Şimdi Ara

V-Moda Vibe...Yılın Sürprizi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
428
Cevap
0
Favori
21.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tauron -- 9 Aralık 2006; 12:47:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoxeD

işte süper bir ilan...
    @@@@link@@@@

85$ + 7,5 $ hemde sigorta dahil....

süper fiyat ben burdan alıyorum aleti...

Emin misin 7,5$ olduguna keza aşağıda Turkiyeye USPS Global Express 25$ yazıyor da

V-Moda Vibe...Yılın Sürprizi

• Adam değiştirmiş, air mail la 7.5 tu, global priority ile 10 dolardı, bunları kaldırmış yerine express 25 yapmış.
  • Evet değiştirdi adam kafayı yedim ayrıntılar aşağıda

quote:

I just found out today at the post office that only Express Mail has insurance. It is not listed because I can only choose three forms of shipping and Express is very expensive. ($58.00 to Turkey). I will be removing the insurance included based on the information I got today.

quote:

No, it is not possible to insure Letter Post items. This information will be removed from future auctions. Only 2 services have insurance. Air Mail Parcel post at $19.75 and Express Mail at $55.00.

Ben

quote:

Shipping and Handling

US $7.50 Turkey USPS Airmail Letter Post 4 to 10 business days*

US $11.50 Turkey USPS Global Priority Mail 4 to 6 business days*

So both of these do not include insurance and there is no chose to have additional insurance for $1.5. Only If I chose Express which is $58 I will have insurance.

If I chose Airmail Letter or Global Priority and my mail got lost there is nothing to do expect glass of cold water…

Did I understand it?

quote:

There is also Express Mail Service (EMS) . This is $26.00 and includes $ 100.00 of insurance. (And a glass of water too)

Sonuç adam fiyatı yanlış yazdığını ve eğer sigortalı istiyorsam 85+26 (expres) veya 85+20 (air letter) olcağını söyledi...

• Bırak ya o adamdan cacık olmaz
    Pro değil o herif
  • quote:

there is nothing to do expect glass of cold water…

quote:

This is $26.00 and includes $ 100.00 of insurance. (And a glass of water too)

deyimlerimizi ogretmissin inceden coxed . yalniz adam express mail service'e $100 sigorta ve bir bardak suyun dahil oldugunu soyluyor. eger opsiyonelse sigortayi tercih et .

saka maka, 85+26'lik kombo daha mantikli gorundu bana. usps air mail parcel'e hic guvenmiyorum; kac gun sonra teslim alacagini bilmek yasamin sirrini bilmek gibi bir sey.

• Ya bu kadar vereceğinize, herkesin aldığı şu siteden alın, kafanız rahat olsun, gelir 5 günde. 16 dolar için değmez bu tantanaya.

Ayrıca air mail ve priority maildan da uzak durun, ekspresten başkası yalan. Ekspreste postacı kapınıza kadar getirip imzanızı alıyor, pkaetin kaybolma derdi olmaz, ikide bir posta kutunuza bakmak zorunda kalmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz196 -- 9 Aralık 2006; 14:29:14 >
  • bu adam 4-6 günde elimde olacağını söylüyor...

@eozen81 hoca valla haklısın adam beni çok tedirgin etti ama bela gibi bitek bu adam satıyor bu kulaklığı.... üstelik bu koşulda bile microphonesolutions dan ucuza geliyo

uff ne zmana böyle birşey bulsam hep sorun çıkıyo

brassoyu da sipariş verdikten sonra adam 4-6 hafta sonra elinde olur dedi... bende ananın..... dedim sonra paramı geri verdi

ama ben para değil ürün istiyorum offf

• Bence bu V-Moda için Ebay e biraz daha süre vermek lazım keza daha perakandeye yenş düşüyor gibi sanırım, gene de tabi siz bilirsiniz ama Ebay için konuşuyorum eğer rekabet yoksa iş sakat bence :)

Biraz daha bekleyin derim ben
  • sende almayı düşünüyormusun eozen?
  • eozen alamaz pc ye entegre edebileceği ve home theatre niyetine kullanabileceği bir ses sistemi bakıyo. Bak kulaklık falan duymıyım söylerim yengeye
  • ee baska alan yok mu kulaklıgı arka sayfalara dusmus topic.
  • Evet eozen limitini doldurdu artık, birşey almaz baya zaman A2 adamı ne hallere sokuyor
    quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

eozen alamaz pc ye entegre edebileceği ve home theatre niyetine kullanabileceği bir ses sistemi bakıyo. Bak kulaklık falan duymıyım söylerim yengeye
  • Ulen bende diyem niye bu kulaklar çınlıyor

Yok aga beni asla ama asla bir kulaklıga bu kadar paralar verirken göremezsiniz, Yılmaza uyduk bir Cowon olayına girdik bakalım alet gelsinde hele bir yengenize sürpriz yapıp benim ZVM yi ona vericem ki sus payı olsun
  • Aaaaa ben sana daha UM2 aldıracam ama
  • kablosunu merak ediyordum nasıl diye ben de... cx300 ünkü gibiyse kalsın o zaman...
  • Ne oldu millet
    Sizin V-Modalar fos mu çıkıyor yoksa bizim 45 YTL lik CX-300 e dönmeyin bak sonra
  • @Fred78
    Seninkinin kablosu bizimkinden değil büyük ihtimalle, resimlerden de öyle gözüküyor. Nedense V-Moda iki farklı kablo tipi yapmış, sana gelen türü head-fi'de de çok eleştirmişler. Bilmiyorum farkları neler, bizimkinin üst kısmında şeffaf plastik kaplı, altında ise kablolar var. Daha esnek ve yumuşak olduğu söyleniyor. Sendeki kablonun doğru dürüst bükülemediğini, kart olduğunu söylüyorlardı... Acaba sadece krom olan modellerin kabloları mı değişik yoksa bunların hepsi aynı kablo da millet mi yanlış bilgi veriyor?

Yorumların için ayrıca teşekkürler...

Ekleme:
    @eozen81
    Şu ana kadar E3C, Cx300, Ep630 gibi kulaklıkları denedim. Üstüne de 8 ay UM1 kullandım...Kimi beğenir kimi beğenmez, ben aldığım sesi beğeniyorsam niye fos çıkacak? Şüphen olmasın yani, ses kalitesi bakımından hepsinden üstün genel olarak. Bassları konusunda da ilk günden itibaren göreceli olarak beğenilemeyebileceğini söyledik yani heryerde. Yani UM1'in tiz verdiği [vermediği] gibi bass vermiyor, gayet temiz ama önde olmayan basslara sahip. Bassları çok önemseyen bir kesim var tabii, ben onlara dahil olmadığımı baştan beri söyledim. Basshead olmayan için de bu aralıkta bundan iyisi mümkün değil bulunamaz, mid-tiz derinliği ve balansta E4C gibi kulaklıklarla da ciddi şekilde yarışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 13 Aralık 2006; 21:52:03 >

• Takılıyorum yaw
    Benim söylemlerimi "bir kulaklıga bu kadar para verilir mi" diye düşünen bir adamın patavatsızlıkları olarak algıyalın :)

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Takılıyorum yaw
    Benim söylemlerimi "bir kulaklıga bu kadar para verilir mi" diye düşünen bir adamın patavatsızlıkları olarak algıyalın :)

Saygılar...

Yok estağfirullah Espri yaptığını anladım zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.