Şimdi Ara

VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü' (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.748
Cevap
10
Favori
308.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aharici

alonso47 : Sony yazan bant kapalı idi.

GÜRCAN99 : az da ısınsa özellikle DVD basmak, windows update v.s. sırasında HDD'ye yüklenince rahatsız olmuyorum, dersem yalan olur. Hani VAIO'da ondan bu kadar mesele ediyorum.

Yoksa FW serisi hakkında aşağıdaki gibi Sony mühendisliği iyi iş çıkarmışi ısı ve ses konusunda diyor herkes... Benim ki VAIO hassasiyeti muhtemelen... Kıyaslayacak başka notebook olsa içim rahatlayacak!

Heat and Noise: This laptop is built well to handle heat. After gaming for about 30 minutes, the laptop was still cool. It doesn't get very hot at all, and is probably one of the very good things about Sony's engineering. When not reading a disc, this laptop is silent as if not even on. When it reads a disc, however, it gets very loud for a brief 3 to 5 seconds. The fans are fairly silent when gaming, too. Heat and noise wise, it is a very well engineered machine.

ya işte bende açıktı. sony yazan bant değil mi? eurasia güvencesi filan yazan yuvarlak şey değil.

• Alonso47,Sony Yazan Bant Bende Eurasia Güvencesi Yazan Yuvarlağın Altındaydı...Adama Ben Açtırdım Zaten Aldığım Yerde Yuvarlağı Kesince Diğeride Kesildi...Herşeysi'ni Saniye Saniye Takip Ettim...Kontrol Etti Bütün Parçalara Baktı...vs.vs....Ve Sonuç...(Eurasia)...Hiç Bi Sorun Yok...

TouchPad'i Taskbar'da Mevcut Olan İcon'dan Kapatabilirsiniz...En İyisi Gösteriim...Çünkü Çok Soruluyo Bu Soru Son Zamanlarda......

• Arkadaşlar...Assasin's Creed Tarzı Orta Çağ Oyunlarını Sevenler İçin...Başında Gecelere Kadar Oturacağınız Bir Oyun..."Mount & Blade"...Uzun Zamandır(2 Yıl Kadar)Beta Versiyon'larıyla Karşımıza Çıkan Oyun Artık Orjinal Ve Size Vericeğim Crack Sayesinde Full Ve Bedava...Üstelik Harika Grafikleriyle Sadece 380 MB...Gerçekten Muhteşem Diyebilirim...Deneyin Ve Kendiniz Görün.......Denediğiniz Oyunların Hiçbirine Benzemez...Bu Gerçekten Çok Farklı...

Oyunu Burdan İndirebilirsiniz:---

( http://download.chip.eu/tr/download_getfile_tr_2425919.html?s=http://dl01.chip.eu&f=/68128/mountandblade_1003_setup_en.exe&t=49394538&sign=05194f72c6d4871285f8cb86809e3a01&dl_type=dl_hs )

Crack'ide Burdan:---

( http://www.oyuncehennemi.com/mount-and-blade-1-003-denendi-100-calisiyor-t251890.html?p=1976179 )

(Not: Crack Dosyası Linki Ve Crack Yapımı Ayrıntılı Bi Şekilde Konunun Başında Yazılmış)
    (Not2: Crack Yapımını Anlamayan Olursa Bana Sorabilir...Resimli Bi Şekilde Anlatırım......)

Oyunun Farklı Harita Ve Modları İçin:---

( Hele'bi Oyunu Yükleyin Crack'i Yapın...Ondan Sonra Geçeriz Mod Faslına...)

Oyunun Resmi İnternet Sitesi:---

( http://www.taleworlds.com/ ) (Not: Sakınn Burdan İndirmeyinnn !!! ...Sadece Resimlere Bakmak İsterseniz Bakın Diye Koydum...)

