Şimdi Ara

Uzay Geometri, Açık Uçlu Kodlama ve Sınavın Zorluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzay Geometri, Açık Uçlu Kodlama ve Sınavın Zorluğu

MEB Öğretim Programı'na göre konu müfredatta mevcut ve 30 ders saati verilmiş. Üçgenler, dörtgenler ve çokgenlerden sonra en uzun süre işlenen geometri konusu. Fazla soru gelmesi normal.

AÇIK UÇLU SORULARDA OPTİĞE İŞARETLEME

Bu konuda yeterli bilgilendirme yapılmadı. Kimileri sola sıfır atıp yazmış, kimileri soldan başlayıp son haneyi boş bırakmış. Tahminimce bilgisayar 024 ve 24_ değerlerini aynı algılayacaktır. Sorun olacağını zannetmiyorum.

SINAVIN ZORLUĞU

Muhtemelen en zor LYS 1 buydu. Zorluğunun nedeni kasıntı sorular değil, orijinal ve beklenmeyen sorulardı. Özellikle polinom, diziler, trigonometri ve birkaç konuda daha matematik bilgisini çok ciddi ölçmüşler. Limit, türev, integral üçlüsü sınavın geneline bakınca orta-kolay kalıyordu. PKOB çetesi kendini pek hissettirmedi ancak onlar da yine sağlamdı. Fazlasıyla çeldirici soru mevcuttu. Öncüllü ve istisna buldurmaya çalışan sorular öğrencileri sıkıntıya soktu. Tahminimce bu senenin 57 neti geçen senenin 65 netine eşdeğer olacaktır.

• En zor lys 1 değil yaomayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzayda vektör yok hala uzay var yazıyorsunuz vallahi anlayamıyorum kimse uzay yok demiyor zaten
  • La ilahe illallah sayıyla mı gönderdiler kardeşim sizi UZAY GEOMETRİSİ KALKMADI SÖZEL KONULAR 3 DİKME TEOREMI VS. DURUYOR AMA UZAY ANALATİĞİ KALKTI MEB KİTABINI BAŞTAN SONA TARA BAKALIM ÖYLE UZAYDA DENKLEMLİ KONU BULABİLECEK MİSİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzay var ama ölçek açı var, üç dikme var, doğru üzerindeki bir noktadan düzleme dik olacak şekilde çizilebilecek doğrular var, aykırı doğrular var, dik izdüşüm var vs.
    Ama uzayda x, y, z koordinatlarını içerecek herhangi bir konu yok.
    Bu kadar basit.
    2 uzay sorusu da müfredat dışıydı, ösym 'nin hatası. İptal olur olmaz kısmına girmiyorum, ama sorular açık ve net müfredat dışı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.