Şimdi Ara

Uzaktan eğitimi destekleyici yazıcı önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
8.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Canon TS6150 kullanıyorum. Hem Samsung, hem de Apple telefonum var. İkisinin de kendi uygulamaları ile çıktı alabiliyorum. Ayrıca ayar için bilgisayarda gerekmedi. Yazıcı üstündeki ekran üzerinden tüm ayarlarını yapabiliyorsunuz. Sizin cihaz eski ya da giriş seviyesi ise durum farklı olabilir tabii ki.

    HP'ye gelince önceki yazıcım HP idi. Arayüz ve bilgisayar yazılımı konusunda kesinlikle daha iyiydi bu bir gerçek. Dolum yaptıktan sonra her seferinde kartuş arızalı demesinden bıkmıştım onunda.
  • Birçok model ismi verilmiş burada önemli bir fark yaratan artık telefon ile çıktı alınabilmesi gibi görünüyor. Kartuş olayı da hala çok önemli tabii.
  • Çocuklar evden eğitime başlayınca, ödevleri print etme ihtiyacı oldu, eskiden laf aramızda ofisten basıyordum ama şimdi ben de ofise gidemeyince eve bir yazıcı almak farz oldu. Ev için en iyi yazıcı hangisi?
  • Bendeki G3400 model mürekkep tanklı yeni bir cihaz, geçen sene aldım. Aslında ev tipi makinelerden bir üst seri gibi görünüyor ama fonksiyonellik sıfır. Evdeki wifi ağına bağlanıyorum ama telefondan (canon print uygulaması dışında) çıktı alamıyorum. Çok sayfalı scan yapmak eziyet, scan sonuçları çamur gibi olmasına rağmen dosya boyutları çok büyük. HP kartuşu erken bitiriyordu ama yazılım arayüzü çok daha iyiydi, herhangi bir uygulamadan çıktı almak çok basitti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epson L3060 kullanıyorum son derece memnunum. Wifi konusu biraz dolambaçlı 3070 modelinde direk air print var. Fiyatı aşmazsa alınacak makina diyebilirim
  • Canon e414

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon pixma E4240 modelini önerir misiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hopali08 kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam fotoğraf baskısı nasıl denediniz mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da güzel birşey lazım ya özellikle wifi olsun
  • All in one(yazıcı, tarayıcı, fotokopi) özellikli olarak ileri çıkanlar :


    Canon G3411 900TL (bilgisayarsız çıktı alabilir misiniz emin değilim)

    Epson L3160 1150 TL (Dijital ekrana sahip, bilgisayarsız çıktı alabilirsiniz)

    HP 615 1300 TL (Dijital ekranlı, ADF özellikli, bilgisayarsız çıktı alınabilir ve ekstra faks özelliği de var)


    Faks ihtiyacım olmadığı için Epson tercih ettim. Az önce sipariş verdim. GG üzerinden 75 TL de worldpuan geliyor. 1500'e çıkarıp ekstra 150 TL daha worldpuan kazanabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canonun WiFi özellikli mx serisinden memnunum ama kartuşu ben kendim dolduruyorum bir aparat alarak bitmeyen kartuş yapabilirsiniz boşa masraf yapmaya gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon Mg6450 vardı bende. Kartuşları kendim doldurup kullanıyordum. 2 sene önce almıştım. 1 senesini doldurmadan B200 hatası verdi. Bu sebeple nefret ettirdi kendinden...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canon alan parayı çöpe atar net
    kartuşları erken bozuluyor - tanesi 130 tl tanksızların
    tanklıların kartuş tanesi 270 - 300 tl yazık çok yazıkkkk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanc3lik -- 6 Nisan 2020; 21:57:2 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: powerose

    Sayın hocam fotoğraf baskısı nasıl denediniz mi
    Okuma Bayramı İçin Fotoğraf Kağıdına Foto Baskı Yaptım. Bunun İçin İyi Çekim Önceliklik Şart. Işığı vb. İyi Olan Fotoğraflar Güzel Çıktı. Ayar Yapıp Çıkarmak Daha Mantıklı. Yaz Ayınca Telefondan Kendimi Çekip Programla Vesikalığa Çevirerek Vesikalıkta Bastım. İyi Çektikten Sonra Sıkıntı Yok. İş Görüyorlar. Ama Şu Var. Bu Yazıcının Asıl Gayesi Çok Çıktı Alana Rahatlık Sağlamak. Sırf Fotoğraf Üzerinden Alınmaz. Fotoğraf Ek Artı İş Olur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hopali08

    Evde Kullanım İçin Çok Özellikli Yazıcıya Gerek Var mı Bilemem Ama Ben Sınıf Öğretmeni Olarak Brother DCP T510W Modelini Aldım. Bir Çok Arkadaşıma da Aldırdım.

