Şimdi Ara

Uzungöl e hiç gelmeyin ilk gelişim nefret ettim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef ki dediğiniz doğru.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Arkadasin dedigi gibi 10 sene once guzeldi.

Sel olmustu bi ara. Ondan sonra golun etrafi betonla yukseltldi.

Oncesinde cok az bilinir, BİR TANE ARAP bulamazdin.

Rahat rahat konaklayip, çam kokulu ufak otelde kaldigimizi biliyorum.

Sakin, sessiz, essiz bir guzellikti. Gercekten muazzamdi.

Oncesinde ve sonrasinda gittim.

Gercekten bir daha gitmem.

Ayni sekilde Ayder icin de bunu soyleyebilirim.

Yore halki Türklere yani bizlere asla yer satmazken, Araplara yer satmak icin yarisiyor.

Bu utanc onlara yeter heralde.

Alıntıları Göster
    Hocam annem babam ben gittik bu sene bir doğu Karadeniz tatili yapalım dedik Amasya dan çıktık Ordu da çok harikaydı orda konakladığı ordan Uzungöl e geçtik ya bir insan tatili bukadar mı zehir olur soğuk arabada yattık üzerimizde sadece pike vardı sabahı nasıl ettik kabus gibi geceydi sabah zaten 6 da hemen çıktık ordan lanet ettik daha gidersem iki olsun fiyatı biraz ucuz yapar insan otel 800-900 olur mu bide tek sorun buda değil girişte öyle bir trafik var ki zaten Araplar salakça araba kullanıyor kaza yapmamak cok yüksek dikkat istiyor insna oraya doğayı kesfetmek için gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Karadeniz'de gidilebilecek en güzel yerler Çamlıhemşin yaylaları. Ayder hâlâ güzel ama aşırı kalabalık, Suriye'li kaynıyor ve İstanbul misali trafik var. Sabah erken saatlerde sakin oluyor o saatlerde gitmek en güzeli. Onun dışında Şenyuva ve Çat arası efsane güzeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene değil 4 5 sene öncesine kadar güzeldi evet 2 gün önce gittim bende ailemle gerçekten bende nefret ettim kendim trabzonluyum zate her yer arap dolmuş önceden de vardı ama bu kadar abartı değil araba zate zülüm ne koymaya yer bulabiliyon ne ilerleyebiliyorsun okadar yoğunki sanki şehiriçi trafiğine takılmış gibisin zate fiyatlardan bahsetmeme gerek yok gidilecekse bile bence okullar açıldığı zaman biraz daha sakin zamanlar tercih edilebilir temmuz ağustos ta tur şirketleride aşırı geldiği için yoğunluğu kat be katlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B8EB3E99F

Hocam annem babam ben gittik bu sene bir doğu Karadeniz tatili yapalım dedik Amasya dan çıktık Ordu da çok harikaydı orda konakladığı ordan Uzungöl e geçtik ya bir insan tatili bukadar mı zehir olur soğuk arabada yattık üzerimizde sadece pike vardı sabahı nasıl ettik kabus gibi geceydi sabah zaten 6 da hemen çıktık ordan lanet ettik daha gidersem iki olsun fiyatı biraz ucuz yapar insan otel 800-900 olur mu bide tek sorun buda değil girişte öyle bir trafik var ki zaten Araplar salakça araba kullanıyor kaza yapmamak cok yüksek dikkat istiyor insna oraya doğayı kesfetmek için gider

Alıntıları Göster
    Hocam çok yerine gittim. Acayip şeyler yaşadım.

Uzungöle giderken Bayburttan dağ yolundan gittim. Çok güzel insanlarla karşılaştım. 2 Yaşlı çift bize ayran ikram etti yaylalarda falan.

Ama artık gidilmiyor. Her yeri ticaret olmuş. Ciddi anlamda abarttılar.

Betonlaşmanın zaten önüne geçemiyoruz

• Eskiden gerçekten çok güzeldi hocam. Ancak özellik son 5 senede evrim geçirdi. Rant kurbanı oldu. Her sene giderdim geçen yıl son kez gittim. Tabelalar Arapça her yer bina, otel hatta çalan müzikler bile Arapça. Tamam turistin çoğu Arap olabilir ama çok yozlaşmış bir yaklaşımla ilerledigimiz için kaybettik güzelliği. Yani şimdi şunu düşünmek lazım biz halk olarak sürekli tatile İngiltere'ye gitsek orda adamlar bizim için Türkçe müzik mi çalacak? Veyahut biz oraya Türkçe müzik için mi gidiyoruz? Yok. Adamların kültürünü görmeye gidiyoruz. Adam kalkmış Arabistan'dan buraya Arapça tabela, müzik gormeye gelmemiş senin kültürün için gelmiş ama yok anlatamıyorsun maalesef yok oldu güzelim Uzungol.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

lazlar para için yapar herşeyi. satmayıp küçük yerler açıp işletme yapsalardı hem kazanır hem temiz tutarlardı oraları. içine etmişler.
    olayın lazlar ile bir ilgisi yok, adamların günahını almayalım.
  • İki katlı evinin ahırında yatıp diğer iki katı turistlere kiralayan akrabalarım var. Üç sene önce gecelik kirası 500-600 liraydı. Şuan cennet olsa kapısından içeri girilmez. Türk insanı var olanı değer haline getirmek yerine fırsat haline getirip tüketmeyi çok seviyor.
  • Trabzon'a gezi planlıyoruzda uzungöl hakkinda çok olumsuz yorum okudum kafamdan silindi iyice. Uzungöl e alternatif kalacak yerli otel vs olan bir yayla önerebilir misiniz Trabzon'da yolu düzgün. ?

