Şimdi Ara

Vakıf Katılım Kampanyalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
11
Favori
4.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

01 Temmuz 2026 - 31 Temmuz 2026

Vakıf Katılım Kampanyalar

• Kampanya, bireysel Vakıf Katılım Kredi Kartlarıyla elektrikli araç şarj istasyonlarından yapılacak 250 TL ve üzeri işlemler için geçerlidir.

• Kampanyaya bireysel kredi kartlarımız, ek kartlar ve sanal kartlar dâhildir.

• Kampanyaya SARJTEM26 yazıp 3881’e SMS göndererek ya da mobil şube üzerinden katılabilirsiniz.

• SMS ile katılım yapıldığında bankadan katılımın yapıldığına dair SMS dönüşü alındıktan sonra, mobil şube katılımlarında ise “Katıl” butonuna tıklandıktan sonra yapılacak işlemler kampanya kapsamındadır.

• MCC kodu 5552-Elektrikli Araç Şarj İstasyonu olan işlemler kampanya kapsamındadır.

• Kampanyada hak edilen iade tutarları 07.08.2026 tarihinde, kullanılan kredi kartlarına yansıtılacaktır.

• Yükleme tarihinde kredi kartı kullanıma açık olmalıdır.

• VKart Business ve VKart Debit kampanyaya dâhil değildir.

• Müşteri bazında en fazla 500 TL iade kazanılabilir.

https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/kendim-icin/kampanyalar/detay/vkartla-sarj-et-yola-devam-et

• Otel Rezervasyonlarında 2.500 TL İndirim!

Kampanyadan Nasıl Yararlanabilirim?

Vakıf Katılım müşterisi değilseniz Vakıf Katılım Mobil’i indirerek “Vakıf Katılımlı Ol” adımından ya da en yakın şubeye giderek müşteri olabilirsiniz. Vakıf Katılım Mobil’de yer alan “Kampanyalar” alanından “Otel Rezervasyonunda 2.500 TL İndirim!” kampanyasını görüntüleyebilir, “İndirim Kodu Oluştur” butonuna tıklayıp size özel indirim kodunu alabilirsiniz.

İndirim Kodu Nasıl Kullanılır?

Kampanya kapsamında kazandığınız indirim kodunu, bilet.com mobil uygulamasında, Otel sorgulanmadan önce, arama barındaki “İndirim Kodum Var” butonuna tıkladıktan sonra açılan “İndirim Kodu” kutucuğuna girmeniz yeterlidir. Kampanya şartlarına göre, ödenecek tutara indirim uygulanacaktır.

Kampanya Şartları

• Kampanya, bilet.com mobil uygulaması üzerinden yapılan otel rezervasyonlarında geçerlidir.

• Kampanya bilet.com mobil uygulamasına özeldir.

• Kampanya, 10.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında 2500 TL indirim sağlar.

• Kampanya, 10.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerlidir.

• Kampanya kapsamında kazanılan indirim kodları, tek kullanımlıktır ve 31/12/2026 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyanın daha erken bir tarihte durdurulması, değiştirilmesi ve sona erdirilmesi durumunda indirim kodları da geçerliliğini yitirir.

• Kampanya kapsamında kazanılan haklar devredilemez, bölünemez, başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.

• Kampanya kodu, paraya çevrilemez ve satılamaz.

• Kampanya koduyla yapılan rezervasyonlarda, ilgili rezervasyon kuralları geçerlidir.

• Kampanya koduyla yapılan rezervasyonların iptal ve iade edilmesi durumunda, kampanya kodu veya indirim tutarı iade edilmez.

• Kesintili veya cezalı iadelerde, indirim tutarı hariç olmak üzere ödenen tutardan ilgili kesinti/ceza düşülerek iade yapılır.

• Kampanya, müşteri nezdinde kazanılmış herhangi bir hak sağlamaz.

• Hizmet alınacak firmaların hizmete ilişkin kendi kural ve koşulları saklıdır. Bu firmalardan kaynaklı hususlar ile yasal olarak bu firmaların sorumluluğunda olan hâllerden bilet.com sorumlu tutulamaz.