    Avantajları:
    * Tepsi Kısmı Var. 150 Kağıt Alıyor. Kağıt Nemlenip Tozlanmıyor. Bir Seferde Çok Kağıt Bırakıldığından Sürekli Kağıt Ekleme Yapılmasına Gerek Yok. Epsonlarda Üsten Dikey Kağıt Ekleme Var ve Bu Kadar Fazla Eklenemez. Kağıtlar Açıkta Kalır

    * Tek Seferde 99 Fotokopi Basımı Yapılıyor. Çoklu Çekim İmkanıyla Örneğin 4 Sayfayı Tararsanız 4*99 Basımı Kendi Kendine Yapar. Epsonlarda Bu 15-30 Arası Sanırım. Sınıf Öğretmenleri İçin Zorluk.

    * Tank Kısmı Doğrudan Karşınızda. Her Daim İstemsiz Takip İmkanı Var. Doldurumu Çok Kolay. Yanında Gelen 50 Ml Küçük Mürekkeplerle 5000 Reknkli 6000 Siyah Beyaz Sayfa. İnternetten Yan Sanayinin Yan Saniyisinde 4 Renk 100 er Ml 45 TL.Kuponla Falan Daha Uygun.Ayrıca Yan Sanayi Mürekkeplerle Donma Yaşanmıyor:)

    * 1,5 Yıldır Kullanıyorum. İlk Aldığımda Aralıktan Hazirana 38 Bin Sayfa Bastım. Şuan Mart Ayı Tatiline Kadar Sürekli Kullanıldı. Ortalama Günde 2 Kağıt Öğrenci Başına. Sayı Oldukça Yüksek ve Renkli. Sorunsuz Devam Ediyoruz. Kendi Temizliğini ve Bakımını Şuana Kadar SorunsuZ Yaptı Japon Teknolojimiz;) Epson Kullanan Arkadaşlarda Bu İşler Biraz Servis ve Bakım İsteyebiliyor. Brother Kullanan Arkadaşlarında Durumu Benimle Aynı.

    * Telefon Uygulaması Çoğu Yazıcıda Aynı Özelliklidir Sanırım. Brotherde Çıktı Alınacak Kağıdı Her Şekilde Ayarlayabiliyoruz. Basımı A4,A5,A6 vb. Ayarlar. Her Dosyayı Program Otomatik Görüyor. Tarama Kısmı da Güzel.

    * Siyah Beyazda Çıktı Hızı Dakikada 27. Renklide Haliyle Daha Az. Çıktı Alırken Kalite Fotokopiye Göre Daha Üst Düzeyde. Epsonda Biraz Daha Düşük.

    *Kurulumu Kablosuz Yapabilirsiniz. Kabloyla Hiç Uğraşmadık.

    Edit: Harf Hataları
    hocam internette birkaç yoruma baktım da bu yazıcı hakkında, çok yavaş vs diyenler var.. kafam karıştı

    kimsii 3.5dkda tek yüzlü 17 sayfa siyah beyaz çıktı anca alabildim vs yazmıs da




  • orhanc3lik kullanıcısına yanıt
    Ben a101 de satılan tanksiz model aldım e414 doldurup doldurup kullanıyorum illa sıfır kartuş almak zorunda değilsiniz delip şırınga ile mürekkep basıyorsunuz içine mürekkepler de ucuz 100 ml 11 kez doldurur bi dolum 9ml oluyor. Tam sayfa basamiyor bi de arada kağıt yutuyor ama iş görür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada bir kullanıcı üzerinden değil çoğunluk açısından bilgi veriyorum ona bakarsanız ben bütün yazıcıları sorunsuz kullana bilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanc3lik

    canon alan parayı çöpe atar net
    kartuşları erken bozuluyor - tanesi 130 tl tanksızların
    tanklıların kartuş tanesi 270 - 300 tl yazık çok yazıkkkk
    Haklısınız, mürekkepli bir yazıcının en önemli parçası baskı kafasıdır. Bu yüzden ben Epson'dan başka mürekkepli yazıcı kullanmıyorum. Kullandığım yazıcılardan dört tanesinde 100000'den fazla çıktı almış durumdayım, baskı kafaları hala sağlam.

    Merak edenler bu adreslere bakabilir:

    https://www.epson.com.tr/innovative-technologies/micro-piezo-technology

    https://www.epson.com.tr/verticals/precisioncore



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 8 Nisan 2020; 23:16:50 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.