Şimdi Ara

VAC Ban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zamanında tf2 de kalıcı yemiştim çocukluk işte mal gibi hile kullanmıştım

"" (Kayıtlarda 1 VAC yasaklaması | Bilgi
    Son yasaklamadan bu yana 568 gün) ""

Şimdi hazır indirimler varken oyun almak istiyorum özellikle valve complete pack !!!!!!! amma velakin korkuyorum -) bu VAC ban tf 2 içinmi yoksa tüm VAC oyunları içinmi yani bu oyunlarda sorun çıkartırmı cs:go vb gibi 2-) çıkartıyorsada ticket atsam üstünden bukadar zaman geçmiş falan itiraz da etmiom kullandım ama çocuktum falan ama şimdi oyun almak istiom desem yemezmi yani kaldırmazlarmı :D biraz fikir verin yeni hesapta açmak istemiyorum hölp mööö

• vac ban yedigin oyunu alakadar eder csgo vs etkilemez
  • MechTa kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kardeşim ben şu yazı yüzünden şüphe etmiştim başta

"""Valve Anti Hile Sistemi (VAC)
    Çünkü hiç kimse hilecilerle oynamaktan hoşlanmaz.
    Oynanacak oyunlar keyif vermelidir. Mümkün olan en iyi çevrimiçi çok oyunculu oyun deneyiminiz için Valve, VAC sistemiyle hile yapan oyuncuları otomatik olarak tespit eden ve yasaklayan -sanat eseri- anti hile yazılımı geliştirdi. Bunun anlamı şudur; bir oyuncu olarak sinir bozucu hilekârlar sizin üzerinizde haksız avantaj elde edemeyecek ve oyununuzu mahvedemeyecekler.
    Valve Anti Hile sistemi sadece VAC logolu sunucularda geçerlidir ve Valve sadece bu sunucudaki oyuncuları yasaklayabilir. Sunucu sahipleri, belirli oyuncuları kendi sunucularından yasaklayabilmelerine karşın VAC yasaklaması gerçekleştiremez. VAC sistemi otomatik bir sistemdir, dolayısıyla Steam Destek ile iletişim kurulmasına ihtiyaç yoktur. Valve hile konusunda asla hoşgörü göstermez ve şartlar ne olursa olsun VAC yasaklamasını kaldırmaz.
    VAC yasaklamaları hakkında daha fazla bilgi için Steam Destek sayfasını ziyaret edin.""""

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün yediğim perma ban.
    8 yıl önce açıldı
    XANTARES Vac
    10 yıl önce açıldı
    TPT IP Match (Hatalı Ban)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.