Şimdi Ara

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- (1485. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.033
Cevap
62
Favori
3.128.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14831484148514861487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İlker Yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

İlker abi sportline yazisi yok bu arda hayirli olsun

Sadece sportline yazısı mı ??? Doğuş otonun burda çok büyük bir ayıbı var
    dün akşam mustafa abi ile incelediğimizde aracı;
    STEPNE YOK - KİRKO YOK - ECZA ÇANTASI YOK - ARACIN PASPASLARI YOK
    YUHHH dedim yanii SPORTLİNE yazısıda YOK niyeyse anlam veremedik biz..

Sikayet var.com a yazsin yazi duzeltirler sen merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Volkswagen caddy 2.0 TDI && Volkswagen caddy 1.6 TDI
     --V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--

2.0 Caddy'nin bana yüksek geldiğini daha önceki yazımda söylemiştim. Bu resimde de bariz bir şekilde belli oluyor. Caddy 2.0 140hp İlker'in 1.6 102hp'sinden daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 1 Ekim 2012; 10:56:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis53
    Gene çalışmadı. Niye böyle aykırılık yapmışlar ki ? :) Aynı yapsalar ölürler sanki. Farklı olma yoksa daha ucuza mal etme çabası mı? Anlamadım. :D
    Bir de söylemeden edemeyeceğim VW'in kaletisi 2 kuşak önceki araçlara göre düşmüş. Sol kapı açma kolunun etrafındaki plastikte çapak var ya Yuh!

Kalitenin düştüğünü görmemek elde değil gerçekten, teknolojik anlamda ilerliyo ama kalite
    anlamında git gide düşüyo araçlar nedense, dediğiniz gibi 2003-2004-2005 passatlardaki
    kalite ve oturaklı yol tutuş, yeni çıkan volkswagenlerde yok nerdeyse...

@@müMKÜNsüz

Aynen abi ona bende fotoğrafta dikkat ettim jantların 16inch olması nispeten daha yükseğe kaldırmış arabayı sanki.
    bu durdukları yer hafif rampa aşağı meyilli benim arabanın olduğu yöne doğru belki ondan da olabilir ama nispeten
    var bi yükseklik 2.0 TDI'da. Ama güzel gidiyo abi ya 6.viteste bile tepki veriyo düşük devirden tamm tamına caddy
    olmuş şimdi vallah billah :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Yıldız -- 1 Ekim 2012; 16:45:29 >

• 48bin tl Comfort için bütçe ayırana 52-50bin tl 2.0tdi daha mantıklı duruyor. Aralarında uçurum bi fiyat farkı yok ama uçurum kadar performans farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

48bin tl Comfort için bütçe ayırana 52-50bin tl 2.0tdi daha mantıklı duruyor. Aralarında uçurum bi fiyat farkı yok ama uçurum kadar performans farkı var

Yalnız abi fiyat 52 bin TL değil mustafa abi gil 54bin TL'Ye aldılar, liste fiyatı ise 54.300 TL olarak gözükmekteydi en son.
    Aldığım istihbarata göre :)) Doğuş artık iskontoyu kaldırmış, Türkiye çapında bütün bayilerdeki fiyatlara eşitleme getirmek
    için artık bütün bayiilerde liste fiyatı geçerli olacakmış ve indirimler kaldırılmış tek fiyattan satışa sunulacakmış ve caddy'nin
    2.0 TDI fiyatında yükselme bekleniyomuş

• Arkadalar bende araniza yeni katildim 1.6 tdi comfortline aldim beyaz renk manuel vites

araca yan ve arka koruma takmak istiyorum ama modeller hakkinda bir fikrim yok sizce en cok hangi model yakisir once arka koruma olarak link veya model ismi verirseniz cok sevinirim daha acemiyim ilk arabamiz
  • arkadaşlar 2.0 tdı gerçekten çok iyi bir seçenek. iyiki değişmişiz diyoruz. 1.6 tdı dsg gerçekten bize göre değilmiş. 2.0 tdı yakıt konusunda dsgye göre ş.içi 2-3 lt az yakıyor, ş.dışı ise 0.5 lt civarı az yakıyor. yani dsg ş.içi kısa mesafede 8-9 lt civarı yakıyor 2.0 tdı ise aynı güzergah ve aynı kullanım tarzıyla 6-7 lt civarı yakıyor. alt devirler çok canlı üst devirler zaten iyi. çok zevklşi bir kullanımı var aracın. almayı düşünenler performansa doyarlar bundan emin olsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapadokyalı

arkadaşlar 2.0 tdı gerçekten çok iyi bir seçenek. iyiki değişmişiz diyoruz. 1.6 tdı dsg gerçekten bize göre değilmiş. 2.0 tdı yakıt konusunda dsgye göre ş.içi 2-3 lt az yakıyor, ş.dışı ise 0.5 lt civarı az yakıyor. yani dsg ş.içi kısa mesafede 8-9 lt civarı yakıyor 2.0 tdı ise aynı güzergah ve aynı kullanım tarzıyla 6-7 lt civarı yakıyor. alt devirler çok canlı üst devirler zaten iyi. çok zevklşi bir kullanımı var aracın. almayı düşünenler performansa doyarlar bundan emin olsunlar.

