Şimdi Ara

vadesiz hesap kapama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar garanti'den vadesiz tl hesabı açtırdım.kartı geçenlerde gönderdiler ama daha sonradan başka bankada hesabımın olduğunu farkettim ve iki tane hesaba her sene para vermemek için garantiyi kapattırmayı düşünüyorum.kartımı yolladılar.şimdi hesap kapasam genede o yıllık paralarını alacaklarmı ?

edit:

hesap kapama dedim ama böyle birşey dedi lütfen yardım edin arkadaşlar...

İşleminize devam edilemiyor.
    Kapatmak istediğiniz vadesiz hesap, bir banka kartınızın ana vadesiz hesabıdır. Öncelikle bu tanımı değiştirmeniz gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live in a secret -- 24 Mart 2012; 13:38:22 >

• up
  • hiçbir para almazlar
  • garanti hesabın varsa hiç düşünmeden kapattir 77 tL yıllık alıyorlar. işbankası bu işte en iyisi kaç yıldır kullanıyorum 1 lira bile vermedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: netell

hiçbir para almazlar

hocam şimdi bende paracard debit var.kart ücreti yok diyor ama kart yaratılış ücreti 59 tlimiş. şimdi kartı adamlar yarattı bana yolladılar.bu hesabı kapattı diye diğer bonus card kredi kartıma vermezler dimi bu borcu. yoksa kapatıcam.

http://www.paracard.com.tr/Destek/Kullanim-Ucretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live in a secret -- 24 Mart 2012; 12:47:51 >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuveytturk Kredi Erken Kapama
    9 yıl önce açıldı
    Hesap Kapatma
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.