Şimdi Ara

Uzun süre kullanılmayacak kalorifer sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan evimde kömürle çalışan merkezi sistem kalorifer var fakat doğalgaz yeni geldi ve seneye doğalgazla devam edilecek. Ben 3-5 yıl yurtdışı görevim nedeniyle doğalgaz aboneliği almayacağım evde olmayacağım çünkü bu yıllar içinde petekleri kapatsam zarar görür mü paslanma tıkanma vs olur mu önerileriniz var mı? Pek bilgim yok tesisat konusunda. 4yıl sonra döndüğümde doğalgaza geçip aynı peteklerle devam edebilecek miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VYNO V kullanıcısına yanıt
    Paslanma vs olacağını zannetmiyorum sadece kömürlü Kazan’ınızın pompası uzun süre çalışmadığı için sıkışma yapabilir en azından ayda bir çalışması gerek bir tur atsın yeter ya da benim için önemli değil derseniz kalsın bunun dışında eviniz kaç metrekare ve kaç metre peteğiniz var birde peteklerinizin markası nedir Demir döküm plus vb.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bende sizin gibiyim bizimde kömürlü kat kaloriferimiz var 60.000lik ev 320 metrekare 3katlı geçen sene 2018 Ekim’de bizim ilçeye doğalgaz geldi bizde kömürlerden doğalgaza geçtik kombide Daikin premix 35 kW şuna günde 6-7 metreküp yakıyor yalıtımsız halde şimdi yalıtım yaptırdık bu yaz 16cm taş yünü bakalım bu sene kaç metreküp yakarız tahmini 2-3 m3 günde birde Yer Güzelbahçe/İzmir

Kombi alıcaksanız ileri zamanlarda devam ederse daikin premix almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeraklıForumcu

Kombi alıcaksanız ileri zamanlarda devam ederse daikin premix almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
    4yıl sonra döneceğim için kombiyi şimdi almak istemedim garantisi biter boşuna bakım yaptırmış olurum hem 4 yıl sonra yeni modeller çıkar diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    En mantıklısı bu ama devam ederse daikin kombiyi de öneriyorum aklınızda bulunsun birde iliniz nedir?

Peteklerinizin markası nedir çünkü bazı markalar pas yapıyor dediğiniz gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.