Kaptan sende artık şu imzayı bi değiştir yahu :)))) 2012 2.0 TDI 140 PS caddy sportline yazz :))))
  • Herkese iyi günler. 5 yıldır connect binen babamla dün konuştuk ve Fethiye başaran oto ya caddy e bakyama gitmiş. Ne zamandır caddy için niyetleniyordu. Aslında arabasından memnundu ama yaşı gereği zamanı geldiğini düşünüyorum. Gidip görmüş ama test sürüşü yapmamış. Sadece görmüş incelemiş ve Trendline modelini almaya karar vermiş. Comfortline önerdim ama çok pahalı diyor. Ayrıca orjinal jantların fiyatını servise sormasını istedim. 2.750 gbi bir fiyat söylemişler. Bu fiyatın içinde aksesuardan da bahsedilmiş ama ayrıntılı bilmiyorum. Dışardıa ya da başka servislerde jant ve tampon boyama işlerini ne kadara mal edebiliriz?
  • arkadaşlar bayadır takip ediyorum yeni üye oldum caddy almayı düsünüyorzuzda sizce caddy 1.6 trendline alınırmı yoksa camfortline içinmi bütceleri zorlayalımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahayıt

arkadaşlar bayadır takip ediyorum yeni üye oldum caddy almayı düsünüyorzuzda sizce caddy 1.6 trendline alınırmı yoksa camfortline içinmi bütceleri zorlayalımm

evet comfortline lar biraz pahalı o sebepten bizde 1.6 trendline alacağız. Sizinde bütçeniz yetmiyorsa bence trendline alın jantlar ve tamponları hallettinizmi tamamdır
  • Comfortline'a bütçesi yeten arkadaşlar comfortline alsınlar, çünkü jant takıp tampon boyamakla comfortline
    donanımı kazanmıyo tabi ki araç ama görüntü olarak comfortline görüntüsünü verebilirsiniz :))) comfortline'da
    ek olarak sunulan donanımlar sizin için bir araçta gerekli olan donanımsa ve bütçe yetiyosa comfortline derim
    ama yok ben far sensörü yağmur sensörü park sensörü dijital klima çelik jant falan fişman istemem klimam
    manuel olsa da olur far - yağmur - park sensörü olmasada olur çelik jantım ve tamponlarım boyalı olmasada olur
    derseniz trendline alın derim ama bence bütçeniz el veriyosa :)) 2.0 TDI SPORTLİNE alın derim :))

buda BONUSS olsun :)))

• comfortline - trendline farkını tekrar ortaya koymak gerek bu sorular üzerine;
    comfortline modelinde sunulan ARTI donanımlar aşağıdakiler arkadaşlar;
    bu maddeler comfortline olan trendline'da olmayan özellikler yanlış anlaşılmasın.

-Gövde rengi tamponlar
    -Dijital (klimatronik ) çift bölgeli klima
    -Yağmur sensörü
    -Far sensörü
    -Arka park sensörü
    -Yükseklik ve derinlik ayarlı sürücü kolçağı
    -4 teker çelik jant
    -Çift reflektörlü H7 tip far ( trendline'da H4 tip far var )
    -Cruise control ( hız sabitleyici )

başlıca comfortline bulunan ARTI'lar bunlar ufak tefek bi kaç şey daha varda onlar önemsiz şeyler.
  • quote:

Comfortline'a bütçesi yeten arkadaşlar comfortline alsınlar, çünkü jant takıp tampon boyamakla comfortline
    donanımı kazanmıyo tabi ki araç ama görüntü olarak comfortline görüntüsünü verebilirsiniz :))) comfortline'da
    ek olarak sunulan donanımlar sizin için bir araçta gerekli olan donanımsa ve bütçe yetiyosa comfortline derim
    ama yok ben far sensörü yağmur sensörü park sensörü dijital klima çelik jant falan fişman istemem klimam
    manuel olsa da olur far - yağmur - park sensörü olmasada olur çelik jantım ve tamponlarım boyalı olmasada olur
    derseniz trendline alın derim ama bence bütçeniz el veriyosa :)) 2.0 TDI SPORTLİNE alın derim :))

buda BONUSS olsun :)))

bende zaten tamponları boyatıp çelik jant takarak donanımları tamamlayabilirsiniz demedim comfortline ile aynı dış görüntüyü yakalayabilirsiniz demek istemiştim yanlış anlaşılmış galiba bu arada resim güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 4 Ekim 2012; 20:57:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

bende zaten tamponları boyatıp çelik jant takarak donanımları tamamlayabilirsiniz demedim
    comfortline ile aynı dış görüntüyü yakalayabilirsiniz demek istemiştim yanlış anlaşılmış galiba
    bu arada resim güzel.

