Şimdi Ara

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- (935. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.032
Cevap
62
Favori
3.128.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 933934935936937
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hortlek

Selam arkadaşlar sonunda akü sorunu arkadaşlar ve doguş oto yardımıyla hallettik.
    iyide olmasa 1-2 resim ekleyeyim

hayırlı olsun kaptan..gerçekten dehşet görünüyo darısı bizlerin başına inşallah :)))))

@@S1Lv€R

Gökhan kaptan buu verdiğim ilanda plasik aparatlar ayrı satılacaktır falan yazmıyo ama.
    sadece tek sis farı fiyatıdır yazısı war belki plastik aparatlarıyla birlikte 68 euro'dur
    onu pazarlık eder düşürürz problm değil.sen ilan detaylarında diğer parçalar için bizimle irtibata geçin falan gibi bişey yazıyo
    sanırım orayı okuyarak plastik aparatların ayrıca satıldığı kanısına mı vardın ki diye düşündüm. uzuun ve karmaşık bi cümle oldu ama

• quote:

Orijinalden alıntı: bogazicili55

ayrıca listede varım sanıyodum ama yokmuşum beni de EKLER MİSİNİZ................ 2007 1.9 tdi off road gri dsg ben istanbuldayım

• @@S1Lv€R

Gökhan kaptan buu verdiğim ilanda plasik aparatlar ayrı satılacaktır falan yazmıyo ama.
    sadece tek sis farı fiyatıdır yazısı war belki plastik aparatlarıyla birlikte 68 euro'dur
    onu pazarlık eder düşürürz problm değil.sen ilan detaylarında diğer parçalar için bizimle irtibata geçin falan gibi bişey yazıyo
    sanırım orayı okuyarak plastik aparatların ayrıca satıldığı kanısına mı vardın ki diye düşündüm. uzuun ve karmaşık bi cümle oldu ama

yok ilkerim sadece bu sisler değil servistede merceksiz orjinal sislerin hesabını yaparken söylüyolar sis farları + 2 tane kapak alcaksın diye ayrı ayrı satılıyo. ben sisleri taktırmaya gittiğim gün kapakları servisten aldım çünkü sis farları kapaklardan bağımsız satılıyo 2 tane hella yazılı kutunun içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

@@S1Lv€R

yok ilkerim sadece bu sisler değil servistede merceksiz orjinal sislerin hesabını yaparken söylüyolar sis farları + 2 tane kapak alcaksın diye ayrı ayrı satılıyo. ben sisleri taktırmaya gittiğim gün kapakları servisten aldım çünkü sis farları kapaklardan bağımsız satılıyo 2 tane hella yazılı kutunun içinde

belki bu sisler plastik aparatları ile beraberdir hacımm adama mesaj attık karşılığı gelmedi 2gün oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

belki bu sisler plastik aparatları ile beraberdir hacımm adama mesaj attık karşılığı gelmedi 2gün oldu.

inş. ilkerim yada adama söle indirim yapmasın kapaklarla beraber yollasın
  • Arkadaşlar bir arka sayfada yazdım ama herhalde gözden kaçtı.Film cam ve bu iki yana koyulan ismini bilmiyorum ayaklıkmı basamakmı herneyse fiyatları ortalama nedir?Sadece bunları yaptıracağım aksesuar olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapadokyalı

quote:

Orijinalden alıntı: T_YılmaZ

quote:

az önce arabayı çalıştırdımda service in 11200 km or 8 days yazıyor 8 gün içinde servisemi gitmek lazım

?????????????????????????????????????????????????

11200 mü yazıyor yoksa 1200 mü? eğer 11200 yazıyıyorsa 1 yıllık bakım süresi dolduğu için size ikaz veriyor. 8 gün kalmış 1 yılın dolmasına. en son bakımı kaç km önce yaptırdınız? 1 yılı çok takmayın 10000km de bir bakım yaptırmanız daha önemli.

11200 yazıyor kapıdada 8 şubatta yağın değişmesi gerekiyo en son bakıma geçen sene gittik 12000km falandı şimdi 14000

• quote:

hayırlı olsun kaptan..gerçekten dehşet görünüyo darısı bizlerin başına inşallah :)))))

sağol Dostum Aynen, darısı başınıza...
  • quote:

11200 yazıyor kapıdada 8 şubatta yağın değişmesi gerekiyo en son bakıma geçen sene gittik 12000km falandı şimdi 14000

tamam anlaşıldı yol bilgisayarı süreden dolayı size uyarı veriyor dediğim gibi. aslında km dolmamış. aracınız garanti kapsamındamı hala? eğer öyleyse servise gitmenizde fayda var ileriye yönelik garanti de sıkıntı yaşamamak için. ancak biz km olarak geç gitmiştik ve sıkıntı yaratmadan mühürlediler bakım kitapçığını ama siz bilirsiniz. garanti olmasa esasen ben sürenin çok dikkate alınmaması taraftarıyım. yani 1 yıl yada 10bin km de bir bakım gerekiyor ya işte ben bu 1 yılı çok önemsemiyorum ama tutupta bu 1 yıllık süreyi de 3-4 yıla çıkarın demiyorum yani 2 yıl gidebilir bakımsız olarak bence. ama 10bin kmnin dolması halinde fazla gecikmeden gitmek önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapadokyalı -- 2 Şubat 2010; 0:24:03 >

• bizim caddy araçların enjektörleri elektronikmi yoksa düzmü.birde
  • pompasıda elektronikmi,birde bizim arabanın rampa yukarı çalışmamasının nedenini bulammamıza rağmen yakıtı geri kaçırmayı engelleyen bir aparat varmış 25 tl sorun kesin cözülecek ama bende nedenını merak ediyorum neticede sorun aslında devam edecek aparat sorunu cözmeden nedenini bilmeden giderecek sizce sorun yaratırmı aracıma nedersiniz can dostlar,ayrıca bende 2004 caddy sedefli siyah 235binde forumdayım sürekli ama üye edeilmemişim kayıtlarsanız sevinirim birde bende navigasyon var aracımda navitech 3100 modeli sizce değermiydi yetkili srviste 2000bin tl bayıldım adresleri tam bilemiyor gibi istanbulun içinde 2-3 defa şaşırdı,foto cekip foruma yollamayı istiyorum aracımın içini dışını ama dosya buyuk diyor nasıl yaparım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bogazicili55

herkese meraba bi sorum var bizim caddylerde ek depo varmış yani kırmızının altına indiğinde yani göstergede 0 olduğunda ek depodan alıyomuş diye duydum ama açıkçası inanmadım bilen var mı

ilk defa sizden böyle birşey duydum. aracı ilk aldığımız sıralarda gidebileceği menzil alanında 0 km yazarken ben 5 km daha ek olarak gitmiştim
    öyle birşey oluyo ama ek depo falan ilk defa duyuyorum.

borulardaki mazottur o yaklaşık 2 lt alıyor
  • arkadaşlar bende yeni bir caddy aldım 2006 model 17000 km de. bikaç sorum olacak.
    klima düğmesi hangisi ve nasıl çalışıyor kliması
    2, jetzt service yazıyor ekranda kontagı açtıgımda sonra gidiyor neden acaba.
    şimdiden tsk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiryakisupaznak

arkadaşlar bende yeni bir caddy aldım 2006 model 17000 km de. bikaç sorum olacak.
    şimdiden tsk.

Öncelikle hayıtlı olsun. doğru bi seçim yapmışsınız.

1.

2. Aracınızı bakım zamanı geçmiş, servisine götürmeniz gerekiyor.

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--

• Selam arkadaşlar:
    Geçenlerde karlı yolda araba patenaj yapınca ekrandaki esp lambası yandı bunun anlamı nedir? esp ne işe yarar?teşekkür eder kazasız sürüşler dilerim hepinize.Saygılar..
  • sevgili arkadaşlar kapı açma kulpları soyuluyor malum caddy lerde,buda çok kötü görünüyor.Bu konuda herhangi birşey yapan varmı aklıma direksiyonu kaplatanlar oluyor bunu yaptırabilirmiyiz kapı kulplarına nerelerde yapılır veya başka çözüm yolu bulan varmı?

Birde kaliteli maun kaplama nereden temin edebiliriz?teşekkürler.

ayrıca izmir gaziemir doğuş otoda 15 inc çelik jant tanesi 182 tl fiyat nasıl sizce??çok sordum yavv
  • econ düğmesindeki ışık yanıkkenmi klima açık oluyo yoksa ışık kapalı ikenmi.
    bide garantisi bitik aracın yagını değiştirirsek jetzt service yazısı silinirmi
  • quote:

econ düğmesindeki ışık yanıkkenmi klima açık oluyo yoksa ışık kapalı ikenmi.
    bide garantisi bitik aracın yagını değiştirirsek jetzt service yazısı silinirmi

ekon lambası sönükken kılima açıktır.Ayrıca yağını serviste değiştirirseniz uyarıyı servis siler.Sizde silebiliyorsunuz formda nasıl silindiğini bilen arkadaşlar var size yardımcı olurlar.
  • quote:

arkadaşlar bende yeni bir caddy aldım 2006 model 17000 km de. bikaç sorum olacak.
    şimdiden tsk.

hayırlı olsun ne kadara aldınız arabayı?Güzel tercih memnun kalırsınız.
  • pompa ve enjektörler caddy lerin elektronikmi?birde pompası tamir isteyen bir caddy nin ne gibi artı ve eksi yanları oluşur bir cevap verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 933934935936937
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.