• İşlem sırasında kampanya kodunun kullanıldığını ve fiyata yansıdığını kontrol etmek, tamamen kullanıcının sorumluluğundadır. Kampanya kodu kullanılmadan veya indirim tutarı işleme yansımadan tamamlanan satın alımlar için sonradan herhangi bir hak veya indirim talebinde bulunulamaz.

• Kampanya katılımcıları, belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/kendim-icin/kampanyalar/detay/otel-rezervasyonlarinda-2500-tl-indirim

• Vakıf Katılım Kampanyalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

İyi ki kartım yok. Yoksa bu güzel (!) oran için kaçmasın diye bir sürü harcama yapacaktım.

• Kampanya kodları yalnızca English Home web sitesi ve mobil uygulamasında geçerlidir.

• Kodlar, tüm indirimlere ek %15 indirim sağlar.

• Kampanya kodları, yedek parça, dünya markaları ve günün fırsatları hariç tüm ürünlerde geçerlidir. • Kampanya, 31 Temmuz 2026 tarihine kadar geçerlidir.

https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/kendim-icin/kampanyalar/detay/english-homeda-15-indirim

• Mobilden Fatura Talimatına 1 Aylık tabii Premium Üyelik Hediye!

20 Temmuz 2026 - 30 Kasım 2026

Kampanya Detayları

Vakıf Katılım Mobil Şube’den ilk kez fatura talimatı veren Vakıf Katılımlılar, 1 ay boyunca kullanabilecekleri tabii Premium üyelik kazanıyor.

tabii Premium Üyelik

tabii Premium üyeliğini kullanarak tabii orijinal dizileri, belgeselleri ve programları, spor kanalları (UEFA Ligleri, FA Cup), lisanslı yapımlar, TRT arşiv içerikleri, çocuk ve belgesel yayınları, TRT’nin canlı yayın kanalları gibi tüm zengin içeriklere erişim sağlayabilirsiniz!Siz de Vakıf Katılım Mobil Şube’den fatura talimatı verin, 1 aylık tabii Premium üyeliğinizin tadını çıkarın.Vakıf Katılım müşterisi değilseniz Vakıf Katılım Mobil’i indirerek “Vakıf Katılımlı Ol” adımından ya da en yakın şubeye giderek müşteri olabilirsiniz.

tabii Premium Üyelik Kampanya Süresi

Vakıf Katılım & tabii iş birliğiyle sunulan tabii Premium üyelik kampanyası, 21 Temmuz - 30 Kasım 2026 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya Şartları

tabii Premium Üyeliği Nasıl Kazanılır?

Kampanya başlangıç tarihinden sonra, Vakıf Katılım Mobil Şube üzerinden ilk kez fatura talimatı veren müşteriler, kampanya kodlarını SMS ile alabilecekler.

Kazandığım Kodları Ne Zaman Alabilirim?

İlk fatura tahsilat tarihinden itibaren 1 hafta içinde tabii Premium üyelik kodunuz SMS ile iletilecektir.

tabii Premium Üyeliği Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

Daha önce fatura talimatı vermemiş müşterilerimiz kampanyaya katılabilir.

Kampanyaya Kaç Kez Katılabilirim?

Kampanya, müşteri bazındadır ve her müşteri, kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir.

tabii Premium Üyeliğimi Kaç Cihazda Kullanabilirim?

tabii Premium üyeliğiyle birden çok cihazda oturum açılabilirsiniz. Ancak aynı anda izleme seçeneği, sadece iki cihaz için geçerlidir.

tabii Platformu Üzerinden Premium Üyelik Kodu Nasıl Kullanılır?

Kazandığınız Premium üyelik kodunu kullanmak için tabii uygulamasını indirerek ya da tabii web sitesine giriş yaparak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: Giriş Yap / Kayıt Ol > Aboneliği Tamamla > Premium Şimdi Abone Ol > Hediye Kodum Var > Hediye Kodunu Gir > Uygula

tabii Premium Üyelik Kodu Kaç Kez Kullanılır?

tabii Premium üyelik kampanyasından her müşteri, sadece bir kez yararlanabilir. Kampanya, koşulları sağlayan ilk 1.000 müşteriyle sınırlıdır.

tabii Premium Üyelik Kodu Geçerlilik Süresi Nedir?

