatmışş 3 faturaya 30 tl son kullanım tarihi yok sanırım
  • ben 2 aralıkta 4 adet talimat verdim.son tarih 30 kasımmış geç kaldım.herhalde puan yatmaz.zaten vakıf normalde bile puan yatırmamak için bahane arıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.