Şimdi Ara

vaillant vrt 370 F kablosuz oda termostadı takıldı.Kombi ayar kabul etmiyor 75 derecede çalışıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Oransal ayarda kazan sıcaklığı sürekli değişir, 35 de olur 45 de. Kendisi ayarlar. Çok yüksek sıcaklıklara çıkmaz. Sizdeki kombide müdahale şansınız yokmuş, yazılımdan ötürü.

Uyarlama kombinin daha hızlı ya da yavaş devreye girmesi. Eksi değerlerde hızlı, artı değerlerde yavaş. Benimki 1’de.
    Teşekkür ederim.
  • Fabrika yarlarına geri döndüm sonuç değişmedi.Pilleri söktüm tekrar taktım türkçe kurulu menüyle tekrar açıldı.Fabrika ayarlarına bir daha döndüm yine olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskihoca2 -- 31 Ocak 2020; 12:47:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Rica ederim. Bende de 350f termostat var. Her zaman yardımcı olurum.
    Rica etsem kombi ısıtma konumunda iken kombi sıcaklık ayarını kontrol edip ayarlanmış sıcaklık kaç gösteriyor bakabilir misiniz?

Birde kombi ısıtma konumunda iken
    Uzman seviye

000

Sistem uyarlanması

1.ısıtma devresi

Ayarlanan gidiş sıcaklığı suyu

bölümünden gidiş suyu sıcaklık ayarı kaç derece gösteriyor bakabilir misiniz?

Benim kombi ısıtmaya geçince kombide ayarlanmış sıcaklık 75 derece ,oda termostadında 90 derece oluyor.
    Kombi ısıtma dışında kombi sıcaklık ayarı sıfır,
    oda termostatı sıcaklık ayarı sıfır oluyor(uzman ayarlarından bakınca)
  • eskihoca2 E kullanıcısına yanıt
    vaillant vrt 370 F kablosuz oda termostadı takıldı.Kombi  ayar kabul etmiyor 75  derecede çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    Kombi ısıtırken ki derecesi değil mi?
  • Evet. Bende kazan sıcaklığı kombi üzerinden 60’a limitli. Diğer başka hiçbir şeye karışmıyorum.

Kontroller sonucunda şu sonuç çıktı sıcaklığı 0.5 artırınca gidiş suyu sıcaklığı 60-65 civarı ihtiyaca göre yükseliyor.sıcaklık 1-2 derece yükseltilirse 90 dereceye çıkıyor. O T ihtiyaca göre yükseltiyor.
    Ayar stratejisini oransal yaptım.Yardımlar için çok teşekkürler.
  • Rica ederim. Isı ihtiyacına göre kombi kazan sıcaklığını otomatik ayarlayacak. Kafanız rahat olsun.

Teşekkürler.İyi geceler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.