• 02AN ; baktım ama özellikleri hakkında bilgiyi bulamadım intel ekran kartı olmasında geri bütün modelleri iyidir

EmreFB1907 ; -Raziel- in verdiği link'e girdikten sonra yazının sonunda "buraya tıklayarak yükleyebilirsiniz." diye yazı bitiyor,"buraya" yazana tıkla yüklüyor ama beta daha,yüklemek istemedim o yüzden

pervaz2 ; hayırlı olsun arkadaşım,ekledim listeye battery care denilen şey,masaüstünde kullanıp pili çıkartmak istemeyenler için geliştirilmiş bişey,full dolum yapmadan iyonları dolduruyor,bu sayede 2000 doldur-boşalt olan pil ömrünü %50 yaptığınızda 2 katına kadar uzatıyor,tabi kullanılabilirlik nekadar bilinmez ben masa üstünde kullandığım halde denedim ama içim rahat etmedi
    onu yapman kullanım amacına bağlı,eğer gerçekten uzun pil ömrü dersen super battery care yap,%50 dolsun

aharici ; çok hafif bir ılıklık söz konusu,ama 30-50 derece arası olan hard-disk sıcaklığına göre ısı izolasyonu gayet başarılı
    Hard-disk sesi diyorsun galiba,elini ısındıran şey arada ses çıkarıyor doğrudur ama bende artık neredeyse hiç çıkmıyor

Az önce HP olan arkadaşımdaydım,LOST izledik 1.sezon 1. bölüm full çözünürlük,süperdi arkada disk birleştirme yapıyordu Hp,aman Allahım o ne fan sesi o ne hard-disk sesi öyle,fan 1 an durmadı
    Battery Care ise pili belirlediğiniz seviye altına düşürdükten sonra tekra fişe takarsanız belirlediğiniz seviyede kalıyor ama bneim gibi sıkılıp da tekrar %100 dolsun diye açarsanız özelliği,sonra bilgisayarı kapatıp pil niye 9 saat geçti dolmadı dersiniz,yazılımsal olduğu için bilgisayarın açık olması gerekiyor dolması için,yoksa şarj ışığı yanar,pil dolmaz

alonso47 ; arakdaşım hayırlı olsun,ekledim listeye
    1-Bende bütün bantlar kapalıydı,çünkü özlelikle yeni açılmamış kutu istemiştim,eğer açık görürsem iade ediceğimi belirtmiştim ki bütün bantları bana açtırdılar
    2-ilk başlarda bende de çıkıyordu,şimdi çıkmıyor ama nasıl kapattım hatırlamıyorum , kapatılıyor yani
    3-sağ alt tarafta üzerine geldiğinde "Touch Pad" yazan yer var,o programdan kapatabilirsin
    Altı koli saydam koli bandıyla bantlanmış evet
    Bir de,istanbul dışındaysan (ki istanbul içinde bile) yarına ürün gelmez

Sen yine de paketlemeye bak ama,denilen gibi paketleme düzgün oluyor

Gürcan99; bahsettiğin hatayı bilmediğimden cevapv veremiyorum

aharici ; ben arkadaşın eski HP ( servise gitti ve bidaha geri dönmedi,teknosa yenisini verdi) ve yeni Hp ile karşılaştırma fırsatım oldu,HP soba gibi,yazın napıcak bakalım

yozturk ; senin makine acaip çıkmış ya,kamerayı açınca kamerayla gleen program açılıyor,orda blur yapıyorsun,aynı şekillleri fln,üyüzünü takip eden sistem var fln,güzel uygulama yani,hatta ismi "Magic-i visual effects",bak başlattan bulursun

EmreFB1907 ; 2 liraya ses çıkışı çoklayıcı bulabilirsin,tabi daha pahalıları da var,ama 5.1 ses elde etmek için usb bağlantılı Creative ses kartı alabilirsin

• Serhat...Bak Verdiğim Oyunu Dene Tam Senlik Oyun...Süpeerrr......
    Hani Sen Çok Beğenmiştin'ya Assasin's Creed'i Hani O Atmosfere Götürüyo İnsanı Fln Demiştin......Buda Aynı O Atmosferin Daha İyisine Götürüyo...
    Arkadaşlar...Sizde Deneyin Görün Bak Çok Beğeniceksiniz...(Umarım...)

