Şimdi Ara

Uzun Yol Tavsiyeleri; 12 saat otobüs yolculuğu -bu gece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün saat 23.20'de istanbul'dan antalya'ya gidiyorum. Travego SD 15 ile. kamil koç.
    45-50 dk 'ya evden çıkmam lazım. Son hazırlıklar işte..
    3 no'lu koltukta oturacağım. Umarım usb girişi vardır da tel'i şarj edebilirim.

Bu uzun yolculuk için tavsiyeleriniz neler? 11-12 saat çok sıkılacağım gibi.

• 2 gün önce e.şehirden istanbula bu arabayla gittim.Usb girişi vardı,yanında mutlaka filmlerin olduğu external hdd olsun.Bir de Dönüşü almadıysan şoförün arkasındakı sıradan al.Nedeni kaza anında refleks olarak kendini düşündüğü için arkasında olursan şanslı olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_a_student -- 1 Temmuz 2013; 22:24:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekılmez,altınoluktan ankaraya geldım ne usp nede wifi vardı,uçakla gıtmek varken nıye otobus,fıyatlar aynıdır istanbuldan
  • Okul sebebiyle, düzenli olarak 12 saatlik yolculuğa çıkıyorum (Üstelik de gece yolculuğu) Uyku ilacı almanızı tavsiye ederim. Zira insanlar uyuyor ve otobüs kötü kokuyor gerçek anlamda. Filmle falan da bitecek bi azap değil malesef herşeyi denedim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

çekılmez,altınoluktan ankaraya geldım ne usp nede wifi vardı,uçakla gıtmek varken nıye otobus,fıyatlar aynıdır istanbuldan

Hayır, 300 lira civarı uçak biletleri.

Uyku ilacı da alsam uyuyamıyorum ben :)Dh'de falan takılmayı düşünüyorum şarj bitene kadar. @Cumhuriyet.

Baya bir müzik attım telefona ama USB'm yok. USB girişi varsa telefonu sarj edebilirim. Şarj zaten kamil koçta yokmuş! Bir de en pahalı firma. @just_a_student
  • Bu arada nedendir bilmem siz tanıdık geliyorsunuz bana(forumdan)
  • Gece yolculuğunda uyuyamadığım için çok zor geçiyor. Sırf bu nedenle gündüz gidiyorum artık şehirlerarası. Çok iyi oluyor. ZAten uyuyamıyorum etrafa baka baka geçiyor zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

çekılmez,altınoluktan ankaraya geldım ne usp nede wifi vardı,uçakla gıtmek varken nıye otobus,fıyatlar aynıdır istanbuldan

Hayır, 300 lira civarı uçak biletleri.

Uyku ilacı da alsam uyuyamıyorum ben :)Dh'de falan takılmayı düşünüyorum şarj bitene kadar. @Cumhuriyet.

Baya bir müzik attım telefona ama USB'm yok. USB girişi varsa telefonu sarj edebilirim. Şarj zaten kamil koçta yokmuş! Bir de en pahalı firma. @just_a_student

Benim bindiğim arabada vardı ama belki seferden sefere farklılık gösteriyordur.

• bursadan trabzona gittim 18 saatlik yolculuğa kamille usb girişi vardı
  • 20 saat karayolu ile Van'a gitmiştim..resmen öldüm..
  • Ben de yarın akşam Düzce'den Alanya'ya gideceğim. Öylee gözümde büyüyor ki Yanınıza metpamid tablet ve unisom tablet alın
  • Müzik listeni yap indirilecek filmleri indir telefona at zaman geçirmek için oyunlar indir. 250 mb lık internet paketin olsun dh ya girebilmek için (En az). Bide küçük yastık al. Yoldan önce ağır yemekler yeme mideyi bozarsan mazallah çok kokulu olur yolcular bayılabilir.(Tecrübeyle Sabit). Yanına çekirdel leblebi gibi(hangisi işine gelirse) alabilirsin. Yalnız dikkat et sakın ha baharatlı yiyecek alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Bu arada nedendir bilmem siz tanıdık geliyorsunuz bana(forumdan)

Mahlasınız bana çok tanıdık, doğrudur. 2006'nın başından beri üyeyim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Bu arada nedendir bilmem siz tanıdık geliyorsunuz bana(forumdan)

Mahlasınız bana çok tanıdık, doğrudur. 2006'nın başından beri üyeyim:)

ben de ortasından, ama çıkaramadım nerden tanışıyoruz. Neyse
  • Wifi ve usb varsa 10 numara olur iyi yolculuklar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.