Şimdi Ara

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- (1533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.032
Cevap
62
Favori
3.127.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15311532153315341535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Orijinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

Ben bu Caddy çözemedim. Arazi içinmi yoksa sportif şehir içi içinmi.

Plastik eklemeler ve yükseklik arazi için diyor ama 16 inç jantlar ne alaka arazide? Lastik yanakları nekadar geniş olursa arazide o kadar rahat ve güvenli olur.

Sırf lastik de değil yukarıdaki postlarımdan birinde de yazdığım gibi vergi mevzu olmasa ona göre de lastik koyacaklar ilaveler olacak belki de ama bu durumda (polyanna'cılık oynarsak) şöyle bakmak lazım nasıl caddy ler çıktı sonradan 1-2 ilave yapıp "caddy team" modeli çıkardılar bu da onun gibi ara model olarak gelmiş oldu piyasaya

Kendilerince alıcıyı kandırmaya çalışıyorlar.
    Ford'un yaptığı 50.yıl, Silver ve Blackline'gibi 90'lıık glx'i süsleyip satmaya çalıştılar

Doğru tabii ama yapacak bir şey yok her halikarda satılıyor bu araçlar

• KARATAHTA kullanıcısına yanıt
    Pazartesi günü servisteydim. 110'luk glx'e 41.450 tl yazıyordu gazetede hafif ticari araçların satışı düştü diye haber vardı. Ticari araçların fiyatı bu kadar artarsa düşer tabi.
    40bin tl en kıral 2. el binek araç alınır.
    2-3 yıl önce 32-35bin tl arasında satılıyordu bu araç. Hatta bir ara kampanya ile 29bin tl alanlar bile olmuştu...
  • quote:

Pazartesi günü servisteydim. 110'luk glx'e 41.450 tl yazıyordu gazetede hafif ticari araçların satışı düştü diye haber vardı. Ticari araçların fiyatı bu kadar artarsa düşer tabi.
    40bin tl en kıral 2. el binek araç alınır.
    2-3 yıl önce 32-35bin tl arasında satılıyordu bu araç. Hatta bir ara kampanya ile 29bin tl alanlar bile olmuştu...

2006 model sıfırını 31 bine almıştım.90 lık delüx
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih9003

Cross Caddy
     --V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--

Farları trendline farlarından görüyorum H4 :((
    ayrıca trendline - comfortline - sportline çıkar hiç birine RCD 510 koyma
    tutupta arazi aracı olarak çıkardığın cross'a RCD 510 koyarsan ben daha ne diyim !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: İlker Yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: melih9003

Cross Caddy

Farları trendline farlarından görüyorum H4 :((
    ayrıca trendline - comfortline - sportline çıkar hiç birine RCD 510 koyma
    tutupta arazi aracı olarak çıkardığın cross'a RCD 510 koyarsan ben daha ne diyim !!!

Adı cross ama arazi aracı değil yeni caddy alacak bir daha düşünsün istiyorlar işte çaksana mevzuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 2 Ekim 2013; 12:22:46 >

• Caddy kasa değiştirecek galiba. Kasa değiştirirken iç malzeme kalitesini de arttırması gerekiyor. Ayrıca çok karşı çıkan olabilir ama bence arka süspansiyon ve makas sistemi şuandaki gibi kalmalı.
  •  --V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--

• quote:

Eveeet hayırlı olsun zaten parmak atılmadık bir caddy pick up eksikdi hah o da tamam oldu yav arkadaş bari şu caddy'i rahat bırakaydınızda nev'i şahsına münhasır bir araç olarak kalsaydı

Edit:

Paylaşımı için uğurkamil'e Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 3 Ekim 2013; 23:50:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KARATAHTA kullanıcısına yanıt
    Başka bir şey ararken denk geldim ilginç gelince paylaşiyim dedim.
    Üzerinde 3.2 litrelik 250 beygir V6 motor varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 4 Ekim 2013; 9:44:23 >
  • karahan_zorbey K kullanıcısına yanıt
    Volkswagen ticari araçlarında 7 yılda bir kasa değişimine gidiyor kanaatindeyim :))
    buna istinaden 2011'de kasa makyajlandı bi daha ki sanırsam 2018'de olur :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

