Şimdi Ara

Vakıf’ta Hukuk Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
4
Favori
5.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QualityDommage

Dostum tezin yanlış baştan. Kimse avukat olmak için oku demiyor zaten. Hukuk mezunu adam ceo da olur noter de. Ben sana ululslararsı bazı büroların fikirlerini söyledim. Galatasaray lisesi mezunuyum, iç sınavdan Galatasaray hukuk kazandım fakat koça gittim hem de ekonomiye gittim. Hukuk çap yapıyorum. Yani bu kişisel br tercih. Ve emin ol bu kararı alırken 2 ay araştırdım, çevremdeki 10+ gsü mezunuyla vs. görüştüm yani gsüyü de kötülemiyorum diğerini de yermiyorum. Senin hedefin büroda çalışmaksa çalışırsın İngilizce öğrenip. Ben kendi büromu açacağım. HUKUK=NETWORK
    İstanbul hukuk, Hacettepe hukuk hatta Galatasaray hukuk da neyin networkunu bulacaksın? Koçta en yakın arkadaşımın 250 mağazalı zincir şirketi var. Çevre böyle edinilir.
    Hocam koçta da ayni dimi çap bölümünde 1 sene geriden mi geliyorsunuz?

Mesela ekonomi 2. Sinifken Hukuk 1. Sınıf öğrencisi gibi?

2 bölümü de bitirdiginizde kac yasinizda olacaksiniz?

Bir de çap yaparken erasmus filan düşünüyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhaba. Geriden değil de her dersten almanız gerekn ders sayısı fsrklı oluyor çift anadal için. Şimdi mesela ben örnek verirsem istersem dönemin %80ini hukuk dersleriyle doldurup ekonomiden daha hızlı bitirebilirim. Şahsi tercih oluyor. Ben 1 sene Fransızca hazırlık okudum Galatasaray lisesinde( bunu yazınca bu forumda saldıran, yalancı diyen çok fazla oluyor sebebini bilmiyorum fakat gerek diploma gerek ais gerek fotoğraflarımı gösterp ispatlıyorum sonra sesleri çıkmıyor) 25-26 yaşında mezun olacağım allah sağlık verirse. Kişiden kişiye değişir ama ben fazla olduğunu düşünmüyorum yani vakti boşa harcamadım dil öğrendim 2 diploma alacağım inş, ailemizin de maddi durumu çok şükür iyi o yüzden kafam rahat yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vakıf’ta Hukuk Konusu

i7 14700k+rtx 4070ti super desktop, dell xps 14 platinum, samsung galaxy s24 ultra titanium green, samsung galaxy s23+ cream, samsung galaxy tab s10+ moonstone gray, samsung galaxy watch6 classic 43mm silver

pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
  • İşletmeden girip ekonomiye geçtim puanım tuttuğu için. Aynı bölümler zaten. Fakat sizin gibi veletlerin bu milletin Söylediklerine yalan -kolpa demeniz yok mu. Allah topunuzu bildiği gibi ypasın.
    Sokakta görsem abi çekecek insanlar burada yaptığı hareketlere bak hesap verir durumdayım. Kabahat bende insanlara birazcık desteğim olabilsin diye yazıyorum. Lanet olsun bana ki bu çukura giriyorum.

Vakıf’ta Hukuk Konusu
    Vakıf’ta Hukuk Konusu
    Vakıf’ta Hukuk Konusu

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Yazdıgın konular çelişki dolu
    Ben sana inanıp tavsiye istemiştim bir de neyse ki gözümğzü sçtılar

i7 14700k+rtx 4070ti super desktop, dell xps 14 platinum, samsung galaxy s24 ultra titanium green, samsung galaxy s23+ cream, samsung galaxy tab s10+ moonstone gray, samsung galaxy watch6 classic 43mm silver

pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
  • Gerçekten sanık suçsuz bide idamını istiyorduk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • özel üniversitede hukuk okumak boşa giden 4 yıl ve boşa giden bin liralar demektir 4 yıl boyunca sabit bir sanayi işinde çalış daha çok katkın olur a4e hukuk diploması çizsem özel üni hukukundan daha çok şey bilen diplomaya sahip olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor Lazzers -- 25 Ağustos 2020; 0:18:36 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.