Aynı şey rize ayder yaylası içinde geçerli. yorumlar kötü hep. güzel bakir yaylalarında yolları çok berbat ve toprak.

ne yapcağimizi bilemedik .. rize ve trabzon için yaylalarda ulaşim imkani rahat konaklama yer ariyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

lazlar para için yapar herşeyi. satmayıp küçük yerler açıp işletme yapsalardı hem kazanır hem temiz tutarlardı oraları. içine etmişler.
    lazla trabzon ne alaka mazot içip gelmeyin şu foruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remo8

lazla trabzon ne alaka mazot içip gelmeyin şu foruma

Alıntıları Göster
    trabzondakiler urfalı ydı değil mi. haa haklısın. ters tak o beyni.
  • Trabzon luyum . Karadenizin kendi halkı , halkın acgözlülüğü ve hes denen doğa katliam sistemi maalesef karadenizi bitirmiştir .
  • bir Trabzonlu olarak söylüyorum. bitirdiler uzungölü. o güzelim yeşilliğin yerini şimdi betonarme yığınlar aldı. en son 2011de gittim. keyfim kaçtı artık gitmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

Trabzon'a gezi planlıyoruzda uzungöl hakkinda çok olumsuz yorum okudum kafamdan silindi iyice. Uzungöl e alternatif kalacak yerli otel vs olan bir yayla önerebilir misiniz Trabzon'da yolu düzgün. ?

Aynı şey rize ayder yaylası içinde geçerli. yorumlar kötü hep. güzel bakir yaylalarında yolları çok berbat ve toprak.

ne yapcağimizi bilemedik .. rize ve trabzon için yaylalarda ulaşim imkani rahat konaklama yer ariyoruz
    Hocam Amasya Taşova dan geçerseniz Şahin Yaylası var çok güzel uğrayabilirseniz orası güzel tenha bir yer belirli günlerde ortasında göl var tam huzur ortamı

• 10 sene sonrada bugünkü halini arayacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Trabzon'da hayal kırıklığı olmayan güzel yerler var mı ? Bende hiç gitmedim merak ediyorum o yüzden soruyorum.
    valla bende seneye bir karadeniz turu yapmayı düşünüyorudum eşimle, daha doğrusu eşim tur istiyor.. ben ise karagöl'e gitmeyi istiyorum.. acaba oralar nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

Trabzon'a gezi planlıyoruzda uzungöl hakkinda çok olumsuz yorum okudum kafamdan silindi iyice. Uzungöl e alternatif kalacak yerli otel vs olan bir yayla önerebilir misiniz Trabzon'da yolu düzgün. ?

hocam bir artvin/karagöl'ü bi araştırın müsaitseniz bir gidin.. ben seneye gitmeyi planlıyorum, bakalım orası nasıl olacak
  • Uzungöl uzun zamandır öyle boş yer bulan oteli , yemek yerlerini çaktı araplara kitliyorlar. Hatta fırsat varsa yerlilere de kitlerler. Yaklaşık 5 yıldır olaylar bu şekilde ilerliyor.Araplar sayesinde 3 ay çalışıp 9 ay yatan kesim bile var düşünün gerisini işte

Artvin/Karagöl'e gidin , ben öyle yapıyorum en azından
  • 10 sene oncesi o kadar güzeldi ki yesiline bakmaya gezmeye doyamamiştim.

arkadaş doğaya neden düşman olunur bu kadar bunu cözemiyorum.Para hirsi bu kadar mi kör eder insanin gözünü.

• Sosyal medyanın gücüyle artık bu tarz tatil yerleri gezilecek mekanlar gidilmez hale geliyor. Öncelikle sosyal medya ilgiyi arttırıyor, haliyle haddinden fazla kalabalık oluyor. Esnafın kazandığı para artıyor fakat kalite düşüyor, talep fazla olunca her şey gereğinden fazla pahalı oluyor.

Eğlenip kafa dağıtacağın yerde, gereksiz kafan yoruluyor üstüne para veriyorsun.

Geçenlerde eşimle kahvaltı yapılacak doğa içinde bir yer arıyorduk, neyse arkadaş önerdi bir yere gittik. Sırayla kahvaltı masasına oturduğuma mı yanayım, hizmet kalitesinin yerlerde olmasına mı yanayım birde üstüne para veriyorsun. O sebeple bir yerin adı duyulduysa uzak durmaya çalışıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.