^^ .....................................1 Mesaj Yukarıya Bakınız Lütfen......................................^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Raziel- -- 5 Aralık 2008; 22:55:27 >

• Arkadaşlar...Verdiğim Oyunu Yükleyen Arkadaşlar...Oyunu Açtığınızda Açılışta İlk Çıkan Reklamlar'ı ESC'ye Basıp Geçin...!!!...Yoksa Oyun Hata Vererek Kendiliğinden Kapanıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Raziel-

Arkadaşlar...Verdiğim Oyunu Yükleyen Arkadaşlar...Oyunu Açtığınızda Açılışta İlk Çıkan Reklamlar'ı ESC'ye Basıp Geçin...!!!...Yoksa Oyun Hata Vererek Kendiliğinden Kapanıyo...

raziel ben bunun betasını oynamıştım hoşuma gidiyordu ama beta olduğundan dolayı karşılaştığım sorunlar oyundan soğutmuştu

full unu bekliyim demiştim unutmuşum hatırlattın şu an download ım var bitsin hemen asılacam saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Aralık 2008; 0:36:31 >
  • Magic-i Visual Effects bende yok.nasıl iş anlamdım ben????
  • EmreFB1907,Bişey Değil Dostum...Tadını Çıkar Oyunun......Şifre'leri Biliyomusun??Bilmiyosan Veririm...Peki Neler Yapmıştın Eski Oynayışlarında...??Oyunda Epey Bişey Değişmiş Ama Tam Olarak Oturmamış Hala...Yani Buda Diğer Beta'ları Çok Geçememiş...Asıl v2.0'da Multiplayer Olucak Diyolar...İnşallah Olur Bakalım Bekliyoruz...Valla Harika Olur Yaww...Şöle Hepinizi 500 Kişilik Bi Savaşta Yensem...
    İyi Bare Hiçdiğilse Oyunu Bilen Biri Çıktı...

( Oyun Hakkında Uyarı: Oyunu Açmadan Önce Configure'den DirectX 9 Ayarını DirectX 7 Yapın...Çok Saçma Olduğu Doğru...Ama Oda Oyunun Bug'larından Biri......Ama Tabi Diğer Bütün Ayar'ları Full'leyinnn.... )

(Oyun Hakkında Duyuru: "Mount & Blade" Oyununun %70'i Türk Yapımcılar Tarafından Yapılmıştır.... )

• quote:

Orjinalden alıntı: yozturk

Magic-i Visual Effects bende yok.nasıl iş anlamdım ben????

Yoztürk,Öle Bişey Bende'de Yok...Belkide Bulamadık...Belkide Serhat Yanlış Yazdı...Serhat Şunu Bi Açıklayıversen...
  • Eski bir pavillion kullanıcısı olarak Fw21e her açıdan üstün gördüm.
    2 günlük kullanım sonrası bir tek şey var o da ses seviyesi hp de daha iyiydi, dikkat edin ses kalitesi değil ses seviyesi diyorum.

Ses yeterince yükseltilemiyor Fw21e de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentist24 -- 6 Aralık 2008; 11:26:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Raziel-

quote:

Orjinalden alıntı: yozturk

Magic-i Visual Effects bende yok.nasıl iş anlamdım ben????

Yoztürk,Öle Bişey Bende'de Yok...Belkide Bulamadık...Belkide Serhat Yanlış Yazdı...Serhat Şunu Bi Açıklayıversen...

ArcSoft'un sitesinden Magic-i Visual Effects 2'yi indirdim lakin ücretli.bi işe yaramadı.
    Serhat bu işi açıklığa kavuşturur ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pervaz2

Arkadaşlar benide fw21e ile listeye ekleyebilirsiniz ilk sayfadan beri yazılanları okuyordum 1799 ytl den aldım bende. Aranızda Battery Care Function kullanan varmı ben o seçeneği işaretledim pilin ömrü uzayacak diye ingilizce birşeyler yazıyor ama şarjı maksimum %80 e kadar çıkarıyor. Bilgisi olan varsa beklerim .

Görüşmek üzere...