yok yok yanlış anlama söz konusu değil kaptan anlıyorum ben senin demek istediğini ;)))
    jant ve tampondan ziyade benim comfortline modelinde en çok hoşuma giden şey yükseklik
    ve derinlik ayarlı kolçak ve hız sabitleyici gerisi gözümde değil yani klima manuel yada dijital
    farketmez benim için, çelik jantı tamponu falan onlarda gözümde yok ama hız sabitleyici ve ayarlı
    kolçak gerçekten çok alıştım bundan sonra ne yaparım bilmiyorum :(((

atalar ne demiş, alışmış kudurmuştan beterdir :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Yıldız -- 4 Ekim 2012; 21:08:40 >

• quote:

quote:

bende zaten tamponları boyatıp çelik jant takarak donanımları tamamlayabilirsiniz demedim
    comfortline ile aynı dış görüntüyü yakalayabilirsiniz demek istemiştim yanlış anlaşılmış galiba
    bu arada resim güzel.

yok yok yanlış anlama söz konusu değil kaptan anlıyorum ben senin demek istediğini ;)))
    jant ve tampondan ziyade benim comfortline modelinde en çok hoşuma giden şey yükseklik
    ve derinlik ayarlı kolçak ve hız sabitleyici gerisi gözümde değil yani klima manuel yada dijital
    farketmez benim için, çelik jantı tamponu falan onlarda gözümde yok ama hız sabitleyici ve ayarlı
    kolçak gerçekten çok alıştım bundan sonra ne yaparım bilmiyorum :(((

atalar ne demiş, alışmış kudurmuştan beterdir :((

evet ayarlı kolçak ve hız sabitleyici uzun yolda büyük kolaylık sağlıyor da trendline lardaki ayarsızmı yani ileri geri aşağı yukarı olmuyormu

• ilker bey yardımcı olun beyaz comfortline caddye yan ve arka koruma barı almak istiyorum en çok yakışan ve en kaliteli model hangisi isim verebilirmisiniz
  • quote:

comfortline - trendline farkını tekrar ortaya koymak gerek bu sorular üzerine;
    comfortline modelinde sunulan ARTI donanımlar aşağıdakiler arkadaşlar;
    bu maddeler comfortline olan trendline'da olmayan özellikler yanlış anlaşılmasın.

-Gövde rengi tamponlar
    -Dijital (klimatronik ) çift bölgeli klima
    -Yağmur sensörü
    -Far sensörü
    -Arka park sensörü
    -Yükseklik ve derinlik ayarlı sürücü kolçağı
    -4 teker çelik jant
    -Çift reflektörlü H7 tip far ( trendline'da H4 tip far var )
    -Cruise control ( hız sabitleyici )

başlıca comfortline bulunan ARTI'lar bunlar ufak tefek bi kaç şey daha varda onlar önemsiz şeyler.

h4 farlar daha tatli reis :)

• quote:

evet ayarlı kolçak ve hız sabitleyici uzun yolda büyük kolaylık sağlıyor da
    trendline lardaki ayarsızmı yani ileri geri aşağı yukarı olmuyormu

Trendline'daki kolçak sabit olduğu yerde duruyor, sadece eşya gözü olarak ve kolu uzunlar için
    kolçak olarak kullanılabiliyo :)) yani yukarı - aşağı sabit durmuyo ve ileri geride oynamıyo sadece
    aç - kapat :))

@12 Angry Men

www.koylucu.com bu adresteki iletişim bölümünden telefon numaralarına ulaşabilirsin
    yan koruma ve arka koruma barı için en ideal yerdir, VOYAGER markasıda kaliteli baya.

@@Burak

valla kardeşim :)) o iş zevk işi kimine göre H4 kimine göre H7
    aydınlatma performansı H4'ün daha düşük diye biliyorum ben aynı ampül üzerinde bulunduğu için.

• quote:

quote:

evet ayarlı kolçak ve hız sabitleyici uzun yolda büyük kolaylık sağlıyor da
    trendline lardaki ayarsızmı yani ileri geri aşağı yukarı olmuyormu

Trendline'daki kolçak sabit olduğu yerde duruyor, sadece eşya gözü olarak ve kolu uzunlar için
    kolçak olarak kullanılabiliyo :)) yani yukarı - aşağı sabit durmuyo ve ileri geride oynamıyo sadece
    aç - kapat :))

@12 Angry Men

www.koylucu.com bu adresteki iletişim bölümünden telefon numaralarına ulaşabilirsin
    yan koruma ve arka koruma barı için en ideal yerdir, VOYAGER markasıda kaliteli baya.

@@Burak

valla kardeşim :)) o iş zevk işi kimine göre H4 kimine göre H7
    aydınlatma performansı H4'ün daha düşük diye biliyorum ben aynı ampül üzerinde bulunduğu için.

Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 14831484148514861487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.