Bildirim
Uzunçayır'dan Pendik Yüksek Hızlı Tren'e nasıl giderim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mobiett'yi indir abi ben gidecegim yerleri hep öyle buluyorum, adamlar cidden iyi program yapmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gebze-Harem ile Pendik Köprüsünde inersin. Oradan istasyona 10 dakikada yürürsün. Ya da minibüsle 5 dakikada inersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim
Arkadaşlar pazar sabahı saat 10.45te hızlı trene binmem gerekiyor da, acaba Uzunçayır metrobüs durağından Pendik yht istasyonuna nasıl ve ne kadar sürede giderim?
Pendik köprüsünden yürümene gerek yok, pendik tren istasyonuna Pendik köprüsünden münibüslerde var, en iyi münibüs, otobüsler çok geç geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
Gebze-Harem ile Pendik Köprüsünde inersin. Oradan istasyona 10 dakikada yürürsün. Ya da minibüsle 5 dakikada inersin.
Hocam o minibüsler nereden kalkıyor peki, Uzunçayır'ın ordan mı? -
quote:
quote:
Gebze-Harem ile Pendik Köprüsünde inersin. Oradan istasyona 10 dakikada yürürsün. Ya da minibüsle 5 dakikada inersin.
Hocam o minibüsler nereden kalkıyor peki, Uzunçayır'ın ordan mı?
Uzun çayırdan 130, 130A, 130Ş, 16C, 16K, 16KH,16Z, 17K, 251(çift bilet),500T,E-7 numaralı otobüslerden birine bin, pendik köprüsünde in, indiğin yerden köprünün üstüne çık oradan aşağıya doğru giden herhangi bir minibüse bin son durakta in alt geçitden hızlı trene giriş yapabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 25 Ekim 2014; 1:01:39 > -
quote:
quote:
Hocam o minibüsler nereden kalkıyor peki, Uzunçayır'ın ordan mı?
Uzunçayır'dan geçer sık sık evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun arkadaşlar minibüsü tercih ettim erken bile geldim şu an gardan yazıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X