Valla ben %50'ye ayarladım. Çünkü sürekli fişi takılı duruyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benide fw21e ile listeye ekleyebilirsiniz ilk sayfadan beri yazılanları okuyordum 1799 ytl den aldım bende. Aranızda Battery Care Function kullanan varmı ben o seçeneği işaretledim pilin ömrü uzayacak diye ingilizce birşeyler yazıyor ama şarjı maksimum %80 e kadar çıkarıyor. Bilgisi olan varsa beklerim . Görüşmek üzere...

%50 seçeneği de var... Ben denedim, %50'den sonra şarj etmiyor gerçekten ve bunu sistem de söylüyor.
    Sürekli ofis ortamında adaptörde bağlı çalışıyorsanız, kesinlikle tercih edilmesi gereken bir özellik, pil ömrü açısından...
    Tabii birkaç kere tam doldurup, boşaltmak iyi olabilir, sonra...

Sağ el bileği altında hafifçe ısınma durumu söz konusu mu? Madem aynı parti ürünlerden satın aldık, sizden duyayım, içim rahat etsin...

Ses konusunda da gece geç saatte çok sessiz bir ortamda usb girişlerinin olduğu yere yakın bir noktadan ilginç bir ses geldiğini tespit ettim. Fan sesi değil... Çok korkunç rahatsız edici olmasa da yabancı forumlarda da okuduğum bir durum...

Sende ne bilek varmış birader. Termometre gibi. Sen söyleyince kontrol ettim. Hakikaten biraz ısınıyormuş.

• quote:

Motion-Eye kamera çalışıyor mu? Farklı bir programla lütfen kontrol edin... msn, skype gibi yazılımlarda test seçeneği ile deneyebilirsiniz...

Bilgisayarda kurulu gelen ArcSoft Webcam Companian 2 diye bir program var. Bu program sayesinde motion-eye kamerayı fotoğraf çekmek, video kaydetmek amacıyla kullanabiliyorsunuz. Üstelik sadece hareket olduğunda kaydetme özelliği de var.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: exerion

mediamarkt da 1799 ytl hesaplı gibi duruyor

Hesaplı gerçekten... Amerika'da benzer konfigürasyonda satılan FW serisi notebooklarla neredeyse aynı fiyata geliyor...
    Fiyat / performans çok iyi bana göre...

Akşamdan HDMI-Out denemeleri... Biraz karanlık ama idare eder...

Ben de bu sıralar Sony LCD almayı planlıyorum. Üzerinde durduğum model KDL40L4000. Zaten kampanyası var. Ankara Mavi Bilgisayarda 1800. Senin LCD TV'den, HDMI bağlantıdan, kullandığın konnektör ve çıkan sorunlardan biraz bahsedebilir misin? Kolay gelsin.

• Arkadaşlar bende geçen hafta itibariyle fw 21e sahibiyim. Bir sorum olucak; her laptobu açışımda ve kapatışımda güncelleştirme yapılandırıyor... gibisinden bir uyguluma açılıyor ve bu uygulama laptobun açılışını ve kapanışını yaklaşık olarak 5-10 dakika uzatıyor. Bunun bir çözümü varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dungean

Arkadaşlar bende geçen hafta itibariyle fw 21e sahibiyim. Bir sorum olucak; her laptobu açışımda ve kapatışımda güncelleştirme yapılandırıyor... gibisinden bir uyguluma açılıyor ve bu uygulama laptobun açılışını ve kapanışını yaklaşık olarak 5-10 dakika uzatıyor. Bunun bir çözümü varmıdır?

dostum 1 hafta fln öyle sürüyor merak etme bir müddet sonra duracak
  • Cevap için teşekkürler.... Güncelleme denetlemesinide haftada bir gün yapılsın diye ayarladım. Bir sorun olmaz herhalde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dungean

Cevap için teşekkürler.... Güncelleme denetlemesinide haftada bir gün yapılsın diye ayarladım. Bir sorun olmaz herhalde?

vistanın oturması 1 hafta sürüyor sen onu yapmasanda duruyor güncellemeler ama yapmanın bi zararı yok
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.