Şimdi Ara

Uzun zamandır oynamıyorum yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezonun bittiği günden beri hiç oynamıyorum ondan öncede sezon arasında tek tük oynuyordum fakat şimdi tekrar dönmeyi düşünüyorum hocalar yeni masteriesler, itemler, şampiyonlar hakkında hiç bilgim yok.
    Kısaca özet geçebilecek var mı meta hakkında vesaire

• Tebrikler. Bu konuyu açan 2103913. kişisiniz
  • 30 ad gir teq at
  • Hepsi icin probuildse bakabilirsin. Bunun disinda yayin izleyebilirsin burdan her sey aciklanamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stream flan izle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirtmeyi unuttum west dia ve üstü yorum yaparsa daha iyi olur benim için. Stream izle falan gibi yorumlar komik herşey anlatılmaz ama genel bir bilgi verebilirsiniz metayla alakalı
  • Yarın Urf geliyo 3gun durcak gel hemen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • corki al mide oyna . Şu anki metayı direk anlarsın.

edit: west dia+ eloda tam olarak iş yapacak hero birde. Pekte sıkıntı çekmezsin pick olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gretch -- 22 Nisan 2016; 2:24:17 >
  • Şimdi stream izleme tavsiyesine komik falan demek hoş değil bence. 5-10 dakika yayınları gezseniz en azından güncel championlari öğrenirsiniz. Probuilds'e bakıp üstüne bir de güncel item build'lari öğrenebilirsiniz. Birkaç tane de normal oyun atınca biraz olsun ayak uydurursunuz oyunun şu anki dinamiğine.

Biz burada ne yazsak boş zaten şu an mid season güncellemeleri geliyor. Ama mid-season olduğuna bakma çok köklü değişiklikler gelecek.

• Oxi izle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.