Şimdi Ara

V3 tuş ışıklarında ses(cızırtı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başka konu başlığı altında da yazdım ama herkesin görmesini istiyorum.

Öncelikle sorunumu açıklıyım; v3 ün tuş ışıkları yandığı zaman,ortadaki yuvarlak tuşta hem ciddi bi titreme hemde ciddi bi cızırtı(zzzzz) sesi geliyor.Kız arkadaşımda da pembe v3 var onda da ses var ama benimkinin yanında hiçbişe deil,normal sınırlarda.

3 günlük telefonum servise gitti 15 gün kaldı içindeki yazılımı deişmiş ve 7.5 mb olan hafıza 6.5 a düşmüş,ÇOK BAŞARILILAR YANİİ!
    fakat en korkuncu gelen cewapdı; normal formun ön yüzünde hiçbir açıklama yok imeiler falan yazıyor,formun arka boş yüzünde çirkin bir el yazısıyla 'şikayetiniz bir şikayet değildir,kapağı kapatınca ses gelmiyo' diye bir cewap var!Bende anlayamamıştım zaten,ses kapak kapalıyken nasıl gelmiyo diye

Motorola servisinin kötü olduğunu duymuştum ama böylede olmazkii,yapmasınlar o zmn bu işi...
    Böle bir sorunla karşılaşan ve halledebilen varsa cewap yazabilirmi?

Sırf yazdıkları cewap için tüketici haklarına başwurmayı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombeejnr -- 7 Mart 2006; 0:45:27 >

• bunun icin bir patch vardi ama hatirlamiorum simdi
    motox.us veya motomodders.net
    bu iki siteden arastirirsan bulursun
  • ne için patch?titreşimi azaltmak içinmi??
  • yabancı sitelere de baktım vee sanırım bu hemen hemen bütün v3 lerde olan sağlam bi sorun ama motorola çözümü bulmuş :

BU NORMAL BİR SORUNDUR DEYİP OLAYI SALLIYOLAR,kesinlikle deişim yapmıyolar.

sonuç şu ; benim telefonum daha çok ses çıkartıyo ama şükretmek lazım çünkü yurt dışındaki conilerin konuşurken kulaklıklarında baya bi ses varmış ve motorola servisi bu konuda hiç bişe yapmıyomuş.Yani tırsmış durumdayım,telefonu deiştirmek için 30 gün beklicem belki ve daha kötüsü gelme ihtimali yüksek..

iddaada ediyorum v3i de böle bi sorun olmucak sorunu halledicekler tahminen ama bu v3 bize sabretmeyi öreticek

Hatta anladığım kadarıyla bütün motorola servislerine aynı metin gelmiş, yanii böle bir sorunda şunları şunları yazın diye!Çünkü ingilterede adamın birinde benim sorunun aynısı varmış ve servisin adama yazdığı cewap tamamen aynı!Bi tek bizim servisteki adamın yazısı çirkinlikten pek okunmuyoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombeejnr -- 7 Mart 2006; 14:23:34 >

• hehehehhe ben sesle yaşamayı öğrendim zombeejnr evde ve sessiz ortamda rahatsız edici ama dışarda duyulmuyor konuşma sırasındada rahatsız etmiyor bende kafama takmamaya çalışıyorum
  • alıştık bizde napalım!hele dün baya bi uğraştım telefonu iyicene sahipleneyim diye,müthiş oldu!Bu funlight olayı deişik,skin güzel oldu,gereksiz dosyalar gitti tahminen belli bi zaman sonra bu ses güzel gelmeye başlıcak bize
  • zombee rica etsem şu clublighti bir anlatsan banada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • funlight olayı çok iyi ama yapması zor ben vazgeçtim ses herkeste var yapcak bişeyok heralde
  • @suadiye ben anlattım nasıl yapılacağını aslında anlattıldığı akdar zor değil çok kolay yapabilirsin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: zombeejnr

arkadaşlar başka konu başlığı altında da yazdım ama herkesin görmesini istiyorum.

Öncelikle sorunumu açıklıyım; v3 ün tuş ışıkları yandığı zaman,ortadaki yuvarlak tuşta hem ciddi bi titreme hemde ciddi bi cızırtı(zzzzz) sesi geliyor.Kız arkadaşımda da pembe v3 var onda da ses var ama benimkinin yanında hiçbişe deil,normal sınırlarda.

3 günlük telefonum servise gitti 15 gün kaldı içindeki yazılımı deişmiş ve 7.5 mb olan hafıza 6.5 a düşmüş,ÇOK BAŞARILILAR YANİİ!
    fakat en korkuncu gelen cewapdı; normal formun ön yüzünde hiçbir açıklama yok imeiler falan yazıyor,formun arka boş yüzünde çirkin bir el yazısıyla 'şikayetiniz bir şikayet değildir,kapağı kapatınca ses gelmiyo' diye bir cewap var!Bende anlayamamıştım zaten,ses kapak kapalıyken nasıl gelmiyo diye

Motorola servisinin kötü olduğunu duymuştum ama böylede olmazkii,yapmasınlar o zmn bu işi...
    Böle bir sorunla karşılaşan ve halledebilen varsa cewap yazabilirmi?

Sırf yazdıkları cewap için tüketici haklarına başwurmayı düşünüyorum..

Arkadaşım problemın hakkında bilgim yok ama tek bildiğim eger 3 günlük bir makineyse sıfırıyla tekrar değiştirme hakkın var.Bu hem tüketici koruma dernegindede geçer bunu hiçbir zaman unutmayın

• Cihaz 15 gün içersinde bir arıza verirse cihazın sağlamını Yetkili Servis yenisi ile değiştirmek zorundadır. Cihgazınız ile ilgili herşeyi :
    Fatura, kutusu,kutusundan çıkan herşey eksiksiz olarak Yetkili servise teslim edilirse servis bunu değişim yapmak zorundadır. Bu yasal olarak böyle Serviste buna OBF yani Open Box Failer derler.
  • bende sadece bu problem yüzünden ikilemde kaldım.Almayı düşünüyorum ama bu ses olayını göze alamadım.
  • aynı ses şimdi bndede var tamirci 40 tl dedi, düzelicekse götürüim arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.