Cross Caddy yurt dışında şöyle böyle satılıyor yazmayalım yanlış bilgilendirme olmasın eski caddy'de kullanlın bütün motor seçenekleri ile sipariş edilebiliyor 2.0tdi 4 motion zorunlu bir seçenek değil

Cross Caddy 5-Koltuk 
    1.6 TDI 55 kW 5-Vites 5,7 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    1.6 TDI BMT 55 kW 5-Vites 5,3 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    1.6 TDI 75 kW 5-Vites 5,7 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    1.6 TDI BMT 75 kW 5-Vites 5,2 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    1.6 TDI 75 kW 7-Vites-DSG 5,8 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    1.6 TDI BMT 75 kW 7-Vites-DSG 5,4 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    2.0 TDI 4MO 81 kW 6-Vites 6,5 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    2.0 TDI 103 kW 6-Vites 6,1 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    2.0 TDI BMT 103 kW 6-Vites 5,7 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    2.0 TDI 103 kW 6-Vites-DSG 6,3 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    2.0 TDI BMT 103 kW 6-Vites-DSG 5,9 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    2.0 TDI 4MO 103 kW 6-Vites-DSG 6,7 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    2.0 TDI 125 kW 6-Vites-DSG 6,3 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    2.0 EcoFuel 80 kW 5-Vites 8,7 m³/100 km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    1.2 TSI 63 kW 5-Vites 6,9 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    1.2 TSI 77 kW 5-Vites 6,8 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    1.2 TSI BMT 77 kW 5-Vites 6,4 l/100km
    Cross Caddy 5-Koltuk
    1.6 BiFuel 75 kW 5-Vites 10,4 l/100km

Ama bizim memlekette 1.6 tdı 102 ZORUNLU olarak satılıyor (maalesef )

• Pick up nedir öyle ya iğrenc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

Pick up nedir öyle ya iğrenc

O yüzden PİCK (up) ' tir et gitsin
  • Sıcak sıcak Cross Caddy :))

+ İç mekan Caddy trendlinedan kötü olmuş bence tek beğendiğim yanı Deri direksiyon dikişleri beyazdı cok sportif durmuş :)
    + Dış görünüş bence cok güzel özellikle karartılmış stop ve tavan cıtalarını takmayı düşünüyorum :)

• Plastikler araç rengine boyanıp 3 yada 5 cm araç basıldımı çok güzel görünür. Plastik parçalar sayesinde çamurluklar azda olsa genişletilmiş gibi duruyor çünkü.
  • Bu kross caddy tamamen bir aldatmaca. O plastik çamurluklar da onu o plastik çamurluklarla satışan sunan vw tasarımcıların g..üne girsin.. Başka da bir şey demiyorum sabah sabah sinirimi zıplattı bu vw. Bu aracın neyine 56bin tl isteniyor anlamıyorum tamamen maliyeti aşağıya çekilmiş bir caddy bu. Ama fiyata bi bak zannediyorsun ki altından araba çıkarmış. 40bin tl den fazla etmez bu..
    Yavşaklar milleti keriz sanıyorlar sakın forumdan biri almaya kalkmasın bunu o parayı haketmez doğuş çakallık edip yeni diye millete fahiş fiyattan satmaya kalkıyor diğerlerini yaptığı gibi. 56bin tl lik ne var bu araçta Allah aşkına bi söyleyin diğerlerinden ne farkı var motoru mu değişti. Kaliteyi arttırıp deri ısıtmalı koltuk açılır tavan 10 hava yastığı mı yaptı. Yoksa arkada makas dan vazgeçip 1001 noktadan bağımsız süspansiyon mu yaptı.. Hiç birini yapmadı ama trend kross 56bin tl. Yuhh diyorum Doğuşa Yuhh bu kadar olmaz. Ama buna da 6-8 ay kuyruğa girer bizim insanımız yıl sonunda 60bin olur sonrada şikayet ederiz neden araç fiyatları bu kadar pahalı diye. Bu kadar keriz bi milletimiz olduktan sonra araç fiyatları patlar da çatlarda. Fiyata bak sanki Türk insanı parayı havadan kapıp tavaya koyuyor. C sınıfı binek araç fiyatına ticari makaslı yerden yüksek çamurlukları plastik araba
    hade hayırlı olsun Doğuş otoya yeni bir yeme içme kapısı daha açtılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

