Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
  • Arkadaşlar dx den sipariş vermiştim bugun baktım 'One or more of your items are temporarily out of stock' bu yazı yazıyordu ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus99

Arkadaşlar dx den sipariş vermiştim bugun baktım 'One or more of your items are temporarily out of stock' bu yazı yazıyordu ne yapmam lazım ?

Sipariş ettiğiniz ürünlerden bir veya bir kaç tanesi stokta yokmuş.
    Sitenin üstündeki "Contact Us" bölümündeki "Live Chat" e bağlanıp canlı yardım alabilirsiniz. Stokta olmayan ürünleri stokta olan başka ürünlerle değiştirmenizi öneririm. Stoğa girmeleri ayları buluyor bazen.
  • BİC 'den yine bir yaz klasiği olan bisiklet parça siparişi verdim. Umarım her zaman ki gibi erken gelir de sevindirirler beni
  • Merhaba

Daha önce Android versiyonunu yayinladigim ve oldukca ilgi goren mobil kargo takip uygulamasinin IOS versiyonunu da yayinladim. Uygulamanin baslica ozellikleri asagidadir. Itunes ustunden su linke tiklayarak inceleyebilirsiniz :https://itunes.apple.com/us/app/parcel-tracker/id842070000?ls=1&mt=8
    Uygulama girdiğiniz takip numarasından gönderinin hangi sirketten olduğunu çoğu zaman otomatik olarak bulabilir veya kargo şirketini elle seçebilirsiniz. Bu özellik sayesinde yurt dışından yapılan gönderileri hem PTT hemde gönderinin yapıldığı ülkenin posta servisi üzerinden hızlı bir şekilde sorgulayabilirsiniz.

Daha önce sorguladığınız takip numaraları otomatik olarak kaydedilir ve tekrar sorgulama yapmak istediğiniz zaman bu listeden seçmeniz yeterlidir. Bu sayede tekrar sorgulama işlemini hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Şuanda aşağıdaki kargo şirketleri desdeklenmektedir ve bu sayı her geçen gün artmaktadır:

- Yurtiçi Kargo
    - Aras Kargo
    - MNG Kargo
    - Sürat Kargo
    - PTT Kargo
    - UPS
    - DHL
    - Fedex
    - TNT
    - USPS
    - Royal Mail
    - PTT Yurt Dışı
    - China Post
    - Hong Kong Post
    - EMS
    - Singapore Post
    - Korea Post
    - Swiss Post
    - Royal Mail
    - Russian Post
    - Aramex

Uygulama Türkçe ve İngilizce dillerini desdeklemektedir.

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

• rc arabalar için yedek parça söyleyebileceğimiz site bilen var mı ?

amain.com var arkadaşımın denediği ve güvendiği fakat benim aradığım parça yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizoguz

Merhaba

Daha önce Android versiyonunu yayinladigim ve oldukca ilgi goren mobil kargo takip uygulamasinin IOS versiyonunu da yayinladim. Uygulamanin baslica ozellikleri asagidadir. Itunes ustunden su linke tiklayarak inceleyebilirsiniz :https://itunes.apple.com/us/app/parcel-tracker/id842070000?ls=1&mt=8
    Uygulama girdiğiniz takip numarasından gönderinin hangi sirketten olduğunu çoğu zaman otomatik olarak bulabilir veya kargo şirketini elle seçebilirsiniz. Bu özellik sayesinde yurt dışından yapılan gönderileri hem PTT hemde gönderinin yapıldığı ülkenin posta servisi üzerinden hızlı bir şekilde sorgulayabilirsiniz.

Daha önce sorguladığınız takip numaraları otomatik olarak kaydedilir ve tekrar sorgulama yapmak istediğiniz zaman bu listeden seçmeniz yeterlidir. Bu sayede tekrar sorgulama işlemini hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Şuanda aşağıdaki kargo şirketleri desdeklenmektedir ve bu sayı her geçen gün artmaktadır:

- Yurtiçi Kargo
    - Aras Kargo
    - MNG Kargo
    - Sürat Kargo
    - PTT Kargo
    - UPS
    - DHL
    - Fedex
    - TNT
    - USPS
    - Royal Mail
    - PTT Yurt Dışı
    - China Post
    - Hong Kong Post
    - EMS
    - Singapore Post
    - Korea Post
    - Swiss Post
    - Royal Mail
    - Russian Post
    - Aramex

Uygulama Türkçe ve İngilizce dillerini desdeklemektedir.

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

Windows Phone için yayınlamayı düşünüyor musunuz?

• Dr. Hannibal Lecter kullanıcısına yanıt
    Evet dusunuyorum. Bir kere yazdiktan sonra port etmek cok daha kolay oluyor. Ama once aradan cikarmak istedigim baska bir proje daha var. Windows Phone icin yapinca onu da burada yayinlayacagim insallah.
  • Bende bu aralar bu tür konuları araştırıyordum..Yurtdışından ipad veya ipod sipariş edebileceğim bir site var mı?
  • Aliexpress'te bir ürünü satın almış kullanıcıya ulaşmanın herhangi bir yolu var mıdır?
    Bir saat almayı düşünüyorum fakat saati alan kullanıcılardan birinin yazdığı yorum için o alıcıyla görüşüp kafamdaki soruları netleştirmek istiyorum. Satıcı biraz şu şu çalışıyor dedi salladı da beni
  • Aliexpress'te bir ürünü satın almış kullanıcıya ulaşmanın herhangi bir yolu var mıdır?
    Bir saat almayı düşünüyorum fakat saati alan kullanıcılardan birinin yazdığı yorum için o alıcıyla görüşüp kafamdaki soruları netleştirmek istiyorum. Satıcı biraz şu şu çalışıyor dedi salladı da beni
  • Herkese merhaba bendehttp://www.banggood.com/ sitesinden alışveriş yaptım fiyatları dx ile kıyaslayınca biraz daha uygun geldi 7 mayısta sipariş verdim 10 mayısta kargoya verdiler.Şuana kadar problem yok takip kodu verdiler hemen.Ürünler geldiginde güncellerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquana

Herkese merhaba bendehttp://www.banggood.com/ sitesinden alışveriş yaptım fiyatları dx ile kıyaslayınca biraz daha uygun geldi 7 mayısta sipariş verdim 10 mayısta kargoya verdiler.Şuana kadar problem yok takip kodu verdiler hemen.Ürünler geldiginde güncellerim.

Hocam alternatif arayışı içindeyseniz Buyincoins'e de muhakkak göz atın derim. Gerçe telefon yollamıyorlar artık ama seçenek çok
  • Öncelikle teşekkür ederim öneriniz için.
    Telefon bakmıyorum Genelde elektronik bilgisayar ürünleri bakıyorum malum bir kablo,switch bile bizde bulması çok zor buyincoins'e bakmıştım fakat raspberry pi için aksesuar bulamamıştım.Fiyat olarak diğerlerinden daha uygun paketlerim geldiği zaman birde bic'ten alışveriş yapacağım.
    @
    Blur
  • http://www.dx.com/p/ideastar-s82-4k-quad-core-android-4-4-2-google-tv-player-w-2gb-ram-8gb-rom-mini-keyboard-xbmc-316774#.U3j-1RmDMm9

Ben bu ürünü alsam gümrük de,kalırmı? Ve Türkiye de bu ürünü satan varmi? Ben bulamadım malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

http://www.dx.com/p/ideastar-s82-4k-quad-core-android-4-4-2-google-tv-player-w-2gb-ram-8gb-rom-mini-keyboard-xbmc-316774#.U3j-1RmDMm9

Ben bu ürünü alsam gümrük de,kalırmı? Ve Türkiye de bu ürünü satan varmi? Ben bulamadım malesef.

Takılacağını sanmıyorum. Fiyatları zaten düşük gösterdikleri için sorun olmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

http://www.dx.com/p/ideastar-s82-4k-quad-core-android-4-4-2-google-tv-player-w-2gb-ram-8gb-rom-mini-keyboard-xbmc-316774#.U3j-1RmDMm9

Takılacağını sanmıyorum. Fiyatları zaten düşük gösterdikleri için sorun olmayacaktır.

Mükemmelsin hocam sağol cvp için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar sizce DİSPUTE açmalımıyım takip numarası 14. gün halen hareket yok.
    http://www.17track.net/...html?nums=RC808010211CN
    http://m.aliexpress.com/item/1808263541.html

satıcının yazdığı mesaj:

Hi,my friend.
    How are you?
    I hope you are always well.
    please be relax ,the tracking no is provided by the post office,it is the post office own tracking No format,the post office is branch of China post air mair,they have regular line to your country ,also,because they have agent in your country,so their parcels can pass through the customs clearance more quickly,successfully ,most importantly ,they can avoid our customers did not pay any tax of customs ,so we choose the best way to deliver it .
    I have checked the package with the post office ,they tell me that the parcel is in the transportation now.you know there are thousands of thousands parcel which waiting for them to deliver ,they need some time to update the tracking information,really sorry for bringing your inconvenience because of that .
    you know the post office work efficiency is really not very high,we always need push them to forward something.
    I will always push the post office and keep eyes on the parcel ,any updated news from them,I will let you know immediately.
    The post office confirm me that the normal time for arriving your country is about 35 days,by that time ,please check the package with your local post office by your registered information.
    I promise you will get the package within the normal time,if not ,we will resend the order to you until you get it finally .
    if there is anything I can do for you in future,please let me know
    many thanks for your understanding and cooperation

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar,10 mayısta banggood.com tarafından kargoya verilen paketimi bugün teslim aldım.Aşamalar:
    2014-05-07 14:03:12 Payment Confirmed
    2014-05-07 14:04:30 Ready To Process
    2014-05-08 23:34:32 Processing
    2014-05-10 04:42:19 Shipped
     Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]
    Yalnız adaptörden cızırtı sesi geliyor,adaptör almak isteyen arkadaşlara tavsiyem biraz daha kaliteli ürünleri tercih etsinler.Aldığım adaptör 2.5 dolar bu arada

• arkadaşlar china post flat air mail ile adresime bir kargo gelecek arkadaş göndereli 17 gün geçti tahmini ne zaman elimde olur kargo?
  • Kargo şirketleri takip numaralarını kaç gün içinde kayda giriyor?
  • 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.