Şimdi Ara

Uzun Ömürlü Kullanım Sağlayan Plastik Sanayi Kasası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun Ömürlü Kullanım Sağlayan Plastik Sanayi Kasası


    Eski dönemlerde sanayi işletmelerinde kullanılan ahşap kasalar çok büyük bir şekilde yer kapladıkları ve hızlı bir şekilde kirlendikleri için büyük bir masrafa neden olmaktaydı. Günümüzde Elit Plast Firması tarafından üretilen plastik sanayi kasası ürünleri ise hem kolay istiflenebildikleri hem de rahatlıkla temizlenebildikleri için uzun bir kullanım ömrüne sahiptir.

    Ürün Türlerine Göre Plastik Sanayi Kasası Ölçüleri

    Farklı boyutlarda plastik sanayi kasası ürünleri kullanmak isteyen sanayi işletmelerinin istedikleri ürün türünü alabilmesi için genel anlamda 30x40 cm veya 40x60 cm boyutlarına sahip değişik yüksekliklerdeki kasaları kullanabilirler. Bu plastik sanayi kasası ölçüleri gerçekleştirilecek taşıma işlemine göre farklı ağırlık kapasitelerine sahiptir.

    En Uygun Fiyatlarla Plastik Sanayi Kazası Ölümleri

    Elit Plast Firması tarafından Türkiye genelinde sanayi işletmeleri için en uygun fiyatlarla plastik sanayi kasası satışı gerçekleştirilmektedir. Özellikle toplu bir şekilde alım gerçekleştiren sanayi işletmeleri daha uygun fiyatlarla karşılaşarak avantajlı alışveriş gerçekleştirebilirler. En avantajlı fiyatlar için elitplast.com.tr sayfası ziyaret edilebilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.