Kazanılan Premium üyelik kodlarının kullanım süresi bir aydır. Bir ay sonunda, kullanılmayan kodlar geçersiz olacaktır.Vakıf Katılım Bankası AŞ ve tabii, kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/kendim-icin/kampanyalar/detay/mobilden-fatura-talimatina-1-aylik-tabii-premium-uyelik-hediye

• Çok ilginç Şubat ayında belki emekli maaşımı vakıfyatırım a taşıyabilir diye başvurmuştum.
    Besaç açıldı
    35bin TL limitli kredi karı geldi.. ara ara kullandım.

Şimdi ise bana gene bir kredi kartı çıkartmışlar . Sormadan
    2bin TL cik limiti layık görmüşler
    Birde anket yollamışlar

Manyak mısınız
    Sıcak mı çarptı

kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Bu banka ortak limit vermeyi sevmiyor diger kartınız hala 35bin mi sıkayetler görmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 23 Temmuz 2026; 18:38:54 >

Ben emekli maaş vs taşımadım işlemler hızlansın o dönem eski bankadan maaşı taşıyacaktım, KuveytTürk , albaraka ve vakıf katılım kampanyaları öndeydi.

telefonla başvuru üzerine MH zaten kendi kredi karttı tanımlamış idi.

Emekli maaşım 20300TL idi diye sorduklarında söylemiştim. Ama emekli maaş promosyonuna başvurmayacağımı gerekirse sonra yapacağımı söylemştim.

neyse şubat 17sinde başvuru-18şubat hazırlanıyor- 20 şubat KART DAĞITIMA ÇIKTI ? Kurye rezilliği 27ŞUBAT teslim edildi. Kurye malum :P mükemmel çalışıyor

gelen kart VKART mastercard özellikli 35binTL hala 35bin TL

hiç haberim yokken

başvurunuz değerlendiriliyor 23temmuz

kartınız hazırlanıyor 23temmuz

kartınız dağıtıma çıktı ----

kartınız teslim edildi ---

VKART TROY imiş

başvuru kanalı ŞUBE diyor . hiç şubeye gitmedim online uzaktan hesap açtım.

başvuru no DK2602......

başvuru tarihi 23temmuz

başka bilgi yok. limit, tutar. no vs

yani ortak limit mi sonra ne olacak bilmiyorum.

ama 2bin TL limiti sms den gördüm. zaten şaşırdım.

yani şubat ayından bu zamana şubem neresi onu dahi bilmem. bunlar belki temmuzda 20300TL olan maaşım 23900TL ye çıkınca bize gelir diye ön hazırlık falan mı yaptılar .

birde ziraat gibi 10bin TL limit verip 100bin harca kampanyaları yollar dururlar.

2bin TL limit ile TROY kampanyalarını asla kaçırmamak için sevgili bankam beni düşünmüş. 5 ay sonra şube lütfetmiş.

neyse ya ben oynamıyorum, küstüm diyip teslim almayım bari kartı geri gitsin. şubede kotasını doldurmuş sayılsın ama ben angarya yapmayım.

• Etkinlik Biletlerinde 250 TL İndirim!

• Kampanya, bilet.com üzerinden yapılacak aile etkinlik bileti alışverişlerinde geçerlidir.

• Kampanya, bilet.com mobil uygulamasına özeldir.

• Yurt içi etkinlik biletlerinde geçerli olan kampanya, 1000 TL ve üzeri sepetlerde 250 TL indirim sağlar.

• Kampanya kapsamında kazanılan indirim kodları, tek kullanımlıktır ve 31/12/2026 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyanın daha erken bir tarihte durdurulması, değiştirilmesi ve sona erdirilmesi durumunda indirim kodları da geçerliliğini yitirir.

• Kampanya kapsamında kazanılan haklar devredilemez, bölünemez, başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.

• Kampanya kodu, paraya çevrilemez ve satılamaz.

• Kampanya koduyla satın alınan biletlerde, ilgili bilet kuralları geçerlidir.

• Kampanya kodu kullanılarak satın alınan biletlerin iptal ve iade edilmesi durumunda, kampanya kodu veya indirim tutarı iade edilmez.

• Kesintili veya cezalı iadelerde, indirim tutarı hariç olmak üzere ödenen tutardan ilgili kesinti/ceza düşülerek iade yapılır.

https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/kendim-icin/kampanyalar/detay/etkinlik-biletlerinde-250-tl-indirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.