Şimdi Ara

uzun aradan sonra..daşlar dün bir başlık açmıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün bir başlık açmıştım yeniden başlangıç diye bugün oyunu kurdum acc mi aldım ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.

ilk önce şunu sölyiyim yardım eden ve edicek olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
    oyunu yeni sistemimle full ayarlarda çalıştırdım gerçekten grafikler şahane görünüyo.
    şimdi sizden ricam şu..

warrior bi char açıcam tek el olucak.. çift el mi yapsam yoksa böyle iyimi diye merak ediyorum.

hangi serverda başlıycağıma karar veremedim bir türlü böyle gün içerisinde girilmesi olağan bi server olabilmesi şart. ve yardımcı bir site vs. warmı server durumuna bakabiliceğimiz..

birde wizard açsam acaba oynaması çokmu zor olr ? baktım biraz karışık geldi gözüme.

• sana cevabım direk olsun avrupalı açma illede str açıcaksan çinli full str blader aç çünkü artık eskisi gibi blader kalmadı değerli bişey olursun sana tavsiye...GREECE de açarsan ahberim olsun...yarım ederiz...her türlü hocam
  • daha öne bi çinli karakterim wardı..
    o yüzden çinli karakter açmıyım diyorum ama :S
    wizard çok aklıma takılıyo ama blade olabilirim yüksek ihtimal yada glavie olrum tekrar ama yapılandırılmalarını tam bilmiyorum açıkçası.

greece mantıklı geliyo ama wizard açıp açmama konusunda tereddütlerin son sürat :D
    ben her oyunda mage açarım çünkü :S
  • Chinese Aç Bence..
    Sparta'da Açarsan Elimden Geleni Yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL -- 29 Ocak 2008; 23:43:31 >
  • warrior acarsan 2h oneririm
  • Chinese aç bence ve Alexandere gelirsen seni 5 lvl unionlu guilde alır ve paso kasılırsın
  • warrior nasıldır napar ne yapabilir tam emin değilim.. o yüzden açıpaçamam knousunda tereddütlerim war açıkçası. ama yakından dövüşen bi char güzel olabilir yada bilmiyorum wizard hoş durabilir diye tahmin ediyorum ama kullanması nasıl kolaymıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içinde avrupa yapılandırmalar hakkında bilgiler var wizardada buyuk bir yer ayrılmıs
    http://forum.donanimhaber.com/m_16048882/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.