Şimdi Ara

UZAYAN SİLAHLAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni glad kasıyorum bu uzayan silahlardan kullanmak istiyorum

asmolar için söylermisiniz bu silahlar hangi boss tan düşüyor (veya boss lardan)

birde sadece spear ın uzayanımı düşüyo

duyduğuma göre uzayan dagger bile varmış:)

greatsword vs bütün silahların uzayanı düşebiliyomu ve tavsiye edermisiniz bu silahları.gerçekten avantaj sağlıyomu?

herkese iyi oyunlar...

• Adma Stronghold'da ki Lord Lannok
    Draupnir Cave'de ki Commander Bakarma

Bu bosslar 50+ extendable silahlar atar. Bakarma'dan Polearm düşürebilirsin, Lannok'dan Polearm, sword, mace, greatsword falan düşürebilirsin.

Dagger, Mace, Sword, Greatsword ve Polearm uzayabilen silahlar var. Keşke uzayan bow'da olsaydı Şaka bir yana bu itemleri düşürmek oldukça zor, 100 run yapıp drop alamayan tanıdıklarım bile var. Yada girdiği ilk dungeon'da direk Bakarma Polearm düşürende var. Tamamen şans...

Kite yapmayı bilen, skill kullanımlarını bilen, weapon harici diğer itemlerini server ortalamasının üstünde tutabilen, kısacası kaliteli oyuncular için vazgeçilmez bir item ancak deneyimsiz, kötü oyuncular için tamamen gereksiz, boşu boşuna acc. crit, atak gibi statlardan mahrum kalırsınız.

• Uzayan 1 tane Greatsword var Asmolar için Lannok's Greatsword

Spear ise Commander Bakarma's Spear ASmolar için en ideali.Sonra Lannok's Spear var.

50 lvl de takilacaksam Zapiel boss gidişi ve kesmeyi bilen arkadaşlarin varsa Zapiel's Spear Düşürebilirsin.Zapiel için 50 ve 50- Charlarla Riften heiron gidip boss kesecen Misal perento serverda 2-3 asmo da var bu silah.

Bakarma Ve Lannok Kesmesi kolaydir.

• öncelikle cvp verdiğiniz için ikinizede tşk ederim ikinizede birer sorum daha var

batu : kite yapmak ne demek?bunu hep duyuyorum ama nedir bilmiyorum

ducklaw : elyolarda zapiel varsa bizde onun muadili :) bi boss yokmu? gitsek onu kessek.mutlaka onun karşılığı bi boss

bizde de vardır diye düşünüyorum

tekrar tşk ler...
  • Zapiel Karşiliği bir boss yok .elyoslar bu yandan daha cok bosslari var. uzayan sword dagger drop Bollvig Blackheart var bu asmolara dost bir boss sadece elyoslar kesebiliyor.
    Zapielse iyi bilen biri tarafından takip edilerek kesilebilecek bir boss. zapiel silahlar trade oluyor.
  • 2. silah olarak bulundurabilirsin ancak onları şuan ki seçenekler arasında 524 dmg li absy spear 500+ storwing balic vs silahlar varken glad ile adamı kestin kestin kesemedin cool downları 2 dak 3 dak skillerin ve 1 dak kullanabiliyosun çoğunu o yüzden bence dmg lazım glada her zaman yoksa o 50 lvl silahlar ile zor adam kesmek bir ranger ile pvp yaparken iş yapar ancak herhalde , dmg leri düşük verdiği accuary 700 lerde bir eternal silah 900+ veriyor kafadan 200 accuary eksiğin var bu bile kötü
  • Kite yapmak karşıdaki düşmana stun, slow, root falan attıktan sonra çevresinde sürekli koşarak atak yapmaktır. Extend. silahlar ile 8m'ye kadar uzak mesafeden koşarak atak yapabilirsiniz, bu sayede adam size dokunamadan siz dps yapabilirsiniz. Aynı zamanda sürekli ileri koştuğunuz için ekranın altında çıkan ileri ok işaretiyle atack bonusları kazanır ve çok daha yüksek dmg'ler vurabilirsiniz.

Örnek bir video isterseniz Uhiwi yazın youtubea. Kendisi kite ustasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 21 Haziran 2012; 10:45:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.