Bu kross caddy tamamen bir aldatmaca. O plastik çamurluklar da onu o plastik çamurluklarla satışan sunan vw tasarımcıların g..üne girsin.. Başka da bir şey demiyorum sabah sabah sinirimi zıplattı bu vw. Bu aracın neyine 56bin tl isteniyor anlamıyorum tamamen maliyeti aşağıya çekilmiş bir caddy bu. Ama fiyata bi bak zannediyorsun ki altından araba çıkarmış. 40bin tl den fazla etmez bu..
    Yavşaklar milleti keriz sanıyorlar sakın forumdan biri almaya kalkmasın bunu o parayı haketmez doğuş çakallık edip yeni diye millete fahiş fiyattan satmaya kalkıyor diğerlerini yaptığı gibi. 56bin tl lik ne var bu araçta Allah aşkına bi söyleyin diğerlerinden ne farkı var motoru mu değişti. Kaliteyi arttırıp deri ısıtmalı koltuk açılır tavan 10 hava yastığı mı yaptı. Yoksa arkada makas dan vazgeçip 1001 noktadan bağımsız süspansiyon mu yaptı.. Hiç birini yapmadı ama trend kross 56bin tl. Yuhh diyorum Doğuşa Yuhh bu kadar olmaz. Ama buna da 6-8 ay kuyruğa girer bizim insanımız yıl sonunda 60bin olur sonrada şikayet ederiz neden araç fiyatları bu kadar pahalı diye. Bu kadar keriz bi milletimiz olduktan sonra araç fiyatları patlar da çatlarda. Fiyata bak sanki Türk insanı parayı havadan kapıp tavaya koyuyor. C sınıfı binek araç fiyatına ticari makaslı yerden yüksek çamurlukları plastik araba

Mustafa abi bazı mevzularda sana katılıyorum bu yapılan damada küçük kardeşi gösterip ablasını vermek gibi bir şey olmuş ama ne kadar buradan bi taraflarımızı yırtarsak yırtalım nihayetinde senin dediğine çıkacak bu millet bu arabayı alacak üstüne beklenen sıra da cabası olacak.Ha kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın araç kötü anlamında yazmıyorum araç güzel olmasına çok güzel şahsen trendline alacağıma tabii ki de gider düşünmeden cross alırım ayrı mevzu ama ben de senin gibi doğuş oto'nun bu saçma sapan insanı enayi yerine koyan satış politikasına çok kızıyorum ve de karşıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 8 Ekim 2013; 12:10:08 >

• quote:

Bu kross caddy tamamen bir aldatmaca. O plastik çamurluklar da onu o plastik çamurluklarla satışan sunan vw tasarımcıların g..üne girsin.. Başka da bir şey demiyorum sabah sabah sinirimi zıplattı bu vw. Bu aracın neyine 56bin tl isteniyor anlamıyorum tamamen maliyeti aşağıya çekilmiş bir caddy bu. Ama fiyata bi bak zannediyorsun ki altından araba çıkarmış. 40bin tl den fazla etmez bu..

Abi cross caddy de arka üflleçler yok resmen eski caddy gibi hissettiriyor yukardaki aracın fiyatı 61 bin tl idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyy arka üfleçler mi yok.. hem de 61bin tl öylemi.. Sabah bozmadığım ağzımı bozduracaksınız bana.. Yeter daha anlatmayın
  • quote:

Neyy arka üfleçler mi yok.. hem de 61bin tl öylemi.. Sabah bozmadığım ağzımı bozduracaksınız bana.. Yeter daha anlatmayın

Aman abi bu kadar sinirlenme aşırı sinirden devreleri falan yakarsın aman diyeyim sen bize lazımsın DUR sana buradan Sertab Erener'den HİŞT HİŞT SAKİN OL adlı parçayı istek vereyim

• 
Sayfa: önceki 15311532153315341535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.