Şimdi Ara

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- (1644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.031
Cevap
62
Favori
3.117.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16421643164416451646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İlker Yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: manasköylü

Sahibindende cihaz ortyalama 600tl civarinda siz nerden temin ettiniz daha uygun alma ihtimalimiz olurmu sizin yardiminizla.

Bende bir başka volkswagen forum sitesinde bi arkadaştan aldım, dilerseniz özelden kendisine yönlendirebilirim hocam sizi.

Tabii olur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar

bulabilirseniz rns315 bluetoothlu versiyonunu tavsiye ederim

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan5050 -- 18 Ekim 2017; 13:32:3 >
  • Arkadaşlar belki yeri değildir ama dolaylı lastik basınç sistemini açabilen oldumu hiç vag-com kablosu ile çünkü her seferinde

Error 31: Request out of range - Coding Rejected hatası alıyorum

2013 ve alt modellerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan5050 -- 18 Ekim 2017; 15:45:21 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan5050 -- 18 Ekim 2017; 13:51:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan5050

Arkadaşlar belki yeri değildir ama dolaylı lastik basınç sistemini açabilen oldumu hiç vag-com kablosu ile çünkü her seferinde

Error 31: Request out of range - Coding Rejected hatası alıyorum

2013 ve alt modellerde

Dolaylı lastik basıncı derken hocam ???

• Merhabalar ilker üstadım

Vag com kablosu ile abs bölümüne girip kodlama yapıyoruz fakat bizim araçlarda her nedense yukardaki hatayı veriyor diğer vag grubu binek araçlarda aynı abs pompası olmasina ragmen kodlama yapılabiliniyor fakat 2013 ve altı caddy'lerde malisef olmuyor ya donanim yetersiz yada desteklemiyor

Saygılar

• quote:

Merhabalar ilker üstadım

Vag com kablosu ile abs bölümüne girip kodlama yapıyoruz fakat bizim araçlarda her nedense yukardaki hatayı veriyor diğer vag grubu binek araçlarda aynı abs pompası olmasina ragmen kodlama yapılabiliniyor fakat 2013 ve altı caddy'lerde malisef olmuyor ya donanim yetersiz yada desteklemiyor

Saygılar

Neyin kodlamasını yapmaya çalışıyorsunuz hocam onu anlamadım :)) aracın teknik aksamına müdahalelere pek olumlu bakmıyorum ben :))
  • quote:

quote:

Merhabalar ilker üstadım

Saygılar

Neyin kodlamasını yapmaya çalışıyorsunuz hocam onu anlamadım :)) aracın teknik aksamına müdahalelere pek olumlu bakmıyorum ben :))

Merhabalar hemşerim,

Aracın ECU'su yazılım vs.ile oynamıyorum var olan bir özelleği açmaya çalışıyorum aynı gündüz farlarını MFA'dan kapatıp açmak gibi akşam farlar açıkken sağ sola dönerken sislerin yanması gibi sanırım bizim araçlar desteklemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan5050 -- 20 Ekim 2017; 15:31:2 >

• Merhaba arkadaşlar,

Caddy/1.9/2010/TEAM/Gri Kullanıcısı olarak aranızdayım.

Aracımı 3 gün önce aldım.

• S.a arkadaşlar,

1.9/2010 model Arabam için sıfır jant lastik alacağım siz hangisini önerirsiniz? Tavsiyeniz nedir? Araba gri.

• quote:

Merhabalar ilker üstadım

Saygılar

Bende 2012 comfortline var geçen gün gizli özelliklerini açtırmak için gittim. Usta pc ye bağladı fakat 2013 ten önceki modellerde değişiklik yapılamıyor dedi. Sonra dikkat ettim de 2013 modelden sonralarında vites topuzu filan değişik caddylerde. 2013 sonrasında demek ufak tefek değişiklikler yapmışlar araçlarda.
  •  --V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--
    2008 model 1.9 TDI DSG aracımla aranızdayım.
  • erhan5050 E kullanıcısına yanıt
    Lastik basınç sensör ayarı zaten yol bilgisayarında var ki hemşehrim sen neyi açmaya çalışıyosun onu anlamadım :)
  • JookerTurk kullanıcısına yanıt
    hoşgeldiniz kazasız belasız cezasız sürüşler diliyoruz, lastik jant hususunda jant size kalmış zevk meselesi birazcık, lastik olarak eğer fazla arazi taş çakıl ve stabze zeminde sürmüyosanız aracı Good Year Efficient Grip Performans tavsiye ederim.
  • quote:

Lastik basınç sensör ayarı zaten yol bilgisayarında var ki hemşehrim sen neyi açmaya çalışıyosun onu anlamadım :)

Merhabalar hemşerim

Lastik basınç sensörü malisef yol bilgisayarında yok

2014 ve üst modellerinde var

2013 ve alt modellerinde ise kodlama ile açılıyor ama bizim caddy ler desteklemiyor sanırım.

Saygılar

• 24.09.2013 Tragiğe çıkışlı caddy comfortline sahibiyim acaba benimkinde varmıdır basınç sensörü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manasköylü

24.09.2013 Tragiğe çıkışlı caddy comfortline sahibiyim acaba benimkinde varmıdır basınç sensörü?

Merhabalar,

2014 modellere

Aşağıdaki

1K0907379BM abs beynini kullanmışlar

2013 lerde 1K0907379BL abs beyni kullanmışlar

Vag com kablosu ile bir bakın hangi model abs beyni kullanmışlar

Saygılar

• quote:

quote:

Merhabalar hemşerim

Lastik basınç sensörü malisef yol bilgisayarında yok

2014 ve üst modellerinde var

2013 ve alt modellerinde ise kodlama ile açılıyor ama bizim caddy ler desteklemiyor sanırım.

Saygılar

Allah Allah :S :S
    Bende 2012 1.6 TDİ Comfortline vardı onun yol bilgisayarı menüsünde vardı diye hatırlıyorum lastik basınç sensör ayarı. Nevşehir'de misiniz? Eğer Nevşehirde iseniz sık sık gelirim memlekete görüşelim inşallah.

• İlker Yıldız kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hoşbuldum.

Üç gün önce jant ve lastiği aldım.

Sizce nasıl olmuş?

Lastiği michelin aldım.

Ölçüleri 205/55/16

Bu ölçüler aracı yorarmı acaba? Kafama biraz takıldı.

• 2010 Caddy 1.9’a LİFE Tapmpon uyar mı acaba? Taktıran var mı?

• 
Sayfa: önceki 16421643164416451646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.