Bildirim
Uzuuun araştırmalar sonunda...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yukarı ve görüşleriniz lazım, artık çok sıkıldım araştırmaktan ve bunlardan birini alacağım... -
İlla üçünden birini alacaksan moto g derim, donanımsal olarak diğerlerinden daha üstün.quote:
Orijinalden alıntı: YazıYorum
Yukarı ve görüşleriniz lazım, artık çok sıkıldım araştırmaktan ve bunlardan birini alacağım... -
quote:
Orijinalden alıntı: Suprémacy
İlla üçünden birini alacaksan moto g derim, donanımsal olarak diğerlerinden daha üstün.
Hocam mini sim kart bu arada değil mi? Emin olalım da...
Sar değeri takıntım olduğu için 0,79 bana fazla geldi. Aslında Moto G ile alakalı tek kuşkum bu, başka da yok... Sırf bu yüzden yazdım i9082'yi zaten.
Xperia L ise tasarım ve krait'ten ötürü. -
0.79 bence o kadar takılacak bir değer değil yine de sen bilirsin. Başka model istersen SP al dicem ama onun da sar değeri bunla aynı. Onun haricinde Lumia 720-820 düşünülebilir.quote:
Orijinalden alıntı: YazıYorumquote:
Orijinalden alıntı: Suprémacy
İlla üçünden birini alacaksan moto g derim, donanımsal olarak diğerlerinden daha üstün.
Hocam mini sim kart bu arada değil mi? Emin olalım da...
Sar değeri takıntım olduğu için 0,79 bana fazla geldi. Aslında Moto G ile alakalı tek kuşkum bu, başka da yok... Sırf bu yüzden yazdım i9082'yi zaten.
Xperia L ise tasarım ve krait'ten ötürü.
Alıntıları Göster
-
Bir telefonu beğenirsem kesinlikle sar değeri yüksek çıkıyor
Dediğin gibi sanırım 07.79'u kafaya takmamak lazım belki de. -
680 TL ye Lumia 720
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Xperia l kesinlikle.quote:
Orijinalden alıntı: eren..34
680 TL ye Lumia 720 -
moto g alma bence türkiye ye çok pahalı geldi lumia 525 öneririm 500 tl ye çok iyi performans verirquote:
Orijinalden alıntı: Jefferson Starship
Xperia l kesinlikle.
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar neden de belirtelim... Ayrıca Türkiye'de 700 TL civarında da olsa bu Moto G'nin performansına etki etmez değil mi? Ayrıca ben 525 bulamıyorum güvenilir sitelerde.quote:
Orijinalden alıntı: tr-enigma
moto g alma bence türkiye ye çok pahalı geldi lumia 525 öneririm 500 tl ye çok iyi performans verir
Alıntıları Göster -
teknosa da 500 tl ye satılıyor :) moto g performans etkilemez ama o kadar büyük farkla trye gelen telefonu almanızı tavsiye etmemquote:
Arkadaşlar neden de belirtelim... Ayrıca Türkiye'de 700 TL civarında da olsa bu Moto G'nin performansına etki etmez değil mi? Ayrıca ben 525 bulamıyorum güvenilir sitelerde. -
yani lumia 525 500 tl teknosa da -
Kesinlikle ve kesinlikle Xperia L , krait tabanlı işlemcisi zaten farkı ortaya koyuyor diğer 2 cihazdan çok çok daha hızlı çalışan bir cihazdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarı...quote:
Orijinalden alıntı: ozanakdag
Kesinlikle ve kesinlikle Xperia L , krait tabanlı işlemcisi zaten farkı ortaya koyuyor diğer 2 cihazdan çok çok daha hızlı çalışan bir cihazdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YazıYorum -- 8 Mart 2014; 20:05:28 > -
XPERİA L -
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
3 model arasında kaldım.
Xperia L, Moto G ve Galaxy grand i9082.
Tek sim kart kullanacağım ama bu pek de önemli değil.
Tercihinizi ve nedenini yazarsanız sevinirim...
motorola g -
Beyler, oturup aranızda anlaşın bir, L mi yoksa Moto mu, olmuyor böylequote:
Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5Aquote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
3 model arasında kaldım.
Xperia L, Moto G ve Galaxy grand i9082.
Tek sim kart kullanacağım ama bu pek de önemli değil.
Tercihinizi ve nedenini yazarsanız sevinirim...
motorola g
Konuyu açmadan önce ikilemdeydim daha da ikileme düşürdünüz.
-
L tabıkı,motorola turkıeden gıttı ve servısınden yedek parcasına helede satarken sıkıntı olacaktır bence.quote:
Beyler, oturup aranızda anlaşın bir, L mi yoksa Moto mu, olmuyor böyle
Konuyu açmadan önce ikilemdeydim daha da ikileme düşürdünüz.
Alıntıları Göster -
Aynı kararsızlık içinde bende kalmıştım.ama xperia l yi öneririm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçeni söyleyebilir misin?
Benzer içerikler
- honor magic 7 pro alınır mı
- küçük ekranlı telefonlar
- global telefon ne demek
- doğubank senetle telefon
- samsung türkiye garantili ne demek
- periscope